69 dan 50 ye kilo verme seruvenim (yemeklerim ve tartim resimli )

Maridraw

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2017
12.128
58.893
598
Çok çok çok sevgili günlücüğüm Bugün seni açtığım da 69.1 kiloyum sana bir gün ben 50 kilo oldum demeyi o kadar istiyorum ki bunun için elimden gelenin fazlasını yapıp savaşacağım✌

Ben ertugrulunhalimesi 29 yaşımda 7 yıla yakındır evli 2 dünya tatlısı kız çocuğu annesiyim . Benimle beraber zayıflamak isteyen herkesi bekliyorum

14.08.2020

21.08.2020

18.09.2020

Son düzenleme:
Ben geldim günlüğüm :)
Sabah 9.00 da 2 bardak çay ile beraber

Saat 1 de ara öğünüm

Saat 3 de öğlen yemeğim

Akşam 6.30 da
Resim çekmeyi unutmusum
3 kabak mucver
2 kaşık yoğurt
1 kase salata

Sabah 1 saat leslie yaptım
2.5 lt su içtim
1 fincan tarçınlı türk kahvesi içtim ara öğünde ki gibi
1 kupa bitki çayı ictim

Bu günlük maceralarım bu kadar sevgili günlükcüğüm

Leslie kaç mil yapıyorsun canım

Leslie kaç mil yapıyorsun canım
Hoşgeldin canım beraber zafere ulaşırız insaAllah ✌ leslie 3 mil yapıyorum 1 saate tamamliyorum çok yorucu ama etkili bir yöntem gün icinde aklıma geldikçe squat plank yapmaya çalışıyorum sen neler yapıyorsun hedefin kaç canım? Boylarimiz ayni

İnşallah canım. Ben de dün Leslie 3 mil yaptım. Bugünden itibaren adımlarımı da sayacağım. Günlük en az 10 bin adım atmaya çalışacağım. Diyet olarak Karatay diyeti uyguluyorum. Bu sabah tartıldım 67.3 çıktım. Hedefim 50 olmak. İnşallah birlikte başaracağız

Ben özel diyet yapmiyorum canım kafama göre takılıyorum herseyden yerim mesela ama diyelim ki 1 dilim baklavanin yarısı 1 dilim pizzanin yarısı vudunumu ve beynimi onlardan mahrum birakmak istemiyorum yoksa ilk bulduğum firsatta 3 dilim baklava 5 dilim pizza yeme kapasitem vardır üzülme canım daha yolun başındayız vira bismillah diyelim Allah da bize yardımcı olur insaAllah

Kahvenin yanındaki ne canım

Ben de yiyip yiyip doymayanlardanım Her gün kaçamak olarak dondurma yiyorum sadece. Onun dışında ekmek makarna pirinç hamur işi patates şeker yemiyorum hiç. Hep diyete başlıyorum ama devam ettiremiyorum. İnşallah bu sefer başarırım.

Ben de dondurma severim ama 1 top ah ah o günleri de görecegiz insaAllah✌

Ben geldim cannım günlükcüğüm

Sabah 11 de
2 yumurta dan yeşil mercimekli omlet
3 bardak çay

Saat 1.30 da

Saat 6 da

Kacamak yaptım

Yemeklerim bu kadar

bennimde 10kılo vermem lazım yeni doğum yaptm oo daha cok varr ama eskı halıme dönmek ıstiyorum

bennimde 10kılo vermem lazım yeni doğum yaptm oo daha cok varr ama eskı halıme dönmek ıstiyorum
Gel canım aramıza rahat rahat verirsin bizimle beraber ben de küçük kızımı 6 ay önce bıraktım emzirmeyi. Emziriken diyet yaptim ayni böyle rahat ve relaksken 72.5 kilodan 58.6 ya düşmüştüm o zaman pandemi çıktı stres sikintidan 6 ayda tekrar 69 a çıktım bebeğin hayırlı olsun canım tatlı hamur isi vs uzak durarak yesillik et balik tavuk kuru baklagil hepsinden orantili yiyip bol bol da su ve uygun bitki çayları icerek eski haline donebilirsin canım

Son düzenleme:
Ben de karataya uygun yedim. Kaçamak olarak da dondurma yedim Leslie 3 mil yaptım. En az 2 lt su içtim. Şimdiye kadar 11500 adım attım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…