69'dan 57'ye nasıl yapsam

günaydın canlaarr... bende saat 7 de kahvaltımı yaptım 2 haşlanmış yumurta 2 ceviz 4 zeytin biraz peynir ve domates salatalık. dün akşam kendimle cebelleştim resmen. akşama kadar herşey güzel gayet başarılı akşam yemekten sonra bi atıştırmalık krizi geliyo anlatamam. evde olsa 2 kase çekirdeği yerdim:) sonra dedim mısır patlatayım ya sonra bütün gün yaptıkların boşa gidecek hem şimdi onun bulaşığı vs gel meyve ye sen dedim kendi kendime:) meyvede yemesem iyiydi ama olsun mısırdan iyidir dedim ve yoluma devam ettim. :D

6ED15738-5C7A-414E-A4E4-1CA7ECF12E28.webp
günaydın kızlarss, dün akşam yürüyüşü de tamamladım :KK55:

akşam kabak yemeği yaptım, yoğurtla yedim. Yürüyüş sonrası kahve içmek için arkadaşımıza uğradık gece boyu neleri geri çevirdim bi bilseniz hatta bilin :)) dünyada en sevdiğim çikolata olan kahve dünyasının gofreti gofrik, zencefilli kurabiye, cips, çekirdek, çerez başka bişey var mı evde onlardan da sorun ısrar edin dedim. Özetle yemedim, americano içtim.

Bu sabah d vitamini için testi yine unuttum :( güzel bi kahvaltı yaptım.

leslie 3 mil yaptım nedense çıkmadım dışarı telefon elimde olmadığından adımsayar yattı
19.00’da akşam yemeği yoğurtlu kabak ve balıklı avokadolu yeşil salata yedim.

Yarın öğlende kabak yemek için ofise kap hazırladım, o kadar çok yapmışım ki bitmiyordu.
3 litre su içtim.. finitoo

leslie 3 mil yaptım nedense çıkmadım dışarı telefon elimde olmadığından adımsayar yattı
19.00’da akşam yemeği yoğurtlu kabak ve balıklı avokadolu yeşil salata yedim.

Yarın öğlende kabak yemek için ofise kap hazırladım, o kadar çok yapmışım ki bitmiyordu.
3 litre su içtim.. finitoo
Bende 3.5 litre su içtim 50dk hızlı yürüyüş
Menü çok iyi değil yarın sıkı telafi yapmalıyım +görmek istemiyorum

Günaydııınnn
Son bir kaç gündür tartılmıyorum, tartılma bağımlılığımdan kurtulmak istiyorum açıkçası. Paketli gıdayı Salı gününden itibaren bıraktım bildiğiniz gibi, şimdilik yediklerimle kendimi iyi hissediyorum, aç kalmıyorum. Vücudum kendi dengesini bulsun diye bir süre tartılmak istemiyorum açıkçası. Kilo vermemeye takınca motivasyonum kayboluyor onu istemiyorum. Onun için yarın listede yokum :) (şimdiden söyliyim :))
En en en tatlısı bence diyete başladığımda fotoğrafladım kendimi, hedeflediğim noktaya geldiğim dünyada ikisini yan yana koyup farkı görmek olacak :dua:
Sabah yumurta-peynir-domates-salatalık-şekersiz çayla güzel bir kahvaltı yaptım.
Yanımda kabak yemeğimin son partını getirdim, öğlen kendisinin yanına yoğurt ve belki biraz salata alırım.
Akşama ne yapsam acaba fikir var mı kızlarss?

Günaydııınnn
Son bir kaç gündür tartılmıyorum, tartılma bağımlılığımdan kurtulmak istiyorum açıkçası. Paketli gıdayı Salı gününden itibaren bıraktım bildiğiniz gibi, şimdilik yediklerimle kendimi iyi hissediyorum, aç kalmıyorum. Vücudum kendi dengesini bulsun diye bir süre tartılmak istemiyorum açıkçası. Kilo vermemeye takınca motivasyonum kayboluyor onu istemiyorum. Onun için yarın listede yokum :) (şimdiden söyliyim :))
En en en tatlısı bence diyete başladığımda fotoğrafladım kendimi, hedeflediğim noktaya geldiğim dünyada ikisini yan yana koyup farkı görmek olacak :dua:
Sabah yumurta-peynir-domates-salatalık-şekersiz çayla güzel bir kahvaltı yaptım.
Yanımda kabak yemeğimin son partını getirdim, öğlen kendisinin yanına yoğurt ve belki biraz salata alırım.
Akşama ne yapsam acaba fikir var mı kızlarss?
merhaba canım. bende de tartılma takıntısı vardı hatta artık tartılmamak için tartıyı gözümün önünden kaldırdım. dün akşam kendimi baya hafiflemiş hittim ay dedim bi bakıyım ne kadar vermişim. aman Allahım bi de ne göreyim eksi yerine artı var. e tabi motivasyon yerlerde o kadar dikkat ediyorum bu ne şimdi diye saldırdım yemeğe abur cubura. derken sabah çok mutsuz uyandım :(

merhaba canım. bende de tartılma takıntısı vardı hatta artık tartılmamak için tartıyı gözümün önünden kaldırdım. dün akşam kendimi baya hafiflemiş hittim ay dedim bi bakıyım ne kadar vermişim. aman Allahım bi de ne göreyim eksi yerine artı var. e tabi motivasyon yerlerde o kadar dikkat ediyorum bu ne şimdi diye saldırdım yemeğe abur cubura. derken sabah çok mutsuz uyandım :KK43:

heehh tam bahsettiğim şeyi yaşamışsın kuzum, güzel besleniyorum, paketli gıda yemiyorum, az biraz aktif olmaya çalışıyorum ama şu sıralar tartılmaktan korkuyorum. Salı sabahı tartıldım tabi, 3 günlük tatilde yiyeceklerle vedalaşıyorum :) diye herşeyi yarınlar yokmuş gibi yediğim için bol artı gördüm tartıda.
Ama öyle bi alışkanlık ki her sabah uyanınca tartıya doğru gidiyorum sonra vazgeçiriyorum kendimi. Daha hem çok az oldu bu yeni sisteme geçeli ondan tartılmıycam iyi hissediyorum bozmak istemiyorum moralimi.
Sen de yapma Cumaları mesela sadece güncelleme için tartıl

Kızlar menü

Sabah 1 kızarmış ekmek üstüne tereyağ bal

Öğle 1 50lik bira yanında 2 avuç fıstık

Akşam kurufasulye yoğurt

Annem şu an pasta yiyor ben yemiyorum

kızlar çarşamba günü akşam yemeğe saldırdım demiştim. ertesi gün yani dün şu hurma yoğurt ikilisini deneyim dedim ve gerçekten faydasını gördüm. inanılmaz şişkinliğim vardı çözüldüm resmen. sizinlede paylaşmak istedim. denemek isteyen olursa hurma diyeti ile ilgili yazılar var. ben ender saraçoğlunun yazdığı yazıyı okudum ve mantıklı geldi bana. hurmaları bikaç saat önceden hatta akşamdan ıslatıp öyle tükettim. üstelik ben tam anlamıyla yapmadım bile akşam tuzsuz çekirdek falan yedim mesela. hurma diyeti tecrübem olmuş oldu :) ve çok sevdim. arasıra bir gün yapmayı planlıyorum. üstüste yapamam sanırım ama arada böyle yapabilirim.

Back
X