• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

69'dan 57'ye nasıl yapsam

Bendede koşu bandı var.Her gün 40 dakika orta tempoda yürüyorum,yada 30 dakika zumba yapıyorum.Okulda öğrencilerim gittikten sonra 1 saat boş vaktim var,o zamanda fırsat buldukça pilates bandıyla hareketler yapıyorum.Akşam kızım eve gelene kadar yaptım yaptım,yoksa hepsi kalıyor öylece.
bende almıştım koşu bandını çocuklar olunca anneme verdim şimdi tekrar eve getireceğim başka türlü olmayacak düzenli spor olmayınca diyette kaçamaklar oluyor

Merhaba canım :KK52: evde koşu bandı olması büyük rahatlık aslında düzenli yapardim 1 yıl öncesine kadar o sayede kilomu koruyabiliyodum sonra yemek kursuna gitmek gibi bi hatta ettim :KK48: koşu bandınıda ihmal edincr gelsin kilolar kıyafetlerimin biçogunun icine giremiyorum geçen yaz bu kadar olmasada fazlam vardi ama bu yaz öyle olmuycak inşallah :KK68:

Spor programın çok iyiymiş canım çocuk olunca herşey daha da zorlaşıyo :KK43: bende henüz çocuk yok ama yaza doğru düsünüyoruz o yüzden de bu kiloların ne kadarından kalıcı olarak kurtulursam o kadar iyi :KK66: bu arada bende eliptik bisikleylere heves ettim bu aralar belki gözümü karartıp alırım bi ara :KK48:
Bende koşu bandını alır almaz hamile kalmıştım,2sene yattı evde makine.Ama yaklaşık 6 aydır kullanıyorum,çok faydasını gördüm

Bende koşu bandını alır almaz hamile kalmıştım,2sene yattı evde makine.Ama yaklaşık 6 aydır kullanıyorum,çok faydasını gördüm
Kesinlik çok faydali bi alet canım hatta ben hamilelikte de kullanmayı düşünüyorum nasipse şimdiki tempoda olmaz ama daha yavaş 20-30 dk lık yürüyüşlwr planlıyorum bakalim

Kesinlik çok faydali bi alet canım hatta ben hamilelikte de kullanmayı düşünüyorum nasipse şimdiki tempoda olmaz ama daha yavaş 20-30 dk lık yürüyüşlwr planlıyorum bakalim

Tek başına yürüyüş çok sıkıyor beni,o yüzden takip ettiğim yabancı diziler var açıyorum onu,vaktin nasıl geçtiğini anlamıyorum bile.Tavsiye ederim diziyi izlemek için yürüdükçe yürüyorum

Tek başına yürüyüş çok sıkıyor beni,o yüzden takip ettiğim yabancı diziler var açıyorum onu,vaktin nasıl geçtiğini anlamıyorum bile.Tavsiye ederim diziyi izlemek için yürüdükçe yürüyorum
Benimkide tv nin karşısında kurulu canım tv de bişey izlerken yürüyorum bende :KK66: bazen de pc den dizi ya da spor videolari açıyorum :KK52:

Benimkide tv nin karşısında kurulu canım tv de bişey izlerken yürüyorum bende :KK66: bazen de pc den dizi ya da spor videolari açıyorum :KK52:

Benimde tv olmayan odada gerçi ben müzik dinliyerek yürümeyi seviyorum ama akşam bisey izlemek isteyince kalıyo bende odamı değistirip tv karşısına getiricem.

Geçen gün tv den spor hareketleri izledim yaptım diğer gün ayakta zor durdum her yerim ağrıyordu tekrar yapmaya korkuyorum ama mecbur bugün başlayacağım

Kızlar antibiyotik kilo yapar mı ??

Yeni gelenler hoşgediniz evet birgün hepimiz istediğimiz kiloda olucağız inanıyorum düşünmesi bile güzel Ben ekmeği tam olarak kesiceğim daha önce bırakmıştım işe yarıyor dün resmen aç yattım bir Türk kahvesi içtim yatmadan önce kahvaltıdan önce biraz yürüyüş yapacağım

Hazirancım selam, ben antibiyotikten kaynaklı kilo alımı olacağını sanmıyorum. ama emin değilim tabi ne için kullanıyorsun? Bana yazılanlar genelde 7 gün kullanım gerektiriyordu, şimdi düşündüm iştahta bi açılma kapanmada olmamıştı o dönemler.

Hellooo, yeni gelen arkadaşları ilk sayfaya ekledim. (atladığım varsa beni uyarır mısınız :))
Hafta başından bu yana takip eden arkadaşlar için yarın tartı sonuçlarınızı bekliyorum :)) İlk sayfada güncellemeye devam edelim.
Bugün aramıza katılan arkadaşlarım içinde haftaya Cuma kilo bildirimlerimizi güncellemeye devam ederiz :kahve:

Öğle yemeğim; salata bar yeşillikleri + 1 kase cacıktı (ama cacıktan hoşlanmadığım için içmedim)
IMG_4332.webp

Şu ana kadar 1 litre su içtim. 17.00'de ofisten çıkıyorum o zamana kadar 1 litre daha içerim.

Geçen gün tv den spor hareketleri izledim yaptım diğer gün ayakta zor durdum her yerim ağrıyordu tekrar yapmaya korkuyorum ama mecbur bugün başlayacağım

Canım bana spora giderken hocam 10 dakikaya yakın esneme hareketleri yapmazdan çok ağrın olur demişti.Mutlaka her spordan sonra esneme yapmamız lazımmış hamlama olmaması için.

Hazirancım selam, ben antibiyotikten kaynaklı kilo alımı olacağını sanmıyorum. ama emin değilim tabi ne için kullanıyorsun? Bana yazılanlar genelde 7 gün kullanım gerektiriyordu, şimdi düşündüm iştahta bi açılma kapanmada olmamıştı o dönemler.
14 gün kullandım dün bitti ama iki tane ayrı ayrı pelvik enfeksiyonundan dolayı verdi şişkinlik var bende birde

Bende katılmak istiyorum.
Uyguladığınız bir diyet programı falan var mı?

Sabah 60.4 geldim normalde 58im ama son birkaç. Günde fazla kaçırdım :) 95di ilk kilom da

helal olsun :nazar:
başlangıç kilolarımız çok benzer değilmiş sen bizi geçmiş gitmişsin süpersin :)
ilk sayfaya ekliyorum seni de.. Bizi motive et :)) neler yaptın anlatsana :))

Canım bana spora giderken hocam 10 dakikaya yakın esneme hareketleri yapmazdan çok ağrın olur demişti.Mutlaka her spordan sonra esneme yapmamız lazımmış hamlama olmaması için.

aynen bi başlamadan önce 5 dakika esneme - açma - germe hareketleri
bitirincede 10 dakika esneme hareketleri baya baya azaltıyor kas ağrılarını, bide üstüne gitmek lazım ağrı varken yine egzersiz yapınca kaslar ısındığı için çok çabuk geçiyor.

helal olsun :nazar:
başlangıç kilolarımız çok benzer değilmiş sen bizi geçmiş gitmişsin süpersin :)
ilk sayfaya ekliyorum seni de.. Bizi motive et :)) neler yaptın anlatsana :))
Teşekkür ederim :)
Düğün dernek ceneza ailevi problem sevgili problemi demeden asla diyeti bozmadı hiçbir bahaneden etkilenmedim kaçamak yapmamak için tatlı yaparken eve parmağıma değdi onu bile yalamadım.ç bol bol da spor

Bende katılmak istiyorum.
Uyguladığınız bir diyet programı falan var mı?
selam, uyguladığım program aynı değil. Ben porsiyon küçültüp karbonhidratı azaltmaya çalışıyorum.
Su içme alışkanlığı edinmek bir diğer hedefim.
Haftada 3 gun spor ve bunlarla birlikte Hazirana kadar 56-57 olmak istiyorum

Back
X