67 yaşındaki babam benimle yaşıyor ama benim yaşımda kızla evleniyor.

bence acik acik konus o kadnla evlenrsen bu evde yasayamzsn die kadnin anneside calsmiyor dednz bu kadnin amaci annesnide alip size tasnmak bence yoksa 67 yasndaki babanzla nye evlensn maddiyat icin eger babaniz sizi anlattysa iste maddi durumu iyi kizmda kalyorm die kadnda babanizi kendine cekmstr. bnm anlamadgm babanz nasl tansms ki. ayrica dedgm gbi babanzla konusun size guvenerek evlenmesn bencillik bu

Yaşlı başlı bir insan olsa anlarım,babanız mutlu olsun derim ama 41 yaşında gencecik kadın,kursa gidip dil öğrenip gayette çalışabilir. Hoş değil uzun zamandır yurtdışında olup dil öğrenmek,meslek edinmek adına arayışa girmeyip evlenmek ićin hamle yapması. Sizin himayenizde yaşamasi doğru değil,Allah gecinden versin babanıza birşey olsa kadın kalacak başınıza cici anne olarak. İşi yok,dil bilmiyor,çalişmıyor

hiç te öyle düşünme........ çok yanılırsın.......... Kırkından sonra azanı teneşir paklar. diye söz bile var...

Baksınlar kendi başlarının çaresine. Kadın dil bilmeden hayatını yurtdışında nasıl idame ettiriyor anlamadım. Neresi orası? İngilizce de mi bilmiyor? Çalışmıyor tamam da çarşıya pazara da mı çıkmıyor, hiç dışarıda işi olmuyor mu? Dil bilmeden nasıl oluyor anlamadım.

Evlatlık görevi falan diyemem hiç, sanki oğlunu everir gibi ne o öyle? Kocaman insanlara siz mi bakacaksınız? Bu çok adaletsizce, kadın besbelli kendine bakacak birini arıyor. Ama KOCA bulsun kendine öyle baktırsın, işsiz adamla evlenip adamın kızına bel bağlamak nedir? Sesinizi çıkarmazsanız sömürürler sizi valla benden demesi...

Niye size yerleseceklerini düsünüyosunki.
Ne alaka, ne münasebet. Düsünmeleri bile akil disi.
Gercekten böyle
Bir sey varsa kusura bakmayin seni tam bir enayi
Yerine koyuyolar.
Okadar yas farki bulunuyorsa, babana olan askindan
Degildir o emin ol. Vardir bir düsündügü kadinin.

Babanızın evleneceği kadının babanızın barınma ve diğer bir takım giderlerini sizin karşıladığınızdan haberi var mı acaba? Aklı başında hiç bir kadın , belli bir yaşa gelmiş ve birikimi olmayıp kzının himayesinde yaşayan bir erkekle evleneceğini sanmıyorum. Hani deli gibi aşık değilse tabi. Bir takım şeylerin açık olarak masaya yatırılıp konuşulması gerekiyor. Önce babanızla konuşun açıklığa kavuşturun bu konuyu.

Son düzenleme:
Babaniz kocaman adam. Evlenmek isteyebilir ama sartlar buna uygun degilse yapacak bir sey olmadigini bilmeli.
Bence aynen bize burda anlattiginiz gibi babaniza durum degerlendirmesi yapin. Bu yukun altindan kalkamayacaginizi ve ikisini birden gecimini saglayamayacaginizi soyleyin.

Maaslari turkiyeden (en azindan babaminki). Babamin aylik maaşı malesef bir haftalik masraflarini bile karsilamaz
O zaman bekar kalacaklar. Yok öyle zevk sefa için yük olmak. Cici anneye bak sen..

Babana baba bu çalışmıyo nerde kalıcaksınız diye sor. Burda vs diycek kadar işin cıvkını çıkarırsa baba daha neler ben sadece seni kabul ettim burda ev bark kurarsınıx heralde evlenmeye kalkıştığınıxa göre de. 70 yaşında adam..

Not: SENİ ANLIYORUM.

Ben gercekci bir insanim. Yükün altindan kalkabilirim ama kalkmayi istemiyorum. Bu iste kendime biraz bencillik gibi geliyor. Ama tabi.karsi taraf ta bende kalmayo dusunuyorsa o da bi bencillik.

Babanı teneşir paklar bu saatten sonra

babnla acil konusmalisin, ister evlensin ister sevgili olsun ama senin evine gelmesin cici karisi ve kaynansiyla

Bu yazdiklarinizdan aklima birkac sey takildi

1. Kesinlikle babamla konusmam lazim, tavsiyeler icin tesekkurler. Belki konusurken dediğiniz gibi, soruyu babama sormali, nerde kalmayi dusunuyorsun diye.

2. Kayinvalidede kalinabilir (bunu kimse dememis ama neden olmasin - hem orasi kayinvalidenin mi kizinin mi bilmiyorum)

3. Cogu insan hep somurme, kotuye kullanma olarak dusunmus, bu cok ilginc. Birbirlerini seven iki insan olamaz mi.

Bekar kalmalari veya evlenmeleri beni ilgilendirmiyor. Beraber yasamayi istemeleri onemli. Evlenmeden de beraber yasanabilir, bu sorunu degistirmiyor.

3. Cogu insan hep somurme, kotuye kullanma olarak dusunmus, bu cok ilginc. Birbirlerini seven iki insan olamaz mi.

yoksa siz 70 yaşındaki baba mısınız?

evet birbirini seven 2 insan olabilir ama hayat maalesef o kadar gerçekçi ki yaşanılan örnek hayatlar herkeste bir acaba duygusu yaratıyor..

Ahhh bir de öyleyse sevgi de karın doyurur belki değil mi ? Siz niye cici anne adayının ve babanızın nasıl geçineceği derdine düştünüz o zaman?
Bu kısım da ironik değil mi? Birbirini seven iki insan ise senin yaşında olmasına neden takıldın bu kadar_Aşkın gözü ve yaşı var mı ki?
Değil mi ama

Bana da sallamış baya. Tokat yemişe döndüm oysa yalnızca onu anlamış ve savunmuştum bence de baba:)

Muhtemelen gelin adayı annesini de alıp size taşınmayı planlıyor. Siz çalışıp bakarsınız hepsine diye düşünüyorlar bence. Yarın siz evlenmek isteyebilirsiniz ancak bu insanlar omzunuzda yük olarak kalır, hareket bile edemezsiniz, ben kendi evimi 2 farklı kadınla paylaşmam asla, benim evim, benim düzenim, benim kurallarım demek. Ama orası sizden çok onun evi olacak çünkü bütün gününü evde geçirecek, ben yapamam asla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…