69'dan 57'ye nasıl yapsam

MERHABA KIZLAR.
bu hafta cok iyi beslenmediğiğimin farkındayım.
dün öğlen makarna aksam sarma yeyınce noluyo dedim.
bu haftaki tek hedefim eksi görmek fazla vermekten ziyade.

bu arada öğlen dışarıda yemek durumunda kaldım.rentorandaki en masum yiyecek köfte idi.
ve yanındaki pilavın yerine salata isdeim.
akşama bir yemeğim yok.zaten yemek yapmayıda bilmiyorum.
sende salata yap canım :)

MERHABA KIZLAR.
bu hafta cok iyi beslenmediğiğimin farkındayım.
dün öğlen makarna aksam sarma yeyınce noluyo dedim.
bu haftaki tek hedefim eksi görmek fazla vermekten ziyade.

bu arada öğlen dışarıda yemek durumunda kaldım.rentorandaki en masum yiyecek köfte idi.
ve yanındaki pilavın yerine salata isdeim.
akşama bir yemeğim yok.zaten yemek yapmayıda bilmiyorum.

aşırı tatlı bi yorum :rapci:

Bu arada tartı güncellemelerini Cuma günü de yapabiliriz. Ben bayram kaynar gider unutulmasın diye Pazartesi yapalım dedim.
Cuma ya da Pazartesi diyelim o zaman, ben listeyi Pazartesi öğlen güncellerim. O zamana kadar tartılın gelin kızlarsss

ben varım dedikten 2 sn sonra :)
bu akşam salata üstüne kinoa yaparım demiştim, ofisten 19.45 gibi çıkabildim. Eve gelince ıspanak yaptım. Bol yoğurtlu ıspanak yedik içine pirinç yerine bulgur koydum afiyetle yedik gitti.

Gardolap düzenlemelerimi bitiremedim bi türlü, yazlık-kışlık değişiminin yanısıra bide olan-olmayan-olabilecek olan vb. diye ayırdıklarım var hala dolapta yerlerine geçemediler. Onları bitiririm diyodum ama pek halim yok bu akşam. Belki yaparım yarın ofisten çıkar çıkmaz tertemiz tatil başlar

Gardolap düzenlemelerimi bitiremedim bi türlü, yazlık-kışlık değişiminin yanısıra bide olan-olmayan-olabilecek olan vb. diye ayırdıklarım var hala dolapta yerlerine geçemediler. Onları bitiririm diyodum ama pek halim yok bu akşam. Belki yaparım yarın ofisten çıkar çıkmaz tertemiz tatil başlar
Ben guya yaptim.
Yapmasam daha iyi olurdu.bir suru yazlik ve ben hicbirini giyemiyorum.hersey dar.
Isin garibi ben uzun yillardir surekli zayiflayacagim deyip sacma alisverisler yapiyorum ya da yapmiyorum.

Tatilde yuzecegim demistin.nerde

Bugun;
08.00 az peynir salatalik
14.00 disarida kofte salata
18.00 ton balikli salata
21.00 tarcinli yogurt.
Gun icinde:1 Turk kahvesi,1 su bardagi sutlu nescafe,3 bardak cay,1.5 lt su,4 su bardagi bitki cayi.
1 hafta anneme gidecegim buzdolabini bosalttigimdan biraz sacma sanki
Basimda agriyor oglen yemegini gec yedigimden.

Bugun;
08.00 az peynir salatalik
14.00 disarida kofte salata
18.00 ton balikli salata
21.00 tarcinli yogurt.
Gun icinde:1 Turk kahvesi,1 su bardagi sutlu nescafe,3 bardak cay,1.5 lt su,4 su bardagi bitki cayi.
1 hafta anneme gidecegim buzdolabini bosalttigimdan biraz sacma sanki
Basimda agriyor oglen yemegini gec yedigimden.
yok canım hiç de saçma değil.

Ben guya yaptim.
Yapmasam daha iyi olurdu.bir suru yazlik ve ben hicbirini giyemiyorum.hersey dar.
Isin garibi ben uzun yillardir surekli zayiflayacagim deyip sacma alisverisler yapiyorum ya da yapmiyorum.

Tatilde yuzecegim demistin.nerde

benim oturduğum yere çok yakın sahil biraz orada, biraz havuzda. Yarın için hayalim kahvaltıdan sonra kitap dergi toplayıp havuza gitmek :KK71:

yazlık-kışlık yaptım sanıyodum meğer bakmadığım yatak altı baza varmış :) bi baktım ki minnoş 36 beden yazlıklar dolu. Hepsini ayıklamaya başladım yine, dün akşam yapamadım. Bugün eve gidince bitirip kaldırıcam.

Son düzenleme:
Bu sabah çok güzel uyuyakalmışım :)
Ofise geç geldim, biraz önce kahvaltı yaptım.
1 yumurta - Salatalık-domates-peynir-zeytin-çay
Sonra her zaman ki gibi americano yanına biraz ceviz badem..

Öğlene yine acıkmam geç yedim diye. Akşama bakıcam artık bilmiyorum şuan.

Bu sabah çok güzel uyuyakalmışım :)
Ofise geç geldim, biraz önce kahvaltı yaptım.
1 yumurta - Salatalık-domates-peynir-zeytin-çay
Sonra her zaman ki gibi americano yanına biraz ceviz badem..

Öğlene yine acıkmam geç yedim diye. Akşama bakıcam artık bilmiyorum şuan.
oh ne güzel dinlenmişsindir. en çok da havuz kenarı kitap dergi bölümüne bayıldım. iyi tatiller şimdiden canım

modakusu modakusu sen spor yapıyormusun canım düzenli.
69 kilodan şimdiye kadar...

bayramda annemlerdeyken 4,5 gün sahilde yürüyüp koşacağım.
bayramdan sonra istanbula döndüğümde koşmayamı devam etsem reformer pilatesemi başlasam bilemedim.
hem izin ne zaman kullanacagım belli olmadığından pilates yanabilir hem de araştırmaya gittiğimde 10 dk denedim çok hafif göründü devamı öylemi bilmiyorum ama.

modakusu modakusu sen spor yapıyormusun canım düzenli.
69 kilodan şimdiye kadar...

bayramda annemlerdeyken 4,5 gün sahilde yürüyüp koşacağım.
bayramdan sonra istanbula döndüğümde koşmayamı devam etsem reformer pilatesemi başlasam bilemedim.
hem izin ne zaman kullanacagım belli olmadığından pilates yanabilir hem de araştırmaya gittiğimde 10 dk denedim çok hafif göründü devamı öylemi bilmiyorum ama.

canım ben spor yapmadım desem yeri, ama 60'a indiğimde çok düzenli olarak spor yapasım var.
Onun için şimdilerde yüzme, yürüyüş vb şeylere başlayıp kendimi alıştırıyım istiyorum.

Arada 10.000 adım attığım günler oldu, yapabildiğim zamanlar adımsayar görüntümü paylaştım. 3-5 kez de yogasal girişimlerim oldu. Ben pek koşamıyorum, yürüyüş daha çok seviyorum. Pilates vücudu şekillendirmek için çok efsane bence. Kendi adıma yazın spor salonu ya da pilates stüdyosuna sürekli gitmeyeceğimi bildiğimden yanaşmıyorum pek.
Bide deneme seansı diye hafiftir, devamı öyle değildir.

aaa bide asena87 asena87 60 kiloya indiğimde düzenli spor yapmayı düşünme nedenim; hani kilo verirsin bi yerde tıkanır ya nedense 60'larda bi dururum gibi düşündüğüm için sporla takviye eder inatçı kiloları kırarım belki diye düşünüyorum.

Daha önce kilo verirken 65 kiloda baya takılı kalmıştım, bu sefer maşallah öyle olmadı takılmadan geçtim 65'leri.

Back
X