- 1 Nisan 2013
- 5.023
- 3.601
- 173
- Konu Sahibi bayanbaloncuk
-
- #1.901
Yok canım neresi sacma gayet iyibayanbalosaçma post: 42599466 .!.:selam millet ben geldim :)
kahvalti 9:15
1 porsiyon patates salatasi,
1 haslanmis yumurta,
2 catal süzme yogurt,
2 catal cökelek
saat 14:15
yarim kasarli tost
yarim paket torku yulafli biskuvi
3 tane hosbes
bugun havuza gittim, 12:45 de bi gittim havuza, 2 de karnim aciktisacma sapan seylerle midemi tika basa doldurdum o aclikla malesef, sonrasinda baya yüzdüm tabi, 12:45 den 16:30 a kadaar havuzdaydim, aralikli aralikli yüzdüm ama en az 2 saat yüzmüsümdür yediklerim az da olsa erimistir diye düsünüyorum.
saat 20
1 tabak karpuz yedim.
bugun böyle sacma bi beslenmeyle karsinizdayim ama suan yorgunluktan ölüyorum, neyse artik kalan saglar bizimdir diyip yola devam
yok öglen o kadar yüklendim ya üst üste ondanYok canım neresi sacma gayet iyi
tesekkürleryok canım ya saçma olsada kalori bakımından sıkıntı yok merak etme afiyet olsun
canım çok acıkırsın benceselam:)
kahvalti 9:30
1 tabak karpuz,
1 kk keci peyniri
ögle 13:20
1 tabak kabak kavurmasi,
yarim kase süzme yogurt yedim.
bugun artik ana ögün yapmam baska aksama acikirsam, yogurt meyve bir seylerle gecistiririm diye umuyorum
bazen hic acikmiyorum, bazen de cok acikiyorum degisiyor ya, normalde daha gec yiyorum yemegi ama bugun cok actim o yüzden erkenden yedim. baktim acikiyorum bakarim bir hal careisnecanım çok acıkırsın bence
saat 18 civari,selam:)
kahvalti 9:30
1 tabak karpuz,
1 kk keci peyniri
ögle 13:20
1 tabak kabak kavurmasi,
yarim kase süzme yogurt yedim.
bugun artik ana ögün yapmam baska aksama acikirsam, yogurt meyve bir seylerle gecistiririm diye umuyorum
ay ay cok mutlu oldum simdine güzel olmuş öyle bak yememen lazımmış demekkisüper olmuş ben dayanamazsın sanmıştım ama bu hareketinden sonra gerçekten başaracağını anladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?