69'dan 57'ye nasıl yapsam

Şimdi yürüyüşten döndüm
Toplamda 7 km yürümüşüm çok iyi geldi.
Suyu 2 litreye hala tamamlayamadım ama uyuyana kadar icebildigim kadar icecegim.

Yürüyüşü arkadaşımla yaptım. Tam eve dönüyoruz tutturdu atom(meyve suyu) icelim diye...
Onca saattir boşunamı yürüyoruz biz diyorum.
Nuh diyor peygamber demiyor
Sonunda girdik oturduk. O koca bir bardak içti ve ben tabiki icmedim :KK9:
Hoş zaten sevmiyorum orasıda ayrı bir konu:KK70:

Cok gecmis olsun.spor yapmaman gerekiyorsa yapma canim bu surecte sagligindan onemli degil kilo.

Sabah mide bulantindan dolayimi yiyemiyorsun.
Niye bulaniyor

Su icmen hareketin ve yediklerin guzel canim.
Ben bamyayi sevemedim hic.
Su sabah erken yemeyi de yapsan harika olacak sanki.

Bozma moralini.ben diyetisyenden etkilenmiyorum.onun dedikelrini de uygulayamiyorum ama sen ve annen oyle kilo vermistiniz sanirim.
Ama sknti senin diyetisyenle ne yiyecegini ogrenmen dikkat etmen degil disari ciktiginda dur diyebilmen
Bu surecte diaarida kahvaltidaysam ekmek sekerli haric evdeki gibi besleniyorum.aksam diaardaysam sadece kofte ve soda belirledim ki aşmayayim olcuyu diye.
Yoksa her cafede bir tatli yerdim onceden.
Hos boyle de cok hizli kilo verdigim soylenemez ya
Yok canım mide bulantısı klimadan dolayı oldu heralde...

Küçüklüğümden beri uyanır uyanmaz pek bir şey yeme alışkanlığım yok canım benim,
İllaki biraz zaman geçmeli.
Yaş ilerledikce sürede uzadı tabi iyice geçe kaldı kahvaltılar:işsiz:
Ama zamanla onuda düzene oturtacağım inşallah

Kızlar, ben diyet listemi yazmıyorum çümkü sağolsun eşimle haftasonu dışarı çıktım mı sınırı aşıyoruz. En iyisi diyetisyene gitmek, belki para verirsem uygularım, çok moralim bozuk
Aslında ne kadar yanlış bir düşünce içerisindeyiz.
Biz kadınlar kendimize degilde paramıza acıyoruz.
Sırf o yüzden birşeyleri yapıyoruz.
Bende senin gibiyim canım evde spor yapmaya üşeniyorum sırf verdigim paraya acırım gitmek zorunda kalırım diye pilatese yazıldım.
Gercektende düşündüğümüz gibi oluyor.
Parama acıdım ve 3 ay gittim.:KK48:
Ödedigim ücret bitti nasıl olsa bütün ekipmanlar evde var. Artık kendi başıma devam edeceğim dedim ve öylece kaldı bir daha yapmadımo_O

Moralini hic bozma hatanın neresinden dörsen kar.
Bugün bozmuş olabilirsin. Ama önemli olan bugün bozduğun halde yarın yeniden toparlayabilmen

Eger diyetisyene giderek kilo verebilirim diyorsan hic durma mutlaka git.
Ama ona gidene kadarda yemeye devam etme. Diyete devam
Unutma diyete her pazartesi yeniden başlanır ve yarın PAZARTESİ

Şimdi yürüyüşten döndüm
Toplamda 7 km yürümüşüm çok iyi geldi.
Suyu 2 litreye hala tamamlayamadım ama uyuyana kadar icebildigim kadar icecegim.

Yürüyüşü arkadaşımla yaptım. Tam eve dönüyoruz tutturdu atom(meyve suyu) icelim diye...
Onca saattir boşunamı yürüyoruz biz diyorum.
Nuh diyor peygamber demiyor
Sonunda girdik oturduk. O koca bir bardak içti ve ben tabiki icmedim :KK9:
Hoş zaten sevmiyorum orasıda ayrı bir konu:KK70:
Tam diyordum ki bu konusmanin sonu ben de ictim e gelecek ama iradeli davranmissin.7km cok iyi olmus.

Bu arada kizlar usengecligimi hep anlatirim.
Iki gecedir instagram dansatolyenin hareketlerini yapiyorum evde yarims aat tv izlerken.
Bugun biraz seri yaptim.heryerim agrimis zaten 1 hafta sonra iznede cikacagim.temmuz sonuna kadar bu hareketleri yapip arada yuruyecegim.
Ismdilik hedefim bu.
Agistosta duruma gore spor salonuna yazilabilirim.
Ama evdeki bu hareketleri sevdim simdilik...
Artik hizlanmaliyim hedefim haftada 1er kilo vermek her hafta zor olsada...

Tam diyordum ki bu konusmanin sonu ben de ictim e gelecek ama iradeli davranmissin.7km cok iyi olmus.

Bu arada kizlar usengecligimi hep anlatirim.
Iki gecedir instagram dansatolyenin hareketlerini yapiyorum evde yarims aat tv izlerken.
Bugun biraz seri yaptim.heryerim agrimis zaten 1 hafta sonra iznede cikacagim.temmuz sonuna kadar bu hareketleri yapip arada yuruyecegim.
Ismdilik hedefim bu.
Agistosta duruma gore spor salonuna yazilabilirim.
Ama evdeki bu hareketleri sevdim simdilik...
Artik hizlanmaliyim hedefim haftada 1er kilo vermek her hafta zor olsada...
7 km yürümüşüm içermiyim beee :KK53:

Bu hafta sanki hepimiz daha bir kararlıyız inşallah hep böyle devam edebiliriz.

günaydın kızlaarr
haftasonu giremedim hiç misafirlerim vardı dün gittiler. tabi diyetimden hiç bahsetmiyorum. yalnız kızlar geçen haftada bahsettim dengesiz yediğim zamanlarda hem şişlik oluyo hemde ağrılarım hele sabahları bin kilo hissederek uyanmak varya çok fena.
neyse bu hafta yeni bi hafta herşey daha güzel olabilir.
bu arada yeni arkadaşlar da katılmış hoşgeldiniz.
arkadaşlar bağırsak çalıştırıcı şeylerden bahsetmişsiniz bu sorunu çok fazla yaşayan biri olarak tecrübelerimi yazayım
sabahları ılık limonlu su veya ceviz suyu
kendiniz için uygun gördüğünüz zamanda chia yulaf süt ya da yoğurt sevdiğiniz meyvelerle bi karışım hazırlayın.
acayip tok tutuyo ben sütle olanı sevemedim ama yoğurtla hazırladığımla aşk yaşadım resmen harika. inanılmaz tok tutuyor ve bağırsakları çalıştırıyor.
ben akşamüstü yapmayı planlıyorum çünkü akşam elim hep bişeylere gidiyo en azından tokluk hissi bunu engeller diye düşünüyorum.

Günaydın kızlar benimde kilom 63 hedefim 55 inşallah ulaşırız hep birlikte:)
Hoşgeldin,sen neler yapıyorsun bu konuda :)
günaydın kızlaarr
haftasonu giremedim hiç misafirlerim vardı dün gittiler. tabi diyetimden hiç bahsetmiyorum. yalnız kızlar geçen haftada bahsettim dengesiz yediğim zamanlarda hem şişlik oluyo hemde ağrılarım hele sabahları bin kilo hissederek uyanmak varya çok fena.
neyse bu hafta yeni bi hafta herşey daha güzel olabilir.
bu arada yeni arkadaşlar da katılmış hoşgeldiniz.
arkadaşlar bağırsak çalıştırıcı şeylerden bahsetmişsiniz bu sorunu çok fazla yaşayan biri olarak tecrübelerimi yazayım
sabahları ılık limonlu su veya ceviz suyu
kendiniz için uygun gördüğünüz zamanda chia yulaf süt ya da yoğurt sevdiğiniz meyvelerle bi karışım hazırlayın.
acayip tok tutuyo ben sütle olanı sevemedim ama yoğurtla hazırladığımla aşk yaşadım resmen harika. inanılmaz tok tutuyor ve bağırsakları çalıştırıyor.
ben akşamüstü yapmayı planlıyorum çünkü akşam elim hep bişeylere gidiyo en azından tokluk hissi bunu engeller diye düşünüyorum.
ooo sen hafta sonları çok salıyorsun ama :(
bu hafta çok daha azimmmm,güzel sonuçlar görelim cuma...

Günaydın kızlar sabah erken kalktım kahvaltım
1dilim ballı tere yağlı çavdar ekmeği domates zeytin şekersiz çay bir saat yürüdüm bayağı terledim iyi geldi
günaydın yürüyüş çok iyi olmuş.
balla tereyağ ekmegin içindemi var senmi sürüyorsun.
kaç kilodasın kilo verdinmi şuana kadar bilmiyorum canım ama sanki ağır gelir o o_O

ooo sen hafta sonları çok salıyorsun ama :KK43:

kaç kilodasın kilo verdinmi şuana kadar bilmiyorum canım ama sanki ağır gelir o o_O
aynen canım öyle oluyo benim
ama hep şehir dışından misafirim geliyo e antep burası güzel ağırlamak istiyosun derken bende nasipleniyorum.

ooo sen hafta sonları çok salıyorsun ama :KK43:

Ben sürüyorum ama ben kalori takibi yapıyorum sabah kahvaltım 180kalori çok sürmedim zaten ilk hafta 700 gram verdim suyu ve sporu arttırabilirsem daha fazla verebilirim diye düşünüyorum 63 kiloyum hedefim 55 53 civarı inşallah

kıslar kıslar bugün hiç su içemedim yaa. su içmeyincede midem kazındı bi tane kahveli şeker attım ağzıma
eyvaahh asena87 asena87 ye takıldım. evet canım yememeliydim

kıslar kıslar bugün hiç su içemedim yaa. su içmeyincede midem kazındı bi tane kahveli şeker attım ağzıma
eyvaahh asena87 asena87 ye takıldım. evet canım yememeliydim
Heheh baski mi yapiyorum sana.
Kahveli seker ne ki ya bisey olmaz...
Sana kizamiyacagim simdi vucut sekillendirme isine sardim.
Geceleri yaptigim egzersizleri vucuduma gore sececegim.
Gobek ve popo sekillendirme falan.kiloyu verdim o kaldi

Selams bugun ben;
09.30 1 yumurta peynir domates 3 zeytin
12.30 mercimek corbasi-yarimd ilim ekmek
15.00 ceyrek avokado ayran
17.50 kiyma koftesi ayran
19.00 2 ceviz-acikirsam gece ayran

Gun icinde 1.5 lt su-1 Turk kahvesi-1 sutlu nescafe-4 bardak bitki cayi-5 bardak siyah cay

Gun icinde 7000 adim-gece tempolu en az 30 dk egzersiz...

Yetiyor mu acaba ya..daha napiiim ben.millet yaninda yiyor ekmeksiz kacamaksiz bu kadar oluyo daha napayim

Selams bugun ben;
09.30 1 yumurta peynir domates 3 zeytin
12.30 mercimek corbasi-yarimd ilim ekmek
15.00 ceyrek avokado ayran
17.50 kiyma koftesi ayran
19.00 2 ceviz-acikirsam gece ayran

Gun icinde 1.5 lt su-1 Turk kahvesi-1 sutlu nescafe-4 bardak bitki cayi-5 bardak siyah cay

Gun icinde 7000 adim-gece tempolu en az 30 dk egzersiz...

Yetiyor mu acaba ya..daha napiiim ben.millet yaninda yiyor ekmeksiz kacamaksiz bu kadar oluyo daha napayim
Yok canım gayeet iyi gidiyorsun. Daha ne olsun yani.

Sabah 1.5 haşlanmış yumurta 5 zeytin domates salatalık dereotu maydonoz
Öğlen zeytinyağlı kabak yemeği 3 kaşık bulgur pilavı 1 dilim kavun
Akşam yemeği yiyemedim eve geç geldim o yüzden sadece yoğurt chia ve çok az meyve
Bugünlük benden bu kadar
Buralar çok sıcaaakk

Back
X