Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o zaman gerçekleşebilir hala demi :)teşekkür ederim 72den indim bende 1 ay kadar oldu
Günaydın canımmmmmGunaydin kizlar
Guncel kilom 61
Sabah 1 tane light süt içip, 1 saat plates yaptım.
Şimdi kahvaltımı yapacağım. İnanilmaz açım.
Kahvaltiyi plates sonrasina birakmasam daha iyi olacakti.
Ama bu seferlik boyle olsun![]()
öyle durumlarda bool yeşillik dolduruyoruz tabağımıza. mümkün oldukça yavaş yiyoruz :) bi de yürüdün mü tamamdır. eksilerle bile dönebilirsin :)Günaydın kızlar hepinize hayırlı cumalar tartıda bol eksiler inşallahben 3 gündür gündüz diyet yapiyorum aksamları bozuyorum bir misafirlikti bir komşunun börek getirmesiydi derken toparlanamadım ve pek tabi tardıda + yı görmem şaşırtıcı olmadı
bugün 65.8
inşallah haftaya toparlayabilirim
sonraki 2 haftada sehir dısındayım eğitimi var kurumumun açık bufe kahvaltı ve akşam yemeği ve de ben resmen büyük bir sınav olucak benim için irademe allah kolaylık versin
![]()
yaa platese bi başlayamadım. evde kendim yapmak istiyorum önceden ne güzel yapardım şimdi çok zor geliyo bi de vücudum hantallaşmış epeyce..Gunaydin kizlar
Guncel kilom 61
Sabah 1 tane light süt içip, 1 saat plates yaptım.
Şimdi kahvaltımı yapacağım. İnanilmaz açım.
Kahvaltiyi plates sonrasina birakmasam daha iyi olacakti.
Ama bu seferlik boyle olsun![]()
Aynen canım burdayken benimde planım o ama açık büfeyi görünce gözümün dönmesinden korkuyorumöyle durumlarda bool yeşillik dolduruyoruz tabağımıza. mümkün oldukça yavaş yiyoruz :) bi de yürüdün mü tamamdır. eksilerle bile dönebilirsin :)
Canım bende 2 hafta boyunca tartılmayacağım aynı kilomu yaz istersen sağlık sorunundan dolayı moralim bozuluyor ilaçlar kullanmaya başladım iştahım gitti fakat vücudumda ödem var ama dün tartıldım aynı kilodaydım haftaya cumartesi tartılmaya başlayacağım kendimi kötü hissediyorum düşüncen için teşekkürlerGünaydın kızlarss tartı sonuçlarını alalım
Zemheri28 önce seni güncelliycem :))
Ben bu sabah tartılamadım, bide istemedim sanırım. Çok şişim motivasyonum bozulsun istemiyorum, haftaya cuma ödemsiz ve umarım eksilerle güncelleyeceğim.
Eki Görüntüle 2130528
Ay harika olmuş emeğine sağlık bayıldımbakınız daha düzenli bi tablo yaptım
İlk mesajı tablo ile güncelliyorum. Yaza kadar
Eki Görüntüle 2130620
ellerine sağlık canım yaa çok güzel olmuşbakınız daha düzenli bi tablo yaptım
Eki Görüntüle 2130620
Hoşbulduk efendim, nasılsınızGünaydın canımmmmmkimler gelmiş hoşgelmiş
kilonda fazla değilmiş canım allahtan yaza kadar halledicez hep birlikte hafifliycez insallah dostlar sonra gelsin uçuş ucuş elbiseler beyaz tişortler pantolonlar
![]()
Evde olmuyor yaaaa ya da ben tembelim evde motive olamıyorumyaa platese bi başlayamadım. evde kendim yapmak istiyorum önceden ne güzel yapardım şimdi çok zor geliyo bi de vücudum hantallaşmış epeyce..
Ellerine sağlık cnm.bakınız daha düzenli bi tablo yaptım
Eki Görüntüle 2130620
Evet canimo zaman gerçekleşebilir hala demi :)
Sağol canimhuhuhuuuu tebrikler canım
Hoşgeldin canımHoşbulduk efendim, nasılsınız
Burda kilo vercez, diğer topikte yemekten kıstıklarımızla birikim yapcez inşallah
Evde olmuyor yaaaa ya da ben tembelim evde motive olamıyorum
Evede plates malzemeleri mat, çember, lastik falan aldım.
Ama henüz hicbirini kullanmadım
Salonada sırf para verdim diye gidiyorum
Ellerine sağlık cnm.
Tabloyu görupünce bir gaza geldim sanki![]()
Ellerine saglık canım süpersin cok güzel olmuşrbakınız daha düzenli bi tablo yaptım
Eki Görüntüle 2130620
Teşekkür ederim canım kilo verdikçe birikim yaptıkça daha iyi oluyorumHoşbulduk efendim, nasılsınız
Burda kilo vercez, diğer topikte yemekten kıstıklarımızla birikim yapcez inşallah
Evde olmuyor yaaaa ya da ben tembelim evde motive olamıyorum
Evede plates malzemeleri mat, çember, lastik falan aldım.
Ama henüz hicbirini kullanmadım
Salonada sırf para verdim diye gidiyorum
Ellerine sağlık cnm.
Tabloyu görupünce bir gaza geldim sanki![]()