69'dan 57'ye nasıl yapsam

Bide küçük hafta sonu özeti geçiyim, 0 (sıfır) kaçamak :KK49:
öyle yürüyüş, spor yapamadım ama hep bi gezmeler, yürümeler derken aktivite olarak fena geçmedi.
Bol zeytinyağlılar, salatalar, güzel kahvaltılarla miss gibi geçti.
Bir de dün akşam basket oynama girişimlerim oldu, devam edicem :)
IMG_5154.webp
IMG_5155.webp

hastayım hasta canım ister pastaa, geçmiş olsun kuzum. Haftasonu kaçamağı oldu diye say, toparlarsın bişey olmaz
ha ha haa :D aynen öyle oldu ya bi de şey wc sıkıntılı olmaya başladı. diyetistenim kuru kayısı erik incirle marmelat tarifi vermişti ilk günler çok iyiydi şimdi o da fayda etmiyo sanki

ha ha haa :KK70: aynen öyle oldu ya bi de şey wc sıkıntılı olmaya başladı. diyetistenim kuru kayısı erik incirle marmelat tarifi vermişti ilk günler çok iyiydi şimdi o da fayda etmiyo sanki
bende enterasan bi şekilde kendiliğinden düzene girdi. Önceden haftada 1 idi, baya bi kaç aydır her gün, en kötü 2 günde 1 :nazar: (buna da maşallah koyduk ya artık :mad:)

bende enterasan bi şekilde kendiliğinden düzene girdi. Önceden haftada 1 idi, baya bi kaç aydır her gün, en kötü 2 günde 1 :nazar: (buna da maşallah koyduk ya artık :mad:)
ha ha haaa kız valla hiç güleceğim yoktu. öyle oluyo ama insan hem fiziksel hem psikolojik etkileniyo... bende ramazan etkisi var ama çünkü geçen hafat oruç değildim normaldi. neyse bu konuyu geçelim bari :D

@modaku o halde ben de gruptayim artik.
Ilk sayfaya baktim 2.5 ayda 6 kilo nerdeyse..
Cok iyi keske bnde senle baslasaymisim martta.

Ben cuma gunubasladim.1 haziran :69.3 kilo.
Dukan diyeti yapiyorum.
Atak evresi 3 gun bitirdim.sanirim odem attim.
Haftada 1 pazartesi tartilacagim.
Bu donem 1 gun saf protein 1 gun protein + sebze yapacagim.
Suyumuda iciyorum.
3 gundur 0 kacamak.
Tek sorunum hareketsizlik.
Bayramdan sonra reformer a baslayacagim demistim oncedende.o zamana kadar yurumeyi duusnuyorum.
Sizin kurallariniz var mi bilmem gereken?

@modaku o halde ben de gruptayim artik.
Ilk sayfaya baktim 2.5 ayda 6 kilo nerdeyse..
Cok iyi keske bnde senle baslasaymisim martta.

Ben cuma gunubasladim.1 haziran :69.3 kilo.
Dukan diyeti yapiyorum.
Atak evresi 3 gun bitirdim.sanirim odem attim.
Haftada 1 pazartesi tartilacagim.
Bu donem 1 gun saf protein 1 gun protein + sebze yapacagim.
Suyumuda iciyorum.
3 gundur 0 kacamak.
Tek sorunum hareketsizlik.
Bayramdan sonra reformer a baslayacagim demistim oncedende.o zamana kadar yurumeyi duusnuyorum.
Sizin kurallariniz var mi bilmem gereken?

yoo sadece Cuma günü tartı güncelliyoruz canım biz, cumaları güncel kilonu bildirirsen tabloda güncellerim ben.
herkes kendine uygun gördüğü şekilde besleniyor grupta, ben her ne kadar martta konuyu açmış olsamda :) 24 nisan itibari ile paketli gıdaları bıraktım. O zamana kadar yoğurt diyeti, dukan ve sıvı detoks denemelerim olmuştu.
sana da söyliyim the sugar filmini izlemediysen mutlaka boş bi zamanında izle, benim hayatımda çok şey değiştirdi.
24 nisandan beri çok çok doyarak kilo veriyorum ve çok şaşkınım. Her zaman bu kadar tokken kilo verilmez diye düşünüyordum.

Sabah doymadığım için öğlene çok acıktım.
Tavuk sote ve zeytinyağlı taze fasulye yedim.

Akşama bulgur pilavı, et, salata, ayran gibi bir menü var aklımda bakalım.

Bugün su içmekte biraz zorlanıyorum ama yine 2 litreyi ofisten çıkana kadar bitiririm.

modakusu modakusu sen dukani ne kadar sure yaptin.benim bugun 4.gunum.protein agirlikli oldugu icin korka korka yapiyorum aslinda.
Yemeklerden sikayetim yok sdece vucuduma zararmi bilemedigimden korkum.

Bugun;
Kahvalti ;1 yumurta az peynir
Oglen;tavuklu mantarli salata
Ara; tarcinli yogurt
Aksam :firinda balik sogan
Gun icinde sekersiz nescafe,Turk kahvesi,2 bardak cay,4 bardak bitki cayi,1 litre su.

Bugun aciktim halsizdim avmde falan da baya mucadele edip tatli yemedim.
Gece acikirsam belki yogurt maydanoz denerim.

modakusu modakusu sen dukani ne kadar sure yaptin.benim bugun 4.gunum.protein agirlikli oldugu icin korka korka yapiyorum aslinda.
Yemeklerden sikayetim yok sdece vucuduma zararmi bilemedigimden korkum.
ben 2 hafta yaptım, 3gün atak yaptım başlangıçta.
Ben beslenme tarzını sevmedim, çok tekdüze geldi bana.
Sürdüremediğim için bıraktım bir de tabi bağırsak sorunu yarattı bende :)

2 gündür yanımda yumurta getirmiyorum, bizim ofisteki cafede kahvaltı servisi var.
Ama şansıma 2 gündür yumurtalar rafadan çıkıyor, ben kayısı severim :)
Ekmek yemediğim için şöyle bana bana yiyemiyorum tabi :)
Özetle yumurta yemeyince doymuyorum, bugün de doymadım.
Salatalık-domates-2 zeytin yedim. Şimdi biraz cevizle bademim vardı onu yiyorum.
1 americano içtim.

günaydııınnn... dün akşam iftarda çorba salata kabak sote ve çok az tavuk yedim ha bi de 2 kaşık bulgur pilavı
normalde sahur yapmam ama dün yaptım 2 haşlanmış yum. peynir zeytin ceviz ve salatalık yedim.

Back
X