Cok gecmis olsun.spor yapmaman gerekiyorsa yapma canim bu surecte sagligindan onemli degil kilo.
Sabah mide bulantindan dolayimi yiyemiyorsun.
Niye bulaniyor
Su icmen hareketin ve yediklerin guzel canim.
Ben bamyayi sevemedim hic.
Su sabah erken yemeyi de yapsan harika olacak sanki.
Bozma moralini.ben diyetisyenden etkilenmiyorum.onun dedikelrini de uygulayamiyorum ama sen ve annen oyle kilo vermistiniz sanirim.
Ama sknti senin diyetisyenle ne yiyecegini ogrenmen dikkat etmen degil disari ciktiginda dur diyebilmen
Bu surecte diaarida kahvaltidaysam ekmek sekerli haric evdeki gibi besleniyorum.aksam diaardaysam sadece kofte ve soda belirledim ki aşmayayim olcuyu diye.
Yoksa her cafede bir tatli yerdim onceden.
Hos boyle de cok hizli kilo verdigim soylenemez ya
Yok canım mide bulantısı klimadan dolayı oldu heralde...
Küçüklüğümden beri uyanır uyanmaz pek bir şey yeme alışkanlığım yok canım benim,
İllaki biraz zaman geçmeli.
Yaş ilerledikce sürede uzadı tabi iyice geçe kaldı kahvaltılar

Ama zamanla onuda düzene oturtacağım inşallah
Kızlar, ben diyet listemi yazmıyorum çümkü sağolsun eşimle haftasonu dışarı çıktım mı sınırı aşıyoruz. En iyisi diyetisyene gitmek, belki para verirsem uygularım, çok moralim bozuk
Aslında ne kadar yanlış bir düşünce içerisindeyiz.
Biz kadınlar kendimize degilde paramıza acıyoruz.
Sırf o yüzden birşeyleri yapıyoruz.
Bende senin gibiyim canım evde spor yapmaya üşeniyorum sırf verdigim paraya acırım gitmek zorunda kalırım diye pilatese yazıldım.
Gercektende düşündüğümüz gibi oluyor.
Parama acıdım ve 3 ay gittim.

Ödedigim ücret bitti nasıl olsa bütün ekipmanlar evde var. Artık kendi başıma devam edeceğim dedim ve öylece kaldı bir daha yapmadım
Moralini hic bozma hatanın neresinden dörsen kar.
Bugün bozmuş olabilirsin. Ama önemli olan bugün bozduğun halde yarın yeniden toparlayabilmen
Eger diyetisyene giderek kilo verebilirim diyorsan hic durma mutlaka git.
Ama ona gidene kadarda yemeye devam etme. Diyete devam
Unutma diyete her pazartesi yeniden başlanır ve yarın PAZARTESİ