69'dan 57'ye nasıl yapsam

öğlen yoğurt 1 tane muz ve grisini tarzı bişey yedim.

inşallah
öğlen kahveye gittim arkadaşa
yanına tatlı koydu
normalde reddederdim
bi güzel yedim şimdi pişman oldum akşam yogurt salata ile dengeliycem inş.

önce ramazan sonra bayram diye sanırım baya dağıldı buralar :) siteminde sonuna kadar haklısın :) yazan bi kaç kişi kaldık valla olsun bu da destek sonuçta.
Ben yarın da çok yoğunum. Haftaya yine aynı yazı performansımla buralardayım, yarın tabloyu güncellemek için gelicem o ayrı.

Bu sabah kahvaltı yapamadım, sonra ceviz badem ve americano
çok az su içtim :KK43:
öğlen yemek yiyemedim, saat 16.00 gibi tavuk ızgara ve nohutlu salata yedim.
Henüz acıkmadım, düzensiz beslenince ben genelde kilo veremiyorum bakalım yarın tartı ne diyecek

asena87 asena87 ben 1 yıl diyetisyene gittim, metabolizma hızını artırmak için kesinlikle 3 ana 3 ara yapman lazım dedi. Öğle yemeği kahve tatlı yasa meyve grisini yada atlanacak gibi olmaz. Vücut açlığa geçiyor ve ilk yediğini direk yağ olarak depoluyormuş. Bana diyetisyenin dediği kahvaltı 1 saat içinde yapılacak uyanır uyanmaz 2 bardak su içilecek. Günde 6 dilim ekmek yada ekmek yerine geçecek gıdalar tüketilecek. İlla yumurtayı haşlama yemene gerek yok menemen ilede yiyebilirsin ama yumurta büyüklüğünde ye faZlası değil dedi. Öğle yemeği boş geçerse eğer acıkırsınız ve sonra kaçamak yaparsınız.

asena87 asena87 ben 1 yıl diyetisyene gittim, metabolizma hızını artırmak için kesinlikle 3 ana 3 ara yapman lazım dedi. Öğle yemeği kahve tatlı yasa meyve grisini yada atlanacak gibi olmaz. Vücut açlığa geçiyor ve ilk yediğini direk yağ olarak depoluyormuş. Bana diyetisyenin dediği kahvaltı 1 saat içinde yapılacak uyanır uyanmaz 2 bardak su içilecek. Günde 6 dilim ekmek yada ekmek yerine geçecek gıdalar tüketilecek. İlla yumurtayı haşlama yemene gerek yok menemen ilede yiyebilirsin ama yumurta büyüklüğünde ye faZlası değil dedi. Öğle yemeği boş geçerse eğer acıkırsınız ve sonra kaçamak yaparsınız.
canım bende diyetisyen kontrolünde gidiyorum. ama ben diyetisyenime söyledim ara öğün beni daha çok acıktırıyor diye bizde ona göre bi menü hazırladık. az yemiyorum aslında bayramda fazla kaçırdım toparlamak için böyle yapıyorum. bi de çok şükür az yemeye alıştım. doyma hissi geliyor önceden dünyaları yesem doymuyorum sanardım

canım bende diyetisyen kontrolünde gidiyorum. ama ben diyetisyenime söyledim ara öğün beni daha çok acıktırıyor diye bizde ona göre bi menü hazırladık. az yemiyorum aslında bayramda fazla kaçırdım toparlamak için böyle yapıyorum. bi de çok şükür az yemeye alıştım. doyma hissi geliyor önceden dünyaları yesem doymuyorum sanardım

Şaşırdım hem ara öğün yok hemde öğlen meyve yoğurt grsini. Ben böyle diyeti hayatta yapamam.

Bu arada kilom 63.8 bu sabah. Kurban bayramına kadar 55-56 hedefim.

Şaşırdım hem ara öğün yok hemde öğlen meyve yoğurt grsini. Ben böyle diyeti hayatta yapamam.

Bu arada kilom 63.8 bu sabah. Kurban bayramına kadar 55-56 hedefim.
inşallah hedefine en kısa sürede ulaşırsın canım.
canım bu arada az öncede dedim ben bayram sonrası toparlanmaya çalışıyorum. yoksa normal insanlar gibi yiyorum :)

Yeşil mercimekli, avokadolu salata ve fırın poşetinde tavuk yanına ayran sonunda kendi menülerime döndüm :) ve doydumm
7D66D638-7840-4AD5-9900-35488452A5A7.webp

Ben de cok abartasam da cok karisik beslendim bugun.
Dun aksam misafirlikteydim.sadece 3 sarma yedim tabagin geri kalanina dokunmadim.
Sizler ne yaptiniz.

selam, bugün dışarıdaydık baya adım attım.
Sabah her zaman yaptığım kahvaltımı yaptım. Akşam 20.00’de geldim. Çok uğraşmadan bişey yemiş olıyım diye mercimek çorbası yaptım baya büyük bi tabak içtim iyi geldi. Çok su içemedim, onu tamamlıycam şimdi americano aldım böyle beslenmemi bozmadım yani ben :) ama yarın akşam rakı meze olayı var bizde, kendimi ona saklıyorum yarın da gün içinde baya aktif olup akşama serbest takılıcam. Belki annem cevizli baklava yapmıştır bana biliyosunuz dert oldu bayramda yiyemedim :)

İyi akşamlar kızlar. Bugün bende temizlik vardı yeni oturdum diyebiliirim. Makina hala çalışıyo ama.:110: yardımcı bayandan daha çok yoruldum diyebilirim.
Neyse beslenmeme geçeyim
Sabah güzel bi kahvaltı yaptım sucuklu yunurta vardı abartmadan yedim. Dom salatalık peynir zeytin
Suyumu yeşil çayımı da içtim.
Öğleden sonra kahve yanı 3 hurma biraz ceviz yedim
Akşama da çorba salata yarımdan az lahmacun:kk77:

İyi akşamlar kızlar. Bugün bende temizlik vardı yeni oturdum diyebiliirim. Makina hala çalışıyo ama.:110: yardımcı bayandan daha çok yoruldum diyebilirim.
Neyse beslenmeme geçeyim
Sabah güzel bi kahvaltı yaptım sucuklu yunurta vardı abartmadan yedim. Dom salatalık peynir zeytin
Suyumu yeşil çayımı da içtim.
Öğleden sonra kahve yanı 3 hurma biraz ceviz yedim
Akşama da çorba salata yarımdan az lahmacun:kk77:
valla mis gibi menü afiyet olsun canım geçmiş olsun güle güle kirletin :)

yarın akşama çok yemek gibi bişeyler yapmıycam, daha çok meze ağırlıklı. Yoğurtlu közlenmiş patlıcan üstü tavuklu bi yemek yaparım ortaya, yanına 3-5 çeşit bişeyler.. hepsinden yiyebilirim. Annem baklava yapmışsa sarma da vardır :) onlarla bozucam valla sabırsızlıkla bekliyorum

yarın akşama çok yemek gibi bişeyler yapmıycam, daha çok meze ağırlıklı. Yoğurtlu közlenmiş patlıcan üstü tavuklu bi yemek yaparım ortaya, yanına 3-5 çeşit bişeyler.. hepsinden yiyebilirim. Annem baklava yapmışsa sarma da vardır :) onlarla bozucam valla sabırsızlıkla bekliyorum
İyi gidiyosun canım sen hakediyosun
Bende bugün kahvaltıda biraz serbest takılmak istiyorum:KK76:

amesia amesia serbest ol ama abartma bak ben de yoldan cikarimm hemennnn

Herkese gunaydin iyi pazarlar.
Sabah 1 saat yurudum sahilde.
Kizlar bakrbinhidrat ve tatli tukemiyirum ama diyettimden memnun degilim.duzensiz gereksiz gibi....

Karatyi alelacele biraz okudumda ara ogun yok mu diyor?
Pek anlayamadim.
Zaten ben ara ogunlerde hata yaptigimi zannediyorum d,hurmaymis kavunmus.

Karatyi alelacele biraz okudumda ara ogun yok mu diyor?
Pek anlayamadim.
Zaten ben ara ogunlerde hata yaptigimi zannediyorum d,hurmaymis kavunmus.
canım selam benim yaptığım tam karatay değil ama karatayımsı :) diyebilirim ve gayet memnunum. Ara öğün yok ben tüm kitaplarını okudum. Bu kısım bana uyuyor çünkü ben arada bişey yiyince durduk yere acıkıyorum. 3 ana öğün yapın deniyor, öğünler arasında minimum 4 saat olmalı.
Ben acıkmadan yemek yemiyorum, sağlam kahvaltı yapıyorum. Kolay kolay acıkılmıyor zaten o zaman
Benim sana naçizane, kendim bi çok şey denedim ama ancak bu yolla 7 kilo verdiğim için önerim; kahvaltıyı güzel yap yumurta mutlaka ye nasıl tok tutuyor. Bir de kuruyemiş hurma kayısı güzel şeyler ama kavuna birazcık ara ver. kavun hurma kayısı doğal şeker içerse de insülini çok hızlı yükselten şeyler. Canın tatlı çekmedikçe yeme bir nevi nefs terbiyesi gibi git gide azalt. Yani hep diyorum gezegende ben tatlıyı bırakabiliyosam herkes bırakabilir :)

Back
X