69'dan 57'ye nasıl yapsam

Iyi aksamlar kizlar
Bugünün menüsü

SABAH
1 yumurta
6 zeytin
Yarım domates

ÖĞLEN
1 kase yeşil salata
3 kaşık yoğurt

AKŞAM
2 adet lahmacun (Boyutu küçüktü. Kendim yaptım)

2.5 Litre su
SPOR YOK (Aslında salona kadar gittim. Fakat salonda tansiyonum düştü. Eve tekrar nasıl geldim bilmiyorum.)

regli oldum sonunda:uykucu: tartı günü doğru sonuç çıkmayacak bu durumda.
aşırı başım ağrıyordu sabah uyandığımda hala devam ediyor gerçi.

Kahvaltıda peynir,2 yumurta, zeytin ve yeşillik yedim. Ağrı kesici içtim.
Baya kötüyüm şuan :kızgın:

tartı demişken hangi markaları kullanıyorsunuz memnun musunuz?
benimkinin markasını hatırlamıyorum, digital bir tartı başka bir özelliği yok.
Dün araştırdım biraz vücut analizli tartılardan almak istiyorum. yağ-kas-su-kemik ölçümü yapılanlardan. Bugün alıcam gün içinde kargo seçeneği olursa, ya da yakında media markt var ordan bi bakarım.

regli oldum sonunda:uykucu: tartı günü doğru sonuç çıkmayacak bu durumda.
aşırı başım ağrıyordu sabah uyandığımda hala devam ediyor gerçi.

Kahvaltıda peynir,2 yumurta, zeytin ve yeşillik yedim. Ağrı kesici içtim.
Baya kötüyüm şuan :kızgın:
günaydın canım. benimde gecikiyo olamadım. ben 2 ay önce kürtaj olmuştum sonrasında düzene girmesi zaman alıyor diyorlar ama bende de şişkinlik var. olsam bi rahatlıycam aslında

tartı demişken hangi markaları kullanıyorsunuz memnun musunuz?
benimkinin markasını hatırlamıyorum, digital bir tartı başka bir özelliği yok.
Dün araştırdım biraz vücut analizli tartılardan almak istiyorum. yağ-kas-su-kemik ölçümü yapılanlardan. Bugün alıcam gün içinde kargo seçeneği olursa, ya da yakında media markt var ordan bi bakarım.
canım bende alelacele normal digitallerden aldım ama o ayrıntılı olanlardan alsaymışım diyorum.

günaydın canım. benimde gecikiyo olamadım. ben 2 ay önce kürtaj olmuştum sonrasında düzene girmesi zaman alıyor diyorlar ama bende de şişkinlik var. olsam bi rahatlıycam aslında
geçmiş olsun canım, şişkinlik ödem rahatsız ediyor zaten baya. regli bittikten sonraki 3-4 günde ödem gidiyormuş vücuttan geçen gün doktor, kontrolümde söylemişti. Onun için şu tartı işini halledip yarın değil ama haftaya Cuma doğru kiloyla yüzleşeceğim :)

geçmiş olsun canım, şişkinlik ödem rahatsız ediyor zaten baya. regli bittikten sonraki 3-4 günde ödem gidiyormuş vücuttan geçen gün doktor, kontrolümde söylemişti. Onun için şu tartı işini halledip yarın değil ama haftaya Cuma doğru kiloyla yüzleşeceğim :)
aynen canım 2 saat önce diyetisyen randevum vardı vücudumda hala ödem vardı hemde fazlaca...

Bir de inanılmaz şiştim, çok garip bir gün geçiriyorum. Sabah giydiğim pantolonun içinde boğulmak üzereyim. Karnım kocaman oldu balon yutmuş gibiyim. :silah:

günaydın
geçen hafta 68,9 bu hafta 68,1 fark - 800gr
20180330_072140_resized.webp

Back
X