:( :( :( :(

1- Annenden ozur dile. Kardesin, baban kimin kalbini kirdiysan onlardan da.

2- Ders disinda nete fazla girme buna KK de dahil. Belki sadece hafta sonu, sadece iki saat.

3- Kendine yapabilecegin sekilde yarindan baslayan haftalik bir program yap. Haftanin 6 gunu ders calis, 1 gunu tatil yap.

4- Sana en kolay dersten basla.

5- Regl in gecikmesi sorun degil ama yine de bir doktora gorun.

6- Renkli kalemler ve kucuk bir defter al. Sinav haftasi son kez o deftere bakacaksin baska konu calismayacak sekilde ayarla.

7- Gece yatmadan once calisma.

8- Fazla sekerli yiyecekler yeme, onlar konsantrasyonu azaltir.

9- Duzenli yemegini ye, uykunu al.

10- Iyi calismalar. :34:

Yapamadigini gördükçe köşeye skisiyorsun. Yetersiz olduğunu biliyorsun ama çözüm uretmeye de gonlun yok zoruna gidiyor... Ee ne yapıyorsun cam indir ,anneye bagir, kardeşi sopayla döv ,anneyi ağlat ve hatta sinava girme...

Sadece kaciyorsun sorumluluk almaktan, yüzleşmekten kaciyorsun.. Bütün bunlari yapmak yerine sadece calissan, başka sorunun varsa bir danismana gitsen..

Madem sinava girmeyecektin neden emek doktun hem sen hem ailen?Bastan deseydin istemiyorum bir ise girer calisirim diye... Simdi sorumluluğun ile karsi karsiya kalinca tipis tipis kacmak en kolayi ah keşke böyle kolay olsa hayat...

Haksizlik ediyorsun kendine de annenede kardeşine de... Kendine gel gece gunduz uyuma calis.. Ben inanmıyorum ki Allah mani olmadgi surece emeğinkarsiligi alinmasin...
Ben de böyle düşünüyorum.Sınava hazırlanan binlerce öğrenci var,daha dur bu ne ki ? Üniversite sınavında böyle yaparsan KPSS zamanı katliam yaparsın herhalde.Ben de agresif bir insanımdır ama zararım kendimedir,oturur ağlarım en fazla,küfrederim sisteme...Ama vileda sopası nedir Allah aşkına ? Bu hiç normal değil,lütfen sınavın arkasına sığınma.

Ve malesef burda çok zaman kaybediyorsun,ne zaman gelsem hep çevrimiçisin.

Peri sen çok cıvıl cıvıl bir kızsın böyle ağlamalar falan yakışmıyor sana :20:

Git sarıl kardeşine özür dile sonra da annene sarıl gönüllerini al. Kendine gelirsin biraz.

Ağlamayı bırak dersin başına geç bende öyle yapayım hatta
:1:
onlar bana alıştığı için hiç bişi yokmuş gibi devame diyolar şu an:5:
bencede çalışmaya başlamalıyım artık:43:1 ay kaldı:43:
1- Annenden ozur dile. Kardesin, baban kimin kalbini kirdiysan onlardan da.

2- Ders disinda nete fazla girme buna KK de dahil. Belki sadece hafta sonu, sadece iki saat.

3- Kendine yapabilecegin sekilde yarindan baslayan haftalik bir program yap. Haftanin 6 gunu ders calis, 1 gunu tatil yap.

4- Sana en kolay dersten basla.

5- Regl in gecikmesi sorun degil ama yine de bir doktora gorun.

6- Renkli kalemler ve kucuk bir defter al. Sinav haftasi son kez o deftere bakacaksin baska konu calismayacak sekilde ayarla.

7- Gece yatmadan once calisma.

8- Fazla sekerli yiyecekler yeme, onlar konsantrasyonu azaltir.

9- Duzenli yemegini ye, uykunu al.

10- Iyi calismalar. :34:
çok teşekkür ederim,çok sağolun:16:

Ben de böyle düşünüyorum.Sınava hazırlanan binlerce öğrenci var,daha dur bu ne ki ? Üniversite sınavında böyle yaparsan KPSS zamanı katliam yaparsın herhalde.Ben de agresif bir insanımdır ama zararım kendimedir,oturur ağlarım en fazla,küfrederim sisteme...Ama vileda sopası nedir Allah aşkına ? Bu hiç normal değil,lütfen sınavın arkasına sığınma.

Ve malesef burda çok zaman kaybediyorsun,ne zaman gelsem hep çevrimiçisin.
Normalde bu kadar cani değilim gerçekten.
Bide yumuşak silinen yeriyle vurdum:26:
Sınav stresinden önce yoktu bunlar..
Evet haklısın abla:5:
Son zamanlarda çok girmeye başladım:14:

Aslında en iyisi banlanmak kk ya daha az girersin :1: Ben ne zamandır banlanmaya çalışıyorum ama aksi gibi banlanamıyorum :27:

:14:Ya alamazsam olmazsa:14::14:
Çok caniyim biliyorum:43:ama silinen yeri ile vurdum yumuşaktı :14::14:
çok sağol abla hiç yastığı düşünmemiştim genelde kitap yırtıyodum:43::43::43:
çok teşekkür ederim yorumun için:14::14::14::5::5::5::43::43::43:
Rica ederim canım.Olsun canı yanmasa da korkar onu bile yapma emi kuzum.Kitapta yırtma tatlım yastıklara vur şöyle ohh rahatlarsın bunu bir kitapta okumuştum.Tabi kardeşinin yanında yapma çocuk panikleyip korkmasın.Ona deki hadi ablacım bi içeri git deşarj olacağım ben:1:Bak canım bu sene olmaz seneye bir daha girersin.Dert ettiğin şey bu olsun.Valla şu üniversiteyi kazanıp yerleştiğinde anlıyorsun ki gözünde büyütüp korktuğuna değmezmiş...Olmazsa olmaz aman ne büyük dert.Üniversiteyi kazanasıya kadar vakit kaybediyor sanıyorsun da benden söylemesi mezun olunca poponun üstüne oturup iş bekliyorsun acele etme:ssz:Önemli olan istediğin alanı kazanmak.Birde eczaneden pasiflora al sinirlendiğinde kullan canım bitkisel şurup.Motive eden netten videolar izle yazılar oku.Bek sana birini yazacağım öyle motive ediyor ki beni umarım senide eder.Adı Ahmet Şerif İzgören videolarını youtube dan izleyebilirsin çok moral veriyor.

Şiddete sebep ne olursa olsun çok karşıyım.
Kardeşine vurmamalıydın .
Neyse üzülmüşsün pişman olmuşsun bundan sonra sinirini, stresini kimseden çıkarma.
Eğer psikolojin çok bozulduysa psikoloğa görün .
Kendine güzel bi program hazırla, dersine de zaman ayır, internete de tabiki gireceksin ama günde 1 saat olarak kendini ayarlayabilirsin
Hayatta daha ne sınavlar var kendini bu kadar yıpratma .

Psikiyatriste görün bi madem,belki sakinleştirici bir şey verir.
öyle yapacağım mecburen:14:teşekkür ederim:43:
Aslında en iyisi banlanmak kk ya daha az girersin :1: Ben ne zamandır banlanmaya çalışıyorum ama aksi gibi banlanamıyorum :27:
mantıklı aslında mune abladan rica etsek bi aylığına ceza puanımızı arttırmadan banlar mı ki:26:
Rica ederim canım.Olsun canı yanmasa da korkar onu bile yapma emi kuzum.Kitapta yırtma tatlım yastıklara vur şöyle ohh rahatlarsın bunu bir kitapta okumuştum.Tabi kardeşinin yanında yapma çocuk panikleyip korkmasın.Ona deki hadi ablacım bi içeri git deşarj olacağım ben:1:Bak canım bu sene olmaz seneye bir daha girersin.Dert ettiğin şey bu olsun.Valla şu üniversiteyi kazanıp yerleştiğinde anlıyorsun ki gözünde büyütüp korktuğuna değmezmiş...Olmazsa olmaz aman ne büyük dert.Üniversiteyi kazanasıya kadar vakit kaybediyor sanıyorsun da benden söylemesi mezun olunca poponun üstüne oturup iş bekliyorsun acele etme:ssz:Önemli olan istediğin alanı kazanmak.Birde eczaneden pasiflora al sinirlendiğinde kullan canım bitkisel şurup.Motive eden netten videolar izle yazılar oku.Bek sana birini yazacağım öyle motive ediyor ki beni umarım senide eder.Adı Ahmet Şerif İzgören videolarını youtube dan izleyebilirsin çok moral veriyor.
abla çok teşekkür ederim ya:43:bu yazın bile çok motive etti çok sağol:43:Allah razı olsun:14:
şurubuda alacağım adamı da kaydettim yanıma izleyeceğim:14::16:

Şiddete sebep ne olursa olsun çok karşıyım.
Kardeşine vurmamalıydın .
Neyse üzülmüşsün pişman olmuşsun bundan sonra sinirini, stresini kimseden çıkarma.
Eğer psikolojin çok bozulduysa psikoloğa görün .
Kendine güzel bi program hazırla, dersine de zaman ayır, internete de tabiki gireceksin ama günde 1 saat olarak kendini ayarlayabilirsin
Hayatta daha ne sınavlar var kendini bu kadar yıpratma .
:43:evet yaptım bi eşeklik:43:
daha sakin olmaya çalışacağım:14:

öyle yapacağım mecburen:14:teşekkür ederim:43:

mantıklı aslında mune abladan rica etsek bi aylığına ceza puanımızı arttırmadan banlar mı ki:26:

abla çok teşekkür ederim ya:43:bu yazın bile çok motive etti çok sağol:43:Allah razı olsun:14:
şurubuda alacağım adamı da kaydettim yanıma izleyeceğim:14::16:

Bilmem sen rica et oluyorsa bana da de :1:

[video=youtube;To-l3Iv457A]http://www.youtube.com/watch?v=To-l3Iv457A[/video]
Bu video çılgın muzum sende dahil derdi olan herkese ders olsun ben ne zaman izlesem içimde yaşama sevinci oluşuyor mücadele hali geliyor her zorluğa karşı.

Illaki 4 yillik iyi bir unv kazanmak degildir okumak acikogretimden ya da farkli alanlardan da ckk guzel yerlere gelebilirsin ailen daha anlayisli olmali ruh sagligi beden sagligi hayatta makam mevki edinmekten bin kat daha onemlidir.elinden geleni yap gerisini Allah a birak nasibinde ne varsa o olacaktir tevekkul et.

Bu yıl girmeyip seneye girsen stres yapmycakmsn? Aksine daha da kotu olcaksn çünkü 3.yıln olcak. Annemler 2 aydr ( yanls hatrlamyosam) calsmamama bisey demiyolar demissin daha ne istiyosun bak ne kadar anlayslılar. Kendine gel ve calsmaya basla cok olmasa bile en azndan günde 2 3 saat kadar calssan hiç yoktan iyidir degil mi. Inan bende gectim o yollardan snava yakn denemelerim cok kotu geliyodu ama snavda hicte oyle olmadı. Hem kotu olsa nolur dunyann sonu degil ya kendini aileni bu kadar uzemene stres yapmana inan değmez

Psikolojik destek almayi denedin mi?sinavi bu kadar onemseme.emin ol hayatta ondan daha buyuk dertler de var.kazanacagini dusun kazanirsin..basarilar dimdiden

Pericim çok kızdım sana.
Bir daha her ne olursa olsun kardeşine vurma lütfen. Yarın bir gün anne olacaksın sen. Kendine yakıştırma bu davranışları.

Anne babayla zaman zaman tartışılabilir, kavga edilebilir v.s ama ileride bunu çok daha iyi anlayacaksın ki onlardan öte kimse yok.
Annenin gönlünü al ve lütfen bir daha bu patlamalarını ona yansıtmamaya çalış. Her ne dersin desin.

Öfke kontrolsüzlüğü var sende(bende de var da ordan şeyettim :1:), bunun için bir destek alsan? Annenler bu konuda bir tavsiyede bulunmuyorlar mı? eğer hayır sa bunun cevabı sen önerebilirsin, biraz olsun iyi gelecektir terapi.

Sınava girmemeye karar vermen de tamaman sorumluluktan kaçtığını gösteriyor. Sınava girmeyeceksen çalışmaya başla, o zaman göreceksin dünya kaç bucakmış ve o zaman anlayacaksın öğrencilik günlerinin kıymetini:34:

Oku..Ha bu ülkede okumak hiç bir işe yaramıyor ama eğitimini tamamla..Her ne olursa olsun tamamla. Hayat senin hayatın.

Canim kizabilirsin ama sürekli kk da görüyorum seni yani neti birazcık azaltsan sıkıca derslerin üstüne düş. .şuanda kazanamayan az gibi yani az derken cok vasat öğrenciler bile giriyor o kadar cok üniversite var ki..annen seni düşünüyor ağlamasın annen kiyamam sende bugün dinlen kafanı bosalt.kendine yeni bi sayfa aç

bak canım ben ygs ye hazırlanırken çok stres yapmıştım sonra ygs den düşük puan alınca lys ye hiç çalışmadım aynı senin yaptığın gibi girmicem sınava yapamıcam ben demeye başladım ( ee çalışmazsan tabiki yapamazsın ) annem babam o kadar çok üzülüyoduki şu anda çok pişmanım o yaptıklarımdan. şu anda sakaryada işletme okuyorum eğerki şımarıklık yapmayıp adam akıllı çalışsaydım belki istanbulda daha iyi bi bölümde okuyo olabilirdim. o yüzden şımarıklığı bırak ders çalış eğerki ders çalışmazsan evet kazanamazsın evet hiç bişey yapamazsın o yüzden şu az zamanını iyi kullan şimdiden başarılar sana :16:

Back
X