MaasAllah canim ben sporu yeni başlayacağımBen de karataya uygun yedim. Kaçamak olarak da dondurma yedimLeslie 3 mil yaptım. En az 2 lt su içtim. Şimdiye kadar 11500 adım attım.
MaasAllah canim ben sporu yeni başlayacağımBen de karataya uygun yedim. Kaçamak olarak da dondurma yedimLeslie 3 mil yaptım. En az 2 lt su içtim. Şimdiye kadar 11500 adım attım.
Süpersin canım. Çok iyi bir sonuç. Böyle böyle kurtulacağız bu kilolardan inşallah
Aynen canımSüpersin canım. Çok iyi bir sonuç. Böyle böyle kurtulacağız bu kilolardan inşallah
Canım dışarda mı yuruyorsun maasAllah ben 2 cocukla cikamiyorum spidiy gonzales gibi 4 tarafa koşup kaçıyorlarLeslie 3 mil yaptım. 5500 adım oldu şimdiye kadar. Akşama 10 bine tamamlarım
Benim de çocuk var dışarı çıkamıyorum. Evde hareket ediyorum. Akıllı saatim var ordan adımları sayıyorum. Bugün 10 bin olduCanım dışarda mı yuruyorsun maasAllah ben 2 cocukla cikamiyorum spidiy gonzales gibi 4 tarafa koşup kaçıyorlarben de mecbur ev de takılıyorum
Afiyet olsun canımBen geldim kuzum günlükcüğüm
Sabah 10 da
Eki Görüntüle 2673132
Saat 1.30 da
Eki Görüntüle 2673133
Saat 7 de
Eki Görüntüle 2673134
Salatalarin yarisini annem yediEki Görüntüle 2673135
Şimdilik bu kadar ✌
cok iyi ya ben 10 bin atmasam da 5 6 bin atiyorumdurBenim de çocuk var dışarı çıkamıyorum. Evde hareket ediyorum. Akıllı saatim var ordan adımları sayıyorum. Bugün 10 bin oldu
MaasAllah canım ben tartilamadim annemdeydim yarın artık belli olur ne kadar verdigimGünaydın giden 400 gram. İlk hedefim 31 Ağustosta 65 olmak. Ayda 2 kg vermek
Sonra tartılırsın canım. Ben çok yavaş kilo veriyorum. O yüzden ayda 2 kilo hedefledim. Gelecek hafta tatile gideceğim. Orda dikkat edemem. Ağustos un sonunda 65 olsam benim için çok iyi olur.MaasAllah canım ben tartilamadim annemdeydim yarın artık belli olur ne kadar verdigimbence hafta 1 kiko versen ayda 4 kilo garanti gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?