69'dan 57'ye nasıl yapsam

Bugüüüüüüün listeyi güncellemeyi tamamladım.

Ekran Resmi 2018-05-15 14.47.43.webp

günaydın kızlaarrr. nasılsınız. ramazanın ilk günü bakalım 1 ay nasıl geçecek. hem bedenen hem ruhen arınacağımız bir ay olur inşallah.
inşallah canım
çok şükür açlık ve susuzluk hissetmedim bu saate kadar
sadece uykum var
birde akşam ne pişirsem derdi

Günaydın kızlarss dün akşam yemeğinden sonra (bulgur pilavı-et-salata) canım sürekli bişeyler yemek istedi ilk defa bu kadar zorlanmış olabilirim. Yemedim :skandal:
Bu sabah yeni kahvaltı yaptım şimdi ceviz yiyorum biraz. Öğlene acıkmayabilirim baya doydum.

Akşama evdeki küçük porsiyonlarda kalanları bitirmeyi istiyorum. 1 enginar - biraz bulgur - 2-3 kaşık nohut var. Sonra kuaföre gidicem :KK76:

Günaydın kızlarss dün akşam yemeğinden sonra (bulgur pilavı-et-salata) canım sürekli bişeyler yemek istedi ilk defa bu kadar zorlanmış olabilirim. Yemedim :skandal:
Bu sabah yeni kahvaltı yaptım şimdi ceviz yiyorum biraz. Öğlene acıkmayabilirim baya doydum.

Akşama evdeki küçük porsiyonlarda kalanları bitirmeyi istiyorum. 1 enginar - biraz bulgur - 2-3 kaşık nohut var. Sonra kuaföre gidicem :KK76:
günaydın canım. benimde iftar son derece sağlıklı geçti. ama oğlum mısır istedi patlattım derkeeen bende yedim

En son tartıldığımda 75 kiloydum. Eylülde kardeşimin düğünü var ve ben de size katılmak istiyorum. Boyum 170 hedef 67 şimdilik ^^

GÜNAYDIN KIZLAR bildirimi mi yarın yapsam olurmu bugün eve geç gidicem 5 de mesaide oluyorum nasıl yapayım.

Back
X