- 18 Şubat 2010
- 16.405
- 20.125
- 923
- Konu Sahibi bayanbaloncuk
-
- #1.941
aaa çok ayıpp bensiz miiisimdide yarim avuc kadar yer fistigi yiyorum
ay nasil severim var yaa gel kuzum senle de yiyelimaaa çok ayıpp bensiz miii
aksam 18:30ben geldim :) sabah tartildim merak edip ay bi rakam gördüm ki cok mutlu oldum ama yazmiycam simdi kac ciktigimi pazartesiye kadar ayni kalir yada eksilirse öyle yazicam :)
kahvalti 8:30
6 tane cig badem
6 tane cig findik
yarim kk ezine
2 kuru kayisi
saat 12:30
yarim paket yulafli üzümlü bisküvi (6 tane)
saat 15:30
1 elma
aksama patlican var galiba emin degilim günü kapatinca yazarim yeniden, bu arada pazartesiden beri okula gidip gelirken yürüyorum.
kulağıma söyleeee kaçmış o rakamben geldim :) sabah tartildim merak edip ay bi rakam gördüm ki cok mutlu oldum ama yazmiycam simdi kac ciktigimi pazartesiye kadar ayni kalir yada eksilirse öyle yazicam :)
kahvalti 8:30
6 tane cig badem
6 tane cig findik
yarim kk ezine
2 kuru kayisi
saat 12:30
yarim paket yulafli üzümlü bisküvi (6 tane)
saat 15:30
1 elma
aksama patlican var galiba emin degilim günü kapatinca yazarim yeniden, bu arada pazartesiden beri okula gidip gelirken yürüyorum.
ciks ciks söylemem de söylememkulağıma söyleeee kaçmış o rakam
günaydiinkulağıma söyleeee kaçmış o rakam
günaydiinsoguk ve rüzgarli bir hava var istanbulda e benim de bugun tatil okulum, üsenmezsem öglen sahilde yürüyüse cikmayi düsünüyorum
vee kilo bildirimime gelince, diyete basladigimden beri ilk defa bu kadar kisa sürede bu kadar cok kilo verdim.
sali 68.1 dim
bugun 66.5
valla bilmiyorumyok arttııkkkk
neye borçluyuz bunu
evet olabilir bak yürüyünce cırt cırt gidiyorvalla bilmiyorumama okula gidip gelirken sürekli yürüyorum hatta o kadar yoruluyorum ki eve yaklastigimda artik yürüycek halim kalmiyo giderken 20 25 dk dönüste de bi o kadar yürüyorum he bide metro yürüyen merdivenlerinde hic beklemiyorum onla birlikte bende cikiyorum ondan mi acabasi
az yemiyorum aslinda ama tatli cok tüketmiyorum artikevet olabilir bak yürüyünce cırt cırt gidiyorbi de az yiyosan doğrudur
bünyene göre kalorisi azdır yaniaz yemiyorum aslinda ama tatli cok tüketmiyorum artik
olabilir normalde sadece tatli yiyerek beslenen biri olaraktanbünyene göre kalorisi azdır yani
wwaayyyolabilir normalde sadece tatli yiyerek beslenen biri olaraktanögretmenim kahvaltimi yaptim 10:45 de
tereyaginda 1 yumurta,
7 siyah zeytin (ev yapimi)
yarim kk ezine
7 cig badem,
5 cig findikolmus mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?