canııımmm harikasın.Kızlar
Gecen hafta 64.5
Bu hafta 63.8
Fark -700gr
Buarada bende memurum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canııımmm harikasın.Kızlar
Gecen hafta 64.5
Bu hafta 63.8
Fark -700gr
Buarada bende memurum
63'lere hoşgeldddiiiiiinnnnKızlar
Gecen hafta 64.5
Bu hafta 63.8
Fark -700gr
Buarada bende memurum
canııımmm harikasın.
63'lere hoşgeldddiiiiiinnnn
Benim ki baya baya resmi.ben hariç herkes mi devlet ya da resmi işlerdeymiş ya :) her gün yeni bi bilgi![]()
Of yaaa canım nası midye istedi of of offakşam dışarıdaydık. fırın midye gibi bişey yedim sarımsak soslu güzeldi. Modum düşük bi çıkıp bi kahve alıp biraz dolaştım.
Geldim, alışveriş sitelerinde dolanırken gördüm bu elbiseyi bende de var. Aldığımda kilo almıştım, motivasyon olsun diye almıştım ama hiç oralı olmadım. Şimdi görünce hedefim bu arkadaşa girebilme olsun diye buraya da iliştiriyim dedim
Eki Görüntüle 2155403
Canım bu grupta olabildiğini gördük sende inan. Ben gruba dahil olduğumda yeni kilo vermeye başlamıştım ve tam motivasyon gitmek üzereydi. Şimdi grriye döndüp baktığımda iyiki dayanmışım diyorum. E tabi hala iyi sayılmam ama olsun. 2 3 ay düşününce çok da uzun değil ama ilk sayfayı bi incelersen çok başarılı sonuçlar alındığını görürsün. Modumuzu düşürmüyoruz aynen devam diyoruzBenim ki baya baya resmi.
Protokol ki dusun bide sismanim
Yani kendimi daha sisman hissediyorum etrafta guzrl guzel fizikler ☺
Kesinlikle haklisin.dusundugunde 8 10 senedir 60li kilolardayim halbuki 2 ay kendimi sıksaydim ama yapmadim hep 1 2 kilo verip biraktim.bu kez azimle birakmamaliyim ve sizde zorlayin kizlar beniCanım bu grupta olabildiğini gördük sende inan. Ben gruba dahil olduğumda yeni kilo vermeye başlamıştım ve tam motivasyon gitmek üzereydi. Şimdi grriye döndüp baktığımda iyiki dayanmışım diyorum. E tabi hala iyi sayılmam ama olsun. 2 3 ay düşününce çok da uzun değil ama ilk sayfayı bi incelersen çok başarılı sonuçlar alındığını görürsün. Modumuzu düşürmüyoruz aynen devam diyoruz
Buraya geldiğin sürece bırakmayız. Kilo vermek evet fiziksel görünüm için önemli ama aslolan hayat kalitemiz karbonhidrata şekere yüklendiğimizde nasıl ağır hissediyoruz kendimizi. Ben 80 i bulduğumda bin kiloyum sanırdım hiç bi yere sığamıyorum sanıyodumKesinlikle haklisin.dusundugunde 8 10 senedir 60li kilolardayim halbuki 2 ay kendimi sıksaydim ama yapmadim hep 1 2 kilo verip biraktim.bu kez azimle birakmamaliyim ve sizde zorlayin kizlar beni
Yanlis hatirlamiyorsam 68 li kilolardaydin dimi.Benim akşam menüm
Çorba bol marullu salata
Domates biber sote
Çok az omlet
Veee benim bu akşamki kaçamağım 1 tane börek.
2 kupa yeşil çay
Ve suyum yaklaşık 2 lt
Benden bu kadar. Çok mu karıştırdımki yaa![]()
Aynen ya.sanki pogaca gibi suratim icine gocmus bir boynum ve halterci gibi kollarim var goruyorum aynada.hicbirseyi yakistiramayip kombinleyemiyorum.yok ya kesinlikle hizlanmam gerek benim sporla ..sana yazdikca gaz agrldimBuraya geldiğin sürece bırakmayız. Kilo vermek evet fiziksel görünüm için önemli ama aslolan hayat kalitemiz karbonhidrata şekere yüklendiğimizde nasıl ağır hissediyoruz kendimizi. Ben 80 i bulduğumda bin kiloyum sanırdım hiç bi yere sığamıyorum sanıyodum![]()
Canım abartmaaaa. Boyun kaçtı bilmiyorum ama şu an aman aman fazla kiloda değilsin. Evet oruçtum bi de sahur da yapamıyorum ben. Evet 68 i gördüm bu haftaYanlis hatirlamiyorsam 68 li kilolardaydin dimi.
Eger orucluysan belki ama degilsen borek fazla olmus.ya diyette kaliteli yadamda boregi tatliyi affetmiyor ya.
Aynen ya.sanki pogaca gibi suratim icine gocmus bir boynum ve halterci gibi kollarim var goruyorum aynada.hicbirseyi yakistiramayip kombinleyemiyorum.yok ya kesinlikle hizlanmam gerek benim sporla ..sana yazdikca gaz agrldim
162 boyum.evet benim kilomda cok guzel kombinler yapabiliyorlar ama ben beceremiyorum o isi ben de suan 68Canım abartmaaaa. Boyun kaçtı bilmiyorum ama şu an aman aman fazla kiloda değilsin. Evet oruçtum bi de sahur da yapamıyorum ben. Evet 68 i gördüm bu hafta![]()
Gunaydin.hosbuldum benGünaydın kızlarhepinize iyi sabahlar iyi hafta sonlari
bayram oncesi işyerinde ve evde cok yogundum malum ramazan iftar davetleri gelenler gidenler
modakusu
amesia ve
kulkedisi30 çok teşekkürler canlar msj larinizi okudum ama alıntilayamadim dostlar yoğunlukta yazma firsatim olmadi okuyp öyle yazayim dedim hemende bitiremedim
Bu arada cars gunü regl olmaliydım ona gore kontrole gidicektim bazi testler tahliller yapilcakti ama hala regl olmadim bu yuzdende gidemedim sonuclari alayim duruma gore gerekirse baska dr a da gidicem canlar co sagolyn merak ettiguniz sorduğunuz icin yeni gelen arkadaslarda hoşgelmis sefalar getirmişlerbu arada güncel kilomuda yazayim suaraya 64.7 yim son olarak gećen hafta 65.3 tüm fark 0.60
![]()
sooorrrryyyyOf yaaa canım nası midye istedi of of off
beğenilerini gördükçe merak ettik :)Günaydın kızlarhepinize iyi sabahlar iyi hafta sonlari
bayram oncesi işyerinde ve evde cok yogundum malum ramazan iftar davetleri gelenler gidenler
modakusu
amesia ve
kulkedisi30 çok teşekkürler canlar msj larinizi okudum ama alıntilayamadim dostlar yoğunlukta yazma firsatim olmadi okuyp öyle yazayim dedim hemende bitiremedim
Bu arada cars gunü regl olmaliydım ona gore kontrole gidicektim bazi testler tahliller yapilcakti ama hala regl olmadim bu yuzdende gidemedim sonuclari alayim duruma gore gerekirse baska dr a da gidicem canlar co sagolyn merak ettiguniz sorduğunuz icin yeni gelen arkadaslarda hoşgelmis sefalar getirmişlerbu arada güncel kilomuda yazayim suaraya 64.7 yim son olarak gećen hafta 65.3 tüm fark 0.60
![]()
Kesin bi güneydoğu anadolu tarafı varGünaydın kızlarss 10.00 gibi uyandım. Kahvaltı yapmadım henüz. Birazdan hazırlıycam.
Akşama iftara arkadaş grubumuz var. Sense8 izleyeniniz var mı bilmiyorum ama final filmi dün yayınlandı, onu izliycez
Menü olarak tepsi kebabı, bulgur köftesi ve ayran aşı düşünüyorum. Dizi izlemek için neden yöresel menü bilemedimkendi yiyebileceğim şeyler olduğu için tabi :) izmirli değil de başka bi yerli miyim acaba ben
![]()