69'dan 57'ye nasıl yapsam

:olamaz:Aslında az yiyip spor yapınca mutlu oluyorum ama canım sıkıldığında çikolata yiyorum ekmek falan değil yemeğinde az yiyorum ama çikolataya dayanamıyorum :KK42:

tadelle şekersiz çikolata denesene hazirancım yemediysen nasııııl tatlı anında tatlı isteğini kesiyor, kalori ve karbonhidratı da düşük muadillerine göre.

kızlar çok uykum var bu günde iyice bozdum diyeti kızımı uyutursam ben uyumadan mutlaka yürümem lazım

günaydın dün iş çıkışı alışverişte 2 saat dolanmaktan yorulduğumdan akşam uyuyakalmışım dünkü menümü yazayım
sabah bir dilim ekmek bir yumurta peynir zeytin domates ve yeşillik
öğlen 3 köfte ve 3 kaşık menemen turşu
akşam dışarda yedik 7 buçukta ızgara şiş kuzu ve ciğer yedim 2 parça lavaşla bol salata ve yeşillik yanında ayran

su 2 buçuk litre

Bende kendimi sınırlamak adına bir deftere günlük öğünlerimi,o gün ne yemek pisirecegimi,günlük planlarımı,spor ve su miktarımı yazıyorum.Böylece kaçamak yapmak gibi yollara giremiyorum,o deftere karşı sorumluluk hissediyorum.Benim hayatımı baya bir düzene soktu.Hem o gün yapmam gerekenleri unutmuyorum hemde daha planlı bir hayatım olmuş oldu.

Günaydın kızlar hepinize :KK54: dayanamadım bugün tartıldım cumadan beri sadece 100 gr vermişim regl dönemimdeyim ama streste yaptım bunlardan mı yoksa insülin direncim mi var diye de korkmaya başladım :KK43: cmt için dahiliyeye randevu aldım bunun için yarından itibarende ayran detoksuna başlıyorum 3-4 günlüğüne sporada hergün daha sıkı ve disiplinli bi şekilde devam edicem bakalım sonuç nasıl olucak :KK52:

Günaydın kızlar hepinize :KK54: dayanamadım bugün tartıldım cumadan beri sadece 100 gr vermişim regl dönemimdeyim ama streste yaptım bunlardan mı yoksa insülin direncim mi var diye de korkmaya başladım :KK43: cmt için dahiliyeye randevu aldım bunun için yarından itibarende ayran detoksuna başlıyorum 3-4 günlüğüne sporada hergün daha sıkı ve disiplinli bi şekilde devam edicem bakalım sonuç nasıl olucak :KK52:

Umarım bisey çıkmaz bende bu sabah tartıldım aynıyım :duduk: Cumaya kadar biraz gitse diye uğraşıyorum ama

Umarım bisey çıkmaz bende bu sabah tartıldım aynıyım :duduk: Cumaya kadar biraz gitse diye uğraşıyorum ama
Insallah canım veririz sağlıklı olalımda :KK52: ben daha önce kadın doğumcuya gitmiştim o korkuttu beni biraz insülun direnci olabilir diye dahiliyeye gitmemi önerdi son 1.bucuk senede 12 kg aldım diyince :olamaz: hayatımda görmediğim kiloyu gördüm 67 olmuşum :skandal:

Insallah canım veririz sağlıklı olalımda :KK52: ben daha önce kadın doğumcuya gitmiştim o korkuttu beni biraz insülun direnci olabilir diye dahiliyeye gitmemi önerdi son 1.bucuk senede 12 kg aldım diyince :olamaz: hayatımda görmediğim kiloyu gördüm 67 olmuşum :skandal:

Ooh sefan olsun canım bisey olmaz dediğin gibi sağlıklı olalimda veririz.
bende doğumdan sonra veremdim daha minik 2 yaşına giricek

İnşallah çıkmaz ama varsa da çözüm yine diyet ,kilo vermek , eşim de bana sende insülin direnci olabilir demişti ama ölçtürmedik hiç dahiliye uzmanı kendisi bu arada :KK48: her halükarda diyet yapmam gerektiği için :işsiz:

Midem çok yanıyor bugün, hiç acıkmadım öğlen yoğurt yedim. Yanma hissi biraz geçti.
Akşama dışardayım, spor da yok bakalım.

Hoşgeldin, Cumaları kilo tablomuzu güncelliyoruz o zaman listeye eklerim seni de. :KK50:
Bende kendimi sınırlamak adına bir deftere günlük öğünlerimi,o gün ne yemek pisirecegimi,günlük planlarımı,spor ve su miktarımı yazıyorum.Böylece kaçamak yapmak gibi yollara giremiyorum,o deftere karşı sorumluluk hissediyorum.Benim hayatımı baya bir düzene soktu.Hem o gün yapmam gerekenleri unutmuyorum hemde daha planlı bir hayatım olmuş oldu.
canım onu bende yaptım 2 hafta gerçekten çok iyi geliyo. sonrasında bi detox yapmıştım 2 gün veremeyince moralim bozuldu bi daha da bıraktım.

ayran detoxu sonucunu merak ediyorum. ben geçen hafta yaptım resmen hiç verememiştim:( moralim bozuldu baya sonrasında toparlanamadım hatta.

İnşallah çıkmaz ama varsa da çözüm yine diyet ,kilo vermek , eşim de bana sende insülin direnci olabilir demişti ama ölçtürmedik hiç dahiliye uzmanı kendisi bu arada :KK48: her halükarda diyet yapmam gerektiği için :işsiz:
Aynen öyle canım onu bende biliyorum ama var mı yok mu öğrenmek istedim inşallah yoktur ama varsa eğer bu da ekstra bi motivasyon olur açıkcası benim için sağlık söz konusu olunca daha dikkatli olurum diye düşünüyorum :KK52:

Back
X