ayy bende +300 gram çıktım o zaman güncellemeyelim beni deselam kızlarss regli oldumtartılmadım onun için haftaya Cuma güncelliyorum.
Sonuçları bekliyorum hadi bakalımmm![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy bende +300 gram çıktım o zaman güncellemeyelim beni deselam kızlarss regli oldumtartılmadım onun için haftaya Cuma güncelliyorum.
Sonuçları bekliyorum hadi bakalımmm![]()
olsun 800 iyi bir rakam benceGunaydın kızlar
-800 gr gitmis. 1 kg bile verememisim. Ama kendimi çokta zorlamıyorum.
bu bile bir mucize benim icin.
Midemi küçültmeyi hala başaramadım
Ama bu gidisle yavaş yavaş olacak sanırım
Geldim kuzum buralardayim bu hafta hergün diyete baslayip hergün bozdumtobosolu_dulcinea nerelerdesin kuzum tartılmadınmı
-800 gr hiçde kücümsenicek bi rakam değil canım maşallahGunaydın kızlar
-800 gr gitmis. 1 kg bile verememisim. Ama kendimi çokta zorlamıyorum.
bu bile bir mucize benim icin.
Midemi küçültmeyi hala başaramadım
Ama bu gidisle yavaş yavaş olacak sanırım
olsun 800 iyi bir rakam bence![]()
Insallah kizlar-800 gr hiçde kücümsenicek bi rakam değil canım maşallahgayet iyi haftaya daha da iyi olursun inşallah
![]()
çook teşekkür ederim kuzumGeldim kuzum buralardayim bu hafta hergün diyete baslayip hergün bozdumdün son olarak tıka basa sarma yedim ustunede dondurma bunlarida yiyim diyete tam olarak döneyim dedim diyete sıfırdan bugün tekrar baslıyorum 67.4 le
masallah sen cok iyi gidiyosun haftaya kararliyım -yle gelicem h sonu kahvaltiya misafir alcaktım sirf diyeti bozarım korkusuyla misafir çağırmaktan vazgectim
sen çok iyi ilerliyosun canım
nazar boncugumuzuda koyalımda senin destegine motivasyona cok ihtiyacim var
![]()
Kızlar cuma gruplarına geri dönebilirim haftaya 59larla gelirsem şaşırmayın
ayrıca diyetteyken sarma da yedim dondurma daGeldim kuzum buralardayim bu hafta hergün diyete baslayip hergün bozdumdün son olarak tıka basa sarma yedim ustunede dondurma bunlarida yiyim diyete tam olarak döneyim dedim diyete sıfırdan bugün tekrar baslıyorum 67.4 le
masallah sen cok iyi gidiyosun haftaya kararliyım -yle gelicem h sonu kahvaltiya misafir alcaktım sirf diyeti bozarım korkusuyla misafir çağırmaktan vazgectim
sen çok iyi ilerliyosun canım
nazar boncugumuzuda koyalımda senin destegine motivasyona cok ihtiyacim var
![]()
çook teşekkür ederim kuzum
yaparsın inanıyorum moralini bozma
canın bişey istedğinde bol bol su iç bazen limonda sık içine
geç saate burakma 7yi geçmesin mesela akşam yemeğin
yapabiliyorsan günlük sporunuda yap ben haftanın 5 günü 45-50dk yürüdüm hızlı tempoda
porsiyonlarına da dikkat ettinmi hiç sıkıntın kalmaz Allahın izniyle![]()
Dediklerini cok iyi biliyorum kuzum daha önceki kilo verdigim dönemlerde bunları uygulayıp iyide sonuç aldım ama şimdi çok zor geliyo hersey gözümde öyle büyuyo ki üşengecligimdenayrıca diyetteyken sarma da yedim dondurma da
kendini kasma ve sınırlandırma
herşeyden azar azar ye ki aklın kalmasın nefsini körelt canım
şu anda pişi getirmişler helvayla yedim çok canım istedi
akşam sadece salata veya yoğurt yiycem o yüzden
ellerine sağlık canım. böyle görünce motive oluyor insan.günaydın kızlarsss
listemizi güncelledim ilk sayfada, eksiklerimiz çok ondan beklettim bu hafta.
K Karanfil_kokuyor seni göremiyorum canım, ben mi kaçırıyorum yoksa yok musun
Benim paketli gıda yememe olayım çok güzel devam ediyor, en son yazdığım yazıda başımın ilk defa ağrımadığını yazmıştım. O günden beri ağrı yokregli oldum canım tatlı bişey çekmedi
24 nisanda paketli gıdayı bırakmamla birlikte en çok dikkat ettiğim şeylerden biri de 20.00 sonrası birşey yememek oldu.
Gayet doyuyorum, mutluyum. 24 nisan sabahı 68.400 idi kilombu cuma bakalım nasıl gelicem.
Günaydınnn
mutlu pazartesilerr![]()