69'dan 57'ye nasıl yapsam

Merhabalar bugün oğlum biraz hastaydı evdeydik tüm gün. Yeni girebildim ama kimselerde yok sankim. Sabah meyve süt yulaf yedim. Az öncede mantar sote ve biraz kabak yedim salatayla birlikte. Diyet tamamda benim tek eksiğim spor... ah bi yürüyüşümü oturtabilsem

Merhabalar bugün oğlum biraz hastaydı evdeydik tüm gün. Yeni girebildim ama kimselerde yok sankim. Sabah meyve süt yulaf yedim. Az öncede mantar sote ve biraz kabak yedim salatayla birlikte. Diyet tamamda benim tek eksiğim spor... ah bi yürüyüşümü oturtabilsem
geçmiş olsun canım
menüler efsaneymiş ama :) yürüyüş bende de oturmadı ama elbet rutine girer. Hala hergün yapamıyorum.

sabah klasik kahvaltımı yaptım, öğlen yemek yemedim.
18.00 gibi eve geldiğimde deli gibi açtım. Kurufasulye yaptım, ayran ve çoban salatayla hüplettim.

bide regli nasıl ödem yapıyorsa cidden.. hergün 2 litre su içiyorum. dünden beri herzamankinden fazla wc ziyareti yaptım. Daha önce dikkat etmemişim heralde hiç buna.

sabah klasik kahvaltımı yaptım, öğlen yemek yemedim.
18.00 gibi eve geldiğimde deli gibi açtım. Kurufasulye yaptım, ayran ve çoban salatayla hüplettim.
Afiyet olsuun. Kuru fasülye en sevdiğim yemeklerdendir. İş yerinde kuru çıktığı zaman millet dışardan yer ben en önce çıkarım yemekhaneye

Afiyet olsuun. Kuru fasülye en sevdiğim yemeklerdendir. İş yerinde kuru çıktığı zaman millet dışardan yer ben en önce çıkarım yemekhaneye
aslında ben bu sene sevmeye başladım. nohuta daha çok bayılıyorum ama glisemik indeksi daha düşük diye haftada 1 fasulye favorim oldu.

Günaydın kızlarss reglimin 3.günü tartılmıycaktım ama aşırı merak ettim :)

Sonuç; geçen hafta 64.400 idi, -900 gr. oooohhhh bay bay 64'ler :KK55:

IMG_5120.webp

Back
X