69'dan 57'ye nasıl yapsam

modakusu modakusu Canımm ben geldimmm. Buraya yazamadım ama spora ve kontrollü beslenmeye devam ettim şükür baskül aldım haha. Sabah 63.50 olarak tartıldım. Sen devam ediyor musun konuya yazmaya.
selam, devam ediyoruz. en son güncellemede sen geçen haftada yazmadın diye listeyi temizlerken çıkardım seni :110:
Cuma günü tartı gününde eklerim yine canım hoşgeldin

selam, devam ediyoruz. en son güncellemede sen geçen haftada yazmadın diye listeyi temizlerken çıkardım seni :110:
Cuma günü tartı gününde eklerim yine canım hoşgeldin
Hoşbuldum canım haklısın çıkarmakta ama işte ha deyince baskül alamadım istediğim gibi bulamadım öyle de kaldı :) cuma haberleşiriz o halde.

Hoşbuldum canım haklısın çıkarmakta ama işte ha deyince baskül alamadım istediğim gibi bulamadım öyle de kaldı :) cuma haberleşiriz o halde.
tablo gibi birşey yapmasam yine silmezdim de daha güzel durdu diye ilk sayfadaki tabloyu yaptım o arada gittin :)
cumaya bol eksilerle görüşürüz canım

Günaydın kızlarss, cumartesi akşamı dediğim gibi baya yemeli içmeli sofralardaydım. Haftasonları biraz dalgalansamda hafta başı hemen duruluyorum. Bu cumaya aşırı hazırım herkese mis gibi bir hafta dilerim :KK49:

ya hep hafta içi olsa ben söz verirdim :) kısa vadeli hedef yapıp 12 nisan'a kadar kaçamak yapmayacağıma söz verebilirim :duduk:
Ya evet haftaici düzeni oturtuyorum haftasonu gidiyor ama bu geçtiğimiz hafta sonu için geçerliydi. Yoksa ipi tutuyorum genelde :KK53:
Tamam 12 nisan da bi hedeftir. O zamana kadar kaçamak yok, söz verdin:sopa::D

günaydın kızlarss chia tohumlu puding yapsanıza kendinize bende çok işe yarıyor. Baya iyi hissediyorum yiyince kendimi. Akşamdan yapıp sabah içine yarım muz doğramacalı ohhh
Cumaya 3 gun kaldı. Bırak eksiyi artı bile görebilirim bu hafta.
Bu yüzden bu 3 günü detoks gibi gecirmem lazım.
En azından ödem ve şişkinlik gitsin

AYNEN CANIM FENA HALDE ŞİŞKİNLİK OLDU. BİDE HALA REGL DÜZENE GİRMEDİ ONUNDA ETKİSİ VARDIR HERALDE
Bu sabah canım hic kahvalti yapmak istemedi.
3 kaşık yogurt ve bir dilim ananas yedim.
1 litrede su ictim.

Benim icim su icmek de biraz sıkıntı. Neredeyse hic su tüketmiyorum.
Aksama da misafirim var.
Bakalim aksami hafif atlatabilecekmiyim:KK17:

Back
X