Harika vermişsin. Çok iyi gidiyorsun maşallahMerhaba günlükcüğüm evime geldim dun aksamdan beri büyük tuvaletimi yapamadığım ve sabah kahvaltı yaptığım halde -200 gr vermisimEki Görüntüle 2673417
Sağol canım bi alıp bi verdigim icin cok zor olmuyor bu kiloların gitmesi beni 58 59 kilo civarı zorlamaya başlar diye düşünüyorumHarika vermişsin. Çok iyi gidiyorsun maşallah
Çok geçmiş olsun canım. Allah şifa versin. Menün miktar olarak gayet iyi.İyi geceler sevgili günlükcüğüm
Bugün çok stresliyim maalesef büyük kızım grip oldu babamın sabahtan beri başı dönüyordu fenalaşmış ambulans çağırmış annem cok korkmuş az önce aldım haberini biraz daha iyiymiş çok çok şükür
Gelelim bu güne
Sabah 9.30 da
Eki Görüntüle 2673651
Öğlen 2.50 de
Eki Görüntüle 2673652
Akşam 7.30 da
Eki Görüntüle 2673653
2 kupa ıhlamur içtim
1.5 lt su içtim
Tekrar 1 kupa tarcinli yarı suyla yarı süt le yaptığım kahve içtim
40 dk leslie yaptım
1 saat e tamamlayacaktim ama kızımın midesi bulanmış onunla ilgilendim r0 dk yapabildim maalesef
Sağol canım gelmiş gitmiş olsun ne oldugunu anlamadık bileÇok geçmiş olsun canım. Allah şifa versin. Menün miktar olarak gayet iyi.
Harika canım çok iyi vermişsin. Benim dünle aynı.Günaydın günlükcüğüm
Güne -500 gr ile başladım çok mutluyum öyle böyle gidecek hepsi azmedip başaracağım ✌Eki Görüntüle 2673694
Olsun canım almak yerine sabit kalmakta onemli yarın eksiyle başlarsın sen de canım motivasyonunu dirençli tutHarika canım çok iyi vermişsin. Benim dünle aynı.
Afiyet olsun canımBen geldim cannım günlükcüğüm
Sabah 10 da
Eki Görüntüle 2674040
Öğlen 1 de
Eki Görüntüle 2674041
Ara ogün 3.30 daEki Görüntüle 2674049
Akşam 19 da
Eki Görüntüle 2674048
1 saat leslie yaptım
2 lt su ictim
2 kupa bitki çayı ve ıhlamur karışımı içtim
Gece 1 kupa sütlü sulu ve tarcinli türk kahvesi icecegim
1 ince dilim kavun yiyeceğim.
Bu günlük bu kadar günlükcüğüm ekleme olursa yazarım
Sağol canım ☺Afiyet olsun canım
Çok iyi gidiyor canım. Ben bugün tartılmayı unuttum. Leslie 3 mil yaptım.
Ben de onu hedefliyorum canım ✌insaAllah veririm ve vereceğiz beraberÇok iyi gidiyor canım. Ben bugün tartılmayı unuttum. Leslie 3 mil yaptım.
Bence bırakmazsan ayın sonunda 63leri görürsün canım
Önümdeki şu tatil olayı geçsin. Sıkı bir şekilde diyet yapacağım. Şu göbekten kurtulmak istiyorum artıkBen de onu hedefliyorum canım ✌insaAllah veririm ve vereceğiz beraber
Afiyet olsun canımBen geldim kuzum günlükcüğüm ☺
Sabah 9.30 da
Eki Görüntüle 2674491
Öğlen 1 de
Eki Görüntüle 2674493
Ara ogün 3.30 da
Eki Görüntüle 2674492
Akşam 6.30 da
Eki Görüntüle 2674494
Yemek işlerim tamm ✌
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?