Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
afiyet olsun canım menün güzel olmuş..Bugün pek uğrayan olmamış :)
Öğlen acıkmadım, saat 16.00 gibi acıktım.
Eve gelince mercimek çorbası, köfte, salata yaptım.
Yanına ayranla güzel doydum. İnsan gibi yediğim bi gün oldu :)
makarnayla sarma mıSlm kizlar,herkes nasil.
09.00 1 yumurta az peynir salatalik
13.00 az makarna az salata az tavuk az kofte
17.00 6,7 tane yaprak sarma.
21.00 yogurt.
Gun icinde 1 lt su 2 Turk kahvesi 1 cay aksma belki bitki cayi.
Ya kizlar ben oruc tutamiyorum bu surecte ama ramazandan dolayi surekli su tuketemiyorum duzenli yiyemiyorumda.
Bu haftayi eksiyle kapatirim insallah persembeden so ra suyuda yuruyusude baslatiyorum ins.
aynen dolma olmasa güzel menü bence de. Protein alıyosun sorun yok aslında. Tatlı ve dolmadan sakınmak lazım sanırım canımgünaydın kızlarr. dün akşam iftarda dışardaydık abartmadım ama yedim bugün de dışardayız muhtemelen bugün de yicem :) ekmek ve türevleri yemiyprum. çorba bol salata biraz kahvaltılık alıyorum ve tabiki kebap onu da ekmeksiz yiyorum sanki çok sıkıntı yok gibi. hatta tatlıdan küçük bi çatal aldım o kadar yiyemedim. amaaaa o kurur dolmalar yokmu o kuru dolmalar ona dayanamıyorum. bu hafta bildirim yapamıycam sanırım. yarın memlekete gidiyoruz eksi olmazda bari artı olmasa dönüşte. bi de malum sorunum devam ediyo o kadar probiyotik alıyorum kefir içiyorum yook. neyse bikaç gün kaldı normale dönmeyi umuyorum.
ay yoldan gelmiş olucam şişkinliklerle bol artı görücem sanırım ama olsun..Bayrama denk geldiği için Cuma bildirimi çok aktif olmaz sanırım bu hafta.
18 Haziran Pazartesi bekliyorum tartıları kızlarss, bayram kazalarının sonucunu da görmüş oluruz hem.
canım kinoa yı denedin mi hiç sever miyim acaba salatasını yapsam bağırsakları da yumuşatıyormuşKahvaltı
2 haşlanmış yumurta, beyaz peynir, 2 zeytin
Americano - 3 ceviz
1 litre su içtim şimdiye kadar.
Öğlen acıkmazsam akşama ne yerim hiç bilmiyorum bugüne fikrim yok :)
aynı sıkıntı bende de var. planın güzel bol bol zihin dinlendirmeliBide bugün yoğunum muhtemelen ofisten çıkmadan gelirim bi daha :)
Perşembe - Cuma için planım bol bol yüzmek, bir de yapabilirsem biraz yürüyüş.
Cumartesi gezmelerde olucam, bol yürüyüşle geçicek gibi duruyor. Pazar yine yüzmeye gidicem.
Perşembe başlayabilirsem bu sürece sabahtan ölçülerimi alıp başlıycam, bakalım 1 ay sonra ne durumda olucam.
İç bacaklarımdan hiç memnun değilim![]()
canım kinoa yı denedin mi hiç sever miyim acaba salatasını yapsam bağırsakları da yumuşatıyormuş
buzluğa mı atıyosun. eğer öyleyse iş çıkışı çok iyi olur. balığı her türlü severim zaten :) afiyet olsun şimdidenaaa iyi hatırlattın, ben yeşil mercimek ve kinoayı ayrı haşlıyorum. Birbirine karıştırıp dolaba koyuyorum.
Salatalara atıyorum sonra hazırda oluyor. Dolapta var akşama balıklı bi salata yapıp üstüne ekliyim.
buzlukta olur, ben nohut-fasulye-buğdayı buzlukta tutuyorum. ama bu karışımda buzluğa konur, benim buzdolabımda duruyor ortalama 1,5 haftada bir yapıyorum.buzluğa mı atıyosun. eğer öyleyse iş çıkışı çok iyi olur. balığı her türlü severim zaten :) afiyet olsun şimdiden
olsun kilo artısı olmasında ödem olsun ödem sökücü çay yapıp iki günde atarsın cnm takma keyfini çıkar tatilinay yoldan gelmiş olucam şişkinliklerle bol artı görücem sanırım ama olsun..
ben cumadan yapmak istiyorum tartı bildiriminiBayrama denk geldiği için Cuma bildirimi çok aktif olmaz sanırım bu hafta.
18 Haziran Pazartesi bekliyorum tartıları kızlarss, bayram kazalarının sonucunu da görmüş oluruz hem.
evet ya öyle yapıcamolsun kilo artısı olmasında ödem olsun ödem sökücü çay yapıp iki günde atarsın cnm takma keyfini çıkar tatilin