geçmiş olsun canımBenimde dün kötü geçti oğlum hastaydı gece uyumadı gündüzde hastane falan uğrastık çok şükür bu gün daha iyi. Bu sabahta 6.30 kızım uyandı şimdi uyutuyorum. firsat bulursam yüricem inşallaj
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmiş olsun canımBenimde dün kötü geçti oğlum hastaydı gece uyumadı gündüzde hastane falan uğrastık çok şükür bu gün daha iyi. Bu sabahta 6.30 kızım uyandı şimdi uyutuyorum. firsat bulursam yüricem inşallaj
ben cuma napıcaaamCumaları kilo bildirim günümüz
ben cuma napıcaaam![]()
Afiyet olsun canımÖğlen yeşil salata yedim bu arada. Şimdi çay içiyorum.
hafta sonu ben dahil bazılarımıza yaramadı :) cuma akşamı, cumartesi ne iyidim.Az bir salata yoğur yiyip temizliğe girişeceğim
PaZar günü Doğum günü partisi vardı ondan sonra saldım heptenhafta sonu ben dahil bazılarımıza yaramadı :) cuma akşamı, cumartesi ne iyidim.
Pazar günü 13.000'e yakın adım yürümüş olsamda karbonhidrat girdabına girdim akşam akşam.
Dün de bi türlü adapte olamadım. Tartıya sayılı günler kala![]()
aynen yaa bende öyle. bi de çalışıyorum hergün öğlene ne götürebilirim diye düşünmesi sabahları saklama kapları taşımasıBende birde ne şişirsem derdi oluyor siz nasıl yapıyorsunuz şunu yapim diyorum yok diyete uymuyor bunu yapim diyorum çocuklar yemiyor yemek saatleri gelsin istemiyorum ne pişireceğim diye düşünmekten sıyıracağım
Bende birde ne şişirsem derdi oluyor siz nasıl yapıyorsunuz şunu yapim diyorum yok diyete uymuyor bunu yapim diyorum çocuklar yemiyor yemek saatleri gelsin istemiyorum ne pişireceğim diye düşünmekten sıyıracağım
aynen yaa bende öyle. bi de çalışıyorum hergün öğlene ne götürebilirim diye düşünmesi sabahları saklama kapları taşıması![]()
selam kızlar
bugün pasta vardı işyerinde gözümün önünde yediler löpür löpür
tadına bile bakmadım
aferin bana![]()
Ben motive olmak için 38 beden bi elbise aldım,astım yatak odamda görünen bir yere,gidip gelip ona bakıp yazın kendimi onun içinde hayal ediyorum,motivasyonunu kaybetmiyorum böylece.Tavsiye ederimAh ah ben niye başlayınca dewam edemiyorum artık önce böyle olmazdı daha başlamadan bozuyorum diyeti
İlk fırsatta öyle birşey yapacağım var öğle bir elbisem Dolapta durdur sıkıldım Yen'isini alırsam belki daha istekli olurumBen motive olmak için 38 beden bi elbise aldım,astım yatak odamda görünen bir yere,gidip gelip ona bakıp yazın kendimi onun içinde hayal ediyorum,motivasyonunu kaybetmiyorum böylece.Tavsiye ederim![]()
Çikolata yerine sana tavsiyem;muzu dilimle iki dilim muzun arasına fıstık ezmesi sür,daha sonra üstlerine tarçın veya kakao serp.hem sağlıklı hem hafifAslında az yiyip spor yapınca mutlu oluyorum ama canım sıkıldığında çikolata yiyorum ekmek falan değil yemeğinde az yiyorum ama çikolataya dayanamıyorum
![]()