Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol evet bitirdim şükürGeçmiş olsun, düzenli kullanmak önemli. Sen halletmişsin bitmiş sonuçta şifa olsun
benim herşeyde olduğu gibi ilaçta da problemim devamlılık sağlamak.
Kızlar ketojenik diyetle ilgilenen var mı?
Ben şimdilik kendimce takılıyorum ekmek bırakmak şekeri bırakmak bol bitki çayı akşam 6 san sonra yemek yememek gibi
Yapabilsem güzel ama dewam edemiyorumDuymadım ben hić bi araştırım nasıl bişeymiş
ben çok yorgunum çocukların peşinde koşturdum akşam yemek yemedim sadece uyuyacam bugün
ben çok yorgunum çocukların peşinde koşturdum akşam yemek yemedim sadece uyuyacam bugün
Bazen uyku herşeyden iyi geliyorBilirirm canım o yorgunluğu
Kızlar ketojenik diyetle ilgilenen var mı?
Ben şimdilik kendimce takılıyorum ekmek bırakmak şekeri bırakmak bol bitki çayı akşam 6 san sonra yemek yememek gibi
Günaydın Tekrar :)
Hafta başından bu yana devam eden diyet arkadaşlarım için bugün tartı günü olsun istenmişti, sonuçları alalım
Dün ofisten çıkmadan masum pasta yediğim için akşam yemek yemedim, spora gittim. Program yapmıştım gün içinde 3 km koşu yürüyüş karışık + pilates hareketleri (programı yüklerim bugün, ama ben 3/2'sini yapabildim çok zordu o kadar güçlü değil kaslar henüz sanırım)
Telefonumun şarjı azdı fotoğraf çekemedim, sabah 1 haşlanmış yumurta + salatalık + kaşar peyniri yedim. (Zemheri28 canım bu arada bu eskiden kalan kahvaltı alışkanlığı proteine ağırlık verip karbonhidrat almadığım kahvaltım)
Güncel kilom; 67.600![]()
ilk sayfayı güncelledim kızlaarrr
öğlen salata yemeyi planlıyorum, bu akşam spor yok. Cuma pisliği akşamı :)
Ama benim yarın sabah kalkıp yürüyüşe çıkmam lazım, yarın akşam evde bi yemek çılgınlığı yaşanacak ondan kendimi nasıl korurum bilmiyorum hiç. Bugün kendimi sıkmam lazım birazcık.