Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar cuma tartılarını öğleden sonra 5ten sonra verelim sabah yanlış bir ölçüm olur
güncellemeseydinde olurmuş canım
inşallah canımgünaydın kızlaarrr. nasılsınız. ramazanın ilk günü bakalım 1 ay nasıl geçecek. hem bedenen hem ruhen arınacağımız bir ay olur inşallah.
canım sen biz orucuz diye çekinme yazabilirsin. sonuçta bi sürü yemek fotosu görüyoruz heryerdeben oruçlu olmadığım için yediklerimi anlatmıyım dedim, kahvaltı sonrası acıkmadım.
herşey yolunda :))
günaydın canım. benimde iftar son derece sağlıklı geçti. ama oğlum mısır istedi patlattım derkeeen bende yedimGünaydın kızlarss dün akşam yemeğinden sonra (bulgur pilavı-et-salata) canım sürekli bişeyler yemek istedi ilk defa bu kadar zorlanmış olabilirim. Yemedim
Bu sabah yeni kahvaltı yaptım şimdi ceviz yiyorum biraz. Öğlene acıkmayabilirim baya doydum.
Akşama evdeki küçük porsiyonlarda kalanları bitirmeyi istiyorum. 1 enginar - biraz bulgur - 2-3 kaşık nohut var. Sonra kuaföre gidicem![]()
canımmmm hellooooGÜNAYDIN KIZLAARR...modakusu nerelerdesin kaptanımız :)