Hayırlı akşamlar canım hosgeldinBen de katılmak isterim. Yarın sabah aç karnına tartılacağım. Kilolarımız ve hedeflerimiz aynı gibi. Boyunuz kaç?
Benim de 156. Birlikte zayıflayalım.Hayırlı akşamlar canım hosgeldinboyum 157 cm senin kaç cm boyun?
Leslie kaç mil yapıyorsun canımBen geldim günlüğüm:)
Sabah 9.00 da 2 bardak çay ile beraber
Eki Görüntüle 2672389
Saat 1 de ara öğünüm
Eki Görüntüle 2672390
Saat 3 de öğlen yemeğim
Eki Görüntüle 2672394
Akşam 6.30 da
Resim çekmeyi unutmusum
3 kabak mucver
2 kaşık yoğurt
1 kase salata
Sabah 1 saat leslie yaptım
2.5 lt su içtim
1 fincan tarçınlı türk kahvesi içtim ara öğünde ki gibi
1 kupa bitki çayı ictim
Bu günlük maceralarım bu kadar sevgili günlükcüğüm
Hoşgeldin canım beraber zafere ulaşırız insaAllah ✌ leslie 3 mil yapıyorum 1 saate tamamliyorum çok yorucu ama etkili bir yöntem gün icinde aklıma geldikçe squat plank yapmaya çalışıyorum sen neler yapıyorsun hedefin kaç canım? Boylarimiz ayniLeslie kaç mil yapıyorsun canım
İnşallah canım. Ben de dün Leslie 3 mil yaptım. Bugünden itibaren adımlarımı da sayacağım. Günlük en az 10 bin adım atmaya çalışacağım. Diyet olarak Karatay diyeti uyguluyorum. Bu sabah tartıldım 67.3Hoşgeldin canım beraber zafere ulaşırız insaAllah ✌ leslie 3 mil yapıyorum 1 saate tamamliyorum çok yorucu ama etkili bir yöntem gün icinde aklıma geldikçe squat plank yapmaya çalışıyorum sen neler yapıyorsun hedefin kaç canım? Boylarimiz ayni
Ben özel diyet yapmiyorum canım kafama göre takılıyorum herseyden yerim mesela ama diyelim ki 1 dilim baklavanin yarısı 1 dilim pizzanin yarısı vudunumu ve beynimi onlardan mahrum birakmak istemiyorum yoksa ilk bulduğum firsatta 3 dilim baklava 5 dilim pizza yeme kapasitem vardırİnşallah canım. Ben de dün Leslie 3 mil yaptım. Bugünden itibaren adımlarımı da sayacağım. Günlük en az 10 bin adım atmaya çalışacağım. Diyet olarak Karatay diyeti uyguluyorum. Bu sabah tartıldım 67.3çıktım. Hedefim 50 olmak. İnşallah birlikte başaracağız
Kahvenin yanındaki ne canımBen geldim günlüğüm:)
Sabah 9.00 da 2 bardak çay ile beraber
Eki Görüntüle 2672389
Saat 1 de ara öğünüm
Eki Görüntüle 2672390
Saat 3 de öğlen yemeğim
Eki Görüntüle 2672394
Akşam 6.30 da
Resim çekmeyi unutmusum
3 kabak mucver
2 kaşık yoğurt
1 kase salata
Sabah 1 saat leslie yaptım
2.5 lt su içtim
1 fincan tarçınlı türk kahvesi içtim ara öğünde ki gibi
1 kupa bitki çayı ictim
Bu günlük maceralarım bu kadar sevgili günlükcüğüm
Ben de yiyip yiyip doymayanlardanımBen özel diyet yapmiyorum canım kafama göre takılıyorum herseyden yerim mesela ama diyelim ki 1 dilim baklavanin yarısı 1 dilim pizzanin yarısı vudunumu ve beynimi onlardan mahrum birakmak istemiyorum yoksa ilk bulduğum firsatta 3 dilim baklava 5 dilim pizza yeme kapasitem vardırüzülme canım daha yolun başındayız vira bismillah diyelim Allah da bize yardımcı olur insaAllah
Yulaf ezmesi ve kokopops 1.5 kaşıkKahvenin yanındaki ne canım
Ben de dondurma severim ama 1 topBen de yiyip yiyip doymayanlardanımHer gün kaçamak olarak dondurma yiyorum sadece. Onun dışında ekmek makarna pirinç hamur işi patates şeker yemiyorum hiç. Hep diyete başlıyorum ama devam ettiremiyorum. İnşallah bu sefer başarırım.
Gel canım aramıza rahat rahat verirsin bizimle beraberbennimde 10kılo vermem lazım yeni doğum yaptm oo daha cok varr ama eskı halıme dönmek ıstiyorum
Afiyet olsun canım. Miktarlar az. Bakalım yarın tartı kaç gösterecekBen geldim cannım günlükcüğüm
Sabah 11 de
2 yumurta dan yeşil mercimekli omlet
3 bardak çay
Eki Görüntüle 2672803
Saat 1.30 da
Eki Görüntüle 2672804
Saat 6 da
Eki Görüntüle 2672811
Kacamak yaptım
Eki Görüntüle 2672816
Yemeklerim bu kadar
Sagol canım ben de merakla bekliyorumAfiyet olsun canım. Miktarlar az. Bakalım yarın tartı kaç gösterecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?