Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın. Bana doğadan kayisili çay çok iyi geliyor.İyi geceler hatunlar
Çok fena kabizlik yaşıyorum
Cumaya kadar tuvalete cikamassam tartıdan korkuyorum
İyi geceler hatunlar
kayısılı activia denesene canım
günaydın canım. benimde gecikiyo olamadım. ben 2 ay önce kürtaj olmuştum sonrasında düzene girmesi zaman alıyor diyorlar ama bende de şişkinlik var. olsam bi rahatlıycam aslındaregli oldum sonundatartı günü doğru sonuç çıkmayacak bu durumda.
aşırı başım ağrıyordu sabah uyandığımda hala devam ediyor gerçi.
Kahvaltıda peynir,2 yumurta, zeytin ve yeşillik yedim. Ağrı kesici içtim.
Baya kötüyüm şuan![]()
canım bende alelacele normal digitallerden aldım ama o ayrıntılı olanlardan alsaymışım diyorum.tartı demişken hangi markaları kullanıyorsunuz memnun musunuz?
benimkinin markasını hatırlamıyorum, digital bir tartı başka bir özelliği yok.
Dün araştırdım biraz vücut analizli tartılardan almak istiyorum. yağ-kas-su-kemik ölçümü yapılanlardan. Bugün alıcam gün içinde kargo seçeneği olursa, ya da yakında media markt var ordan bi bakarım.
geçmiş olsun canım, şişkinlik ödem rahatsız ediyor zaten baya. regli bittikten sonraki 3-4 günde ödem gidiyormuş vücuttan geçen gün doktor, kontrolümde söylemişti. Onun için şu tartı işini halledip yarın değil ama haftaya Cuma doğru kiloyla yüzleşeceğim :)günaydın canım. benimde gecikiyo olamadım. ben 2 ay önce kürtaj olmuştum sonrasında düzene girmesi zaman alıyor diyorlar ama bende de şişkinlik var. olsam bi rahatlıycam aslında
aynen canım 2 saat önce diyetisyen randevum vardı vücudumda hala ödem vardı hemde fazlaca...geçmiş olsun canım, şişkinlik ödem rahatsız ediyor zaten baya. regli bittikten sonraki 3-4 günde ödem gidiyormuş vücuttan geçen gün doktor, kontrolümde söylemişti. Onun için şu tartı işini halledip yarın değil ama haftaya Cuma doğru kiloyla yüzleşeceğim :)
canım ilk hedefim 68 i tekrar görmek tartıta:) tebrikler...
teşekkür ederim 72den indim bende 1 ay kadar olducanım ilk hedefim 68 i tekrar görmek tartıta:) tebrikler...
güncel kilom 73,6