- 28 Şubat 2023
- 146
- 232
- 18
- Konu Sahibi portakalafisildiyordum
-
Ben de bu kimyonlu çaydan içmiştim bir ara, gaz ve şişkinlik problemine iyi geliyor gerçekten.Denemek istiyorum yarın başlarım. Gaz problemi çok yaşıyorum ona çok faydası oluyordu bu şekilde yapmıyordum tabi kimyonu sıcak suyla karıştırıp içiyordum beklemeden
Su orucu tutmuştum daha evvel. Kaç saat ya da gün oldu?Su diyetinden devam ben ama regl iştahı geldi ;((
Oruç değil diyetteyim. Günde 2.5 - 3 litre su içiyorum. 2 öğün yemek yiyorum. Su orucu bu ara tutamam çünkü KPSS hazırlanıyorum :)Su orucu tutmuştum daha evvel. Kaç saat ya da gün oldu?
Oruç değil diyetteyim. Günde 2.5 - 3 litre su içiyorum. 2 öğün yemek yiyorum. Su orucu bu ara tutamam çünkü KPSS hazırlanıyorum :)
Kızlar ben buradayım. Ama çok yoğunum, şimdi yazılanları okuyacağım. Benim şuan tek rutinim, güne limonlu sıcak suyla başlamak. Kendimi rejime, diyete ya da perhize soktuğumu düşününce bende baskı yaratıyor ve sürekli yemek yeme düşüncesinde oluyorum. Şimdilik porsiyonlarımı azalttım ve beyaz ekmeği tamamen hayatımdan çıkarttım. SiLerden okuyup aldığım fikirlerle de motive olmaya çalışacağım. Benim en büyük sıkıntım tatlı isteği.. günlerim çok koşturmalı geçtiği için, hızlıca enerjimi arttıran besinlere yöneliyorum ister istemez. Regli günlerimde de ekstra bi tatlıya düşüyorum. Bu konuda kendimi terbiye etmem gerekiyor. Sizlerde böyle bir istek var mı ve nasıl baş ediyorsunu
Merhaba canim benide yazarmisin
Yas30
Boy 1.57
Kilo 66 idi en son
Gunumuz bereketli gecsin inşallahyazdım canım, hoş geldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?