69'dan 57'ye nasıl yapsam

Ofiste doğum günü kutlamalarından kaçamayınca, pasta önerisinde bulundum.
Unsuz, yağsız ve şekersiz pasta sipariş ettik. Çok pişman olmadan 1 dilim yedim. Akşama spordan sonra bişey yemem idare eder biraz belki :KK12:

IMG_4334.webp

Kızlar ketojenik diyetle ilgilenen var mı?

Ben şimdilik kendimce takılıyorum ekmek bırakmak şekeri bırakmak bol bitki çayı akşam 6 san sonra yemek yememek gibi

kızlar herkes kadınlar günü kutlamalrında sanırım

Benim bu gün iyi geçti sayılır biraz ip atladım şimdi biraz yürüyüş yapıcam

Kızlar ketojenik diyetle ilgilenen var mı?

Ben şimdilik kendimce takılıyorum ekmek bırakmak şekeri bırakmak bol bitki çayı akşam 6 san sonra yemek yememek gibi

Günaydınn, ben bundan 2 sene önce yine 69 kiloyu gördüğümde ketodiet'e başlamıştım. 56 kiloya kadar indim. Çok uzun zamanda almadım. Ocak ayından bu yana kendimi tekrar alıştırmaya çalışıyorum. Daha becerebilmiş değilim :(
Aslında hiç zor değildi, amacı karbonhidratı minimumda tutup (günlük 20 birim gibi) vücudun çalışması için olan ihtiyacını yağ yakarak karşılamasını sağlamak, hatta eczanelerde keton çubukları satılıyor. Yaptığım dönem onlardan alıp keton seviyemi kontrol ederdim her gün :))

Günaydın Tekrar :)
Hafta başından bu yana devam eden diyet arkadaşlarım için bugün tartı günü olsun istenmişti, sonuçları alalım :kahve:

Dün ofisten çıkmadan masum pasta yediğim için akşam yemek yemedim, spora gittim. Program yapmıştım gün içinde 3 km koşu yürüyüş karışık + pilates hareketleri (programı yüklerim bugün, ama ben 3/2'sini yapabildim çok zordu o kadar güçlü değil kaslar henüz sanırım)

Telefonumun şarjı azdı fotoğraf çekemedim, sabah 1 haşlanmış yumurta + salatalık + kaşar peyniri yedim. ( Zemheri28 Zemheri28 canım bu arada bu eskiden kalan kahvaltı alışkanlığı proteine ağırlık verip karbonhidrat almadığım kahvaltım)

Güncel kilom; 67.600 :KK28:

Günaydın kızlar hayırlı cumalar :KK54: tartıda bol eksileri gördügümüz bir gün olur inşallah :KK68:

Günaydın Tekrar :)
Hafta başından bu yana devam eden diyet arkadaşlarım için bugün tartı günü olsun istenmişti, sonuçları alalım :kahve:

Dün ofisten çıkmadan masum pasta yediğim için akşam yemek yemedim, spora gittim. Program yapmıştım gün içinde 3 km koşu yürüyüş karışık + pilates hareketleri (programı yüklerim bugün, ama ben 3/2'sini yapabildim çok zordu o kadar güçlü değil kaslar henüz sanırım)

Telefonumun şarjı azdı fotoğraf çekemedim, sabah 1 haşlanmış yumurta + salatalık + kaşar peyniri yedim. ( Zemheri28 Zemheri28 canım bu arada bu eskiden kalan kahvaltı alışkanlığı proteine ağırlık verip karbonhidrat almadığım kahvaltım)

Güncel kilom; 67.600 :KK28:

Süpersin canım 4 günde 1.5 kg :KK50: bende bugün tekrar tartıldım canım 66.900 çıktım allah bereket versin :halay:benide yazabilirsin bugün için öteki cumaya kadar bekleyemem dedim :KK48: hepimiz emeklerinin karşılığını bol bol kilo vererek alırız inşallah :dua:

tobosolu_dulcinea tobosolu_dulcinea teşekkürler canımm :) seni de güncelledim, iyi yaptın tartıldın :) haftaya cuma inşallah daha çok eksilerle tabloda yerimizi alırız :)

Ben bu sefer ilk defa sporla diyeti aynı anda yapıyorum, kas kaybı minimumda olacağı için hatta kas kazanmaya da çalıştığımdan çok kilo vermem diyodum :spor: ama artık diyet öncesinde nasıl yiyorsam bu bile farketti :)
Benim tartımda sanırım kas-yağ ölçümü vardı yarın ona bir bakıcam.
Bir de ben Pazartesi fotoğraflarımı çektim, ölçülerimi aldım. Spordan dolayı tartıda eksilmezsem ölçüde sıkılaşacağım için farkı göriyim motivasyonum bozulmasın diye, aslında herkes bi fotoğrafını çekse bu işi başarırsak before after yaparız :rapci:

Bende 72.4 olmuşum.4 günde 600 gram gitmiş.Pazar günüde diyetisyenimin verdiği 3 günlük bi protein diyeti var onunla 3 günde 2 3 kilo gidiyor onu bi yapcam bakalım.bu ayın sonuna kadar hedefim 69u görmek.Sanırım bugün reglimde başlayacak umarım haftaya cumayı güzel bir sonuçla kapatırım.Dünde günümüz vardı,ince bir dilim çikolatalı pasta ve 2 parmak kalınlığında kabak tatlısı yedim ve spor yapamadım

ilk sayfayı güncelledim kızlaarrr :KK50:

öğlen salata yemeyi planlıyorum, bu akşam spor yok. Cuma pisliği akşamı :)
Ama benim yarın sabah kalkıp yürüyüşe çıkmam lazım, yarın akşam evde bi yemek çılgınlığı yaşanacak ondan kendimi nasıl korurum bilmiyorum hiç. Bugün kendimi sıkmam lazım birazcık.

ilk sayfayı güncelledim kızlaarrr :KK50:

öğlen salata yemeyi planlıyorum, bu akşam spor yok. Cuma pisliği akşamı :)
Ama benim yarın sabah kalkıp yürüyüşe çıkmam lazım, yarın akşam evde bi yemek çılgınlığı yaşanacak ondan kendimi nasıl korurum bilmiyorum hiç. Bugün kendimi sıkmam lazım birazcık.

O çılgınlık anını bi atlatsak hicbir problem kalmıyor.Işte kendimizi tutmak lazım.Bana diyetisyenim gittiğin yerde ne istiyorsan ye,kimse diyet yaptığını bilmesin ,seni psikolojik olarak çökertirler demisti.Ben öyle yapıyorum azar azar yiyorum o anda sonra telafi ediyorum.

Back
X