69'dan 57'ye nasıl yapsam

Ramazanda nasıl bi dıyet uyguluyorsunuz paylasırmısınız yenı katıldım bnde:))
ramazana özel bi beslenme tarzımız yok. her zamanki gibi abartmamaya karbonhidrattan fazla kaçırmamaya dikkat ediyoruz. paketli gıdalara yanaşmıyoruz ve yine bol bol su. bitki çayı vs. yani normal zamanda yaptıklarımız

BU hafta hastaydım oğlum da okula gitmedi fırsat bulup yazamadım sabah tartıldım 68 .0 d vitamini kullanmaya başladığımdan beri biraz kilo gitmeye başladı bol ayran içiyorum bu aralar haftaya 67 ye düşmeyi planlıyorum

ramazana özel bi beslenme tarzımız yok. her zamanki gibi abartmamaya karbonhidrattan fazla kaçırmamaya dikkat ediyoruz. paketli gıdalara yanaşmıyoruz ve yine bol bol su. bitki çayı vs. yani normal zamanda yaptıklarımız
bu ara yine bişey yiyemiyorum bir kase çorbayla iftar açtım sahura kalkmadım hala da acıkmadım

çook iyi gidiyosun ben seni takipteyim :)
bişey yaptığım yokki
günlerdir bir kepçe çorba 3-4 kaşık yemekle oruç tutuyorum sahurda hiç yiyemiyorum zaten
bayramdan sonra kaldığım yerden devam edicem asıl
çünkü şu anki durum çok sağlıklı değil cnm

73.1 bu sabah. Ama bu hafta aşırı yedim ölümüne yedim manasızca yedim. Gün içinde yemediysem bile akşam yedim. Yine iyi birkaç gram gitmiş. Bu hafta kararlıyım artık 72leri görecem

öğlen yemek yemedim, ofisten erken çıktım biraz.
Akiam 17.00 gibi 2 lahmacun yedim 2 bardak ayran içtim. Şimdi maden suyu içiyorum, bu kadar erken yiyince insan akşam bişeyler atıştırmak istiyo sürekli :( dışarı çıkmadım özellikle dondurmacıda soluğu almıyım diye.

Bayram için hala net bi planımız yok, ama İstanbul’da kalırsak her gün yakınlarda bi yerlere kaçalım istiyorum. Kafamda bişeyler var, Bursa ve adalar tarafındaki planlarımız olursa 2. ve 3.gün biraz beslenmemin dışına çıkıcam gibi duruyor. Bayrama kadar sıkı tutmam lazım

bişey yaptığım yokki
günlerdir bir kepçe çorba 3-4 kaşık yemekle oruç tutuyorum sahurda hiç yiyemiyorum zaten
bayramdan sonra kaldığım yerden devam edicem asıl
çünkü şu anki durum çok sağlıklı değil cnm
Canım kilo olarak takipteyim demek istedim. 75 gibi başladım ve hep senin kilon yakın hedefim oldu. Şu andaki gibi ondan dedim

73.1 bu sabah. Ama bu hafta aşırı yedim ölümüne yedim manasızca yedim. Gün içinde yemediysem bile akşam yedim. Yine iyi birkaç gram gitmiş. Bu hafta kararlıyım artık 72leri görecem
Canım bazen bende de oluyo o durum. Önemli olan nası olsa yedim diyip yemeye devam etmek değil kısa zamanda toparlayabilmek. Hepimize kolay gelsin

:halay::KK71:
öğlen yemek yemedim, ofisten erken çıktım biraz.
Akiam 17.00 gibi 2 lahmacun yedim 2 bardak ayran içtim. Şimdi maden suyu içiyorum, bu kadar erken yiyince insan akşam bişeyler atıştırmak istiyo sürekli :KK43: dışarı çıkmadım özellikle dondurmacıda soluğu almıyım diye.
Bende işyerinin iftarındaydım abartmadım ama pilav yedim bide içli köfte onun dışında normaldi. Hatta çok sevdiğim havuç dilim tatlıyı bile yiyemedim. Oysa ödülüm olacaktı

Canım bazen bende de oluyo o durum. Önemli olan nası olsa yedim diyip yemeye devam etmek değil kısa zamanda toparlayabilmek. Hepimize kolay gelsin

Öyle zaten sıkı diyet yapmıyorum. Eylüle kadar vaktim var ve düzenli bir yemek yeme alişkanlıği kazanmak istiyorum diyetten ziyade. Ama yine de 60ları görsem iyi olacak.

modakusu modakusu
Merhaba.bir kac gun once konusmustuk.
Alisverisimi yapayim duzene girsin biraz gelecegim basliga demistim.
Ertesi gun basladim ben.
Iyi mi kotu mu bilmiyorum ama dukan diyetine karar verdim ben.kitabini aldim.
Yarin 3.gun atak evresinde.
Su an icin hareketim yok hic.
Bayramdan sonra reformer pilatese baslayacagim.o doneme kadar yuruyus dusunuyorum.
Sen ne zaman kac kiloyla basladin ve su an ne durumdasin.

Bu arada boy 162 kilo 69 benim.yaş 30...

modakusu modakusu
Merhaba.bir kac gun once konusmustuk.
Alisverisimi yapayim duzene girsin biraz gelecegim basliga demistim.
Ertesi gun basladim ben.
Iyi mi kotu mu bilmiyorum ama dukan diyetine karar verdim ben.kitabini aldim.
Yarin 3.gun atak evresinde.
Su an icin hareketim yok hic.
Bayramdan sonra reformer pilatese baslayacagim.o doneme kadar yuruyus dusunuyorum.
Sen ne zaman kac kiloyla basladin ve su an ne durumdasin.

Bu arada boy 162 kilo 69 benim.yaş 30...

hoşgeldinnn, valla iyi yapmışsın neresinden ne zaman başlasak kar çünkü.
Seni de listeye ekledim.
Ramazandan dolayı biraz sessiz bu aralar grup, bayramdan sonra şenlenir. Tam olarak grubun ismine uyar kiloyla gelmişsin :halay:

sabah kahvaltı yaptım, peynir-domates-salatalık bir de kapya biber yedim. Ama yumurtalar çok haşlanmıştı hiç hoşlanmıyorum öyle olunca, yiyemedim. Sağlam kahvaltı yapınca baya 15.30 - 16.00'ya kadar acıkmıyorum. Ama bugün acıkırım tam doymadım bile :)

Back
X