- 26 Mayıs 2014
- 9.845
- 20.001
- 248
Yok kuzum 59lardayım malesef.. dün çok çok yedim inşallah sizin güzel haberlerinizi alırız yarınwaaaaauuuuwwwwww yarıngüzel haberleri bekliyorum :) olur mu olur umudunu kaybetme
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok kuzum 59lardayım malesef.. dün çok çok yedim inşallah sizin güzel haberlerinizi alırız yarınwaaaaauuuuwwwwww yarıngüzel haberleri bekliyorum :) olur mu olur umudunu kaybetme
haftaya daha iyi sonuçlarını bekliyorum canımGünaydın kızlargeçen haftaki kilom 65.800 bu haftaki 65.500 azda olsa kıpırdanma var hala önceki haftaki kiloma dönemedim
ama yavaştan tekrar motivasyonum yükseliyor bunada şükür
![]()
Kabak detoksu bu aralar meşhur, deneyen memnun ben de denemeyi düşünüyorum.Kızlar detoks tarifi olan var var mı işe yarayan etkili
Merak rttim neler içtin canımKabak detoksu bu aralar meşhur, deneyen memnun ben de denemeyi düşünüyorum.
Ben 4 gündür sıvı detoksu yaptım. Bugün bitti. 4 günde bol kacamakli 2300 verdimama benimkiler ödemdi, bilgin olsun.
hiç merak etme kuzum, regli sonrasındaki hafta normale dönecek. Haftaya Cuma şahanesiyle
haftaya çok iyi olacak olsun.. ay ay ilerliyoruz, nisan daha iyi olsun hepimiz için.Günaydın kızlar ben bu hafta yoktum ben regl dönemindeyim 68.6 oldum neden böyle oldu ya 2 haftadır artı hep neyse ilaçlarım bitti ve tekrar başlıyorum bugün sağlıklı beslemeye
Teşekkürler canım benim inşallah dediğin gibi olur cips bataklığına düştüm bir çıkamadımhiç merak etme kuzum, regli sonrasındaki hafta normale dönecek. Haftaya Cuma şahanesiyle![]()