Canım cuma 61.4 tüm ama ben haftaya memlekete gidicem iki hafta kadar dikkat edemem, ara vericem. İsterseniz beni listeden çıkarabilirsiniz canım. Kusura bakmayın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım cuma 61.4 tüm ama ben haftaya memlekete gidicem iki hafta kadar dikkat edemem, ara vericem. İsterseniz beni listeden çıkarabilirsiniz canım. Kusura bakmayın
telefonu her elime aldığımda ki bu kadar telefona baktığımı farketmemiştim nasıl hoşuma gidiyo doktoru görmek anlatamam :)))
Zaten salataya karşı gönlümün efendisionu görünce salata bile yiyemem![]()
onun ağzını yerim ben
:) Peki o zaman bildirim yapmaya devam edeyimolsun son kilonu ekliyorum ben, gelince ara vermeden devam bırakmak yok
ellerine sağlık canım
Menüm geliyor
Sabah Nescafe ve 6 7 tane erik
Kahvaltı 1 haşlanmış yumurta biraz peynir 1 kızarmış Tbe üstüne tereyağ bal ve bol yeşillik çay
Ara
Cappuccino mu nasıl yazılıyor o işte malum randevuda :)
Öğle
Patlamış mısır çay
Akşam tazefasulye yoğurt içine buğday ve bulgur karışımı
Malesef filtre kahve makinem yok filtre kahve ayrı almak lazım filan nerden alırım ederim bilmiyorumnescafe içmesen mi acaba kuzucum, yani hazır nesacafelerden içiyorsan onlar suda çözünebilir olduğu için zararlıymış.
onun yerine granül olmayan filtre bişiler belki, ben ofiste öyle yapıyorum.
haklısın tabi makinası ayrı kahvesi ayrı onun da. ben french press kullanıyorum ofiste rahat oluyo baya zaten günde 1 tane içiyorum evde canım çekmiyo hiç çok içmiyosan heralde nescafeden de bişey olmazMalesef filtre kahve makinem yok filtre kahve ayrı almak lazım filan nerden alırım ederim bilmiyorum
günde 3 tane filan içiyorum yahaklısın tabi makinası ayrı kahvesi ayrı onun da. ben french press kullanıyorum ofiste rahat oluyo baya zaten günde 1 tane içiyorum evde canım çekmiyo hiç çok içmiyosan heralde nescafeden de bişey olmaz
Geldim canım cuma tartılamadım dün sabaha karşı geldim kahvaltıdan önce tartıldım veeee 66.8 i gördüm@Karanfil_kokuyor -tobosolu_dulcinea -
cgdmk hello canlar Cuma günü göremedim sizin güncellemelerinizi
ben mi kaçırdım?
Saģol kuzum geldim burdayım artıktobosolu eğitimdeydi canım galibamodakusu
Güle güle kullan aldıklarınıSaģol kuzum geldim burdayım artıkbugün tekrar diyete döndün yarından itibaren sporada dönüyorum eğitimdeyken spor ayakkabısı spor tayt tsirtler aldım nasıl gaza geldiysem artık
annemde son bi evime göndermeden yedirip içirip şişirdi gönderdi
bugün işyerimde yoğun bi gün gecirdim yarından itibaren inşallah daha fazla katılıcam aranıza dostlar
![]()