69'dan 57'ye nasıl yapsam

günaydın kızlarsss moral olarak kötü günler geçiriyorum ama tartı gününü kaçırmadım :) 63.000 güncelim. Eh işte giden bi hafta için -300 gr. fena değil. hiç yoktan iyidir..
Sizde durumlar nasıl?

günaydın kızlarsss moral olarak kötü günler geçiriyorum ama tartı gününü kaçırmadım :) 63.000 güncelim. Eh işte giden bi hafta için -300 gr. fena değil. hiç yoktan iyidir..
Sizde durumlar nasıl?
hiç iyi değil kaptanım. adapte olamıyorum ama en azından akşamları fazla yemiyorum hatta bikaç akşamdır akşam yemiyorum kendimi daha hafif hissediyorum
kilom ise 68

Gunaydinssss.
Gecen hafta 66.5
Bugun. 64.7
1.8 kg gitmis gibi gorunuyor ama ben bunu zaten bir kac haftada vermisimdir 2 gun once reglm bittigi iicn odem inmistir.
Yine de kilo veriliyormus demek ki diyerek bir gaza geldim su an.

Gunaydinssss.
Gecen hafta 66.5
Bugun. 64.7
1.8 kg gitmis gibi gorunuyor ama ben bunu zaten bir kac haftada vermisimdir 2 gun once reglm bittigi iicn odem inmistir.
Yine de kilo veriliyormus demek ki diyerek bir gaza geldim su an.
aaaa süpersiiinnn
e çok güzel bu haber çünkü sen hep zor veriyorum diyordun bak ne güzel gidiyo işte
tebrikler ve aynen böyle devam

aaaa süpersiiinnn
e çok güzel bu haber çünkü sen hep zor veriyorum diyordun bak ne güzel gidiyo işte
tebrikler ve aynen böyle devam
Aynen veremiyorum diye hayiflaniyordum o yuzden sevindim.
Motive oldu sanki.
Simdi belki duzene girerim.
Bu arada son 1 haftada bazen sabah bazen oglen ekmek yemeye basladim 1 dilim falan.

bugün ekmeksiz de olsa döner ve kahvaltıda kaymak :( yedim.
akşama kabak çorbası yapacağım belki salata.
sonrasındada eski düzenime girmeye calışıp günlük yazacagım buraya inşallah.

Sabah tartıldım. 65 .9 hafta içi daha azdı almışım bi kaç gr Türkiye ye gidecem hazırlık yapıyorum ondan giremiyorum bu haftalar koşturmaktan fırsatım kalmıyor yorum yapmasamda takip ediyorum sizi kızlar

Bugun;
11.30 1 yumurta 1 etimek form salatalik az peynir
14.30 ekmeksiz sadece az doner
16.00 1 kucuk siyah erik
17.30 1 avuc olmasada badem
19.30 sadece kabak corbasi
Gun icinde 4 bardak su 1 Turk kahvesi 1 sutlu nescafe 3 cay 4 su bardagi bitki cayi 1 bardak yogurdun uzerinde kalan faydali suyu :)
Hareket hic yok valla.
Hatam suya alisamadim hala.bademi iki kati kadar yedim ve hareket hala yok.

Sabah: 2 kaşık menemen 1 yunurta 1 dilim denge ekmek 2 ceviz
Öğle: 3 köfte 1 proteinli süt
Ara: 2 ceviz 2 kuru kayısı
Akşam üstü yarım porsiyon döner
18:türk kahvesi küçük birdilim kurabiye ve börek başkada birşey yok. Bugün menemen kurabiye faslı fazl kaçtı. Bu sabah 62,7 gördüm çok mutlu oldum. İnşallah 1 eylüle kadar bari 60a inerim ama çok zor.

Sabah: 2 kaşık menemen 1 yunurta 1 dilim denge ekmek 2 ceviz
Öğle: 3 köfte 1 proteinli süt
Ara: 2 ceviz 2 kuru kayısı
Akşam üstü yarım porsiyon döner
18:türk kahvesi küçük birdilim kurabiye ve börek başkada birşey yok. Bugün menemen kurabiye faslı fazl kaçtı. Bu sabah 62,7 gördüm çok mutlu oldum. İnşallah 1 eylüle kadar bari 60a inerim ama çok zor.
Gecen hafta 63.2 imissin.
Iyi guzel...hic vermemekten iyi laiykacigim.
Ama sen diyetisyene gittigin icin kacamaklar sana yakismaz..:)
Ayrica 2.7 kg i 1 ayda vermen icin programina devam et ve kacamak yapma yeter bence vereceksin..

1 diet kola 1 tost ve 1 dilim ekmeği saymaSak fena değil. Yalnız kilo verdikçe göbeğim şarkıyor galiba/

Ben kacamak yapmadim sadece su ve spor pek yoktu.
Bugun 15000 adim attim ama..
Bu arada asiri kola istedim bugun az once alacaktim ama bu saatte onu icecegime ayran iceyim dedim eve gelip ayran yaptim.
Ayrica yogurdumu da bu hafta kendim mayaladim cig sut alip.
Ya kizlar konu disi belki ama hazira okdr alismisiz ki yogurt sut hazir tum kullandgimz kozmetikler..ucu bucagi yok...yok sampuana ek madde yok bakim maddesi yok 3 cesit krem 5 cesit spreydi bilmem neydi...
Yani bu isin icine o kadar dalmisiz ki...

Ben kacamak yapmadim sadece su ve spor pek yoktu.
Bugun 15000 adim attim ama..
Bu arada asiri kola istedim bugun az once alacaktim ama bu saatte onu icecegime ayran iceyim dedim eve gelip ayran yaptim.
Ayrica yogurdumu da bu hafta kendim mayaladim cig sut alip.
Ya kizlar konu disi belki ama hazira okdr alismisiz ki yogurt sut hazir tum kullandgimz kozmetikler..ucu bucagi yok...yok sampuana ek madde yok bakim maddesi yok 3 cesit krem 5 cesit spreydi bilmem neydi...
Yani bu isin icine o kadar dalmisiz ki...
Bende bunu gebe kaldığımda farkettim. Krem alıcam parabensiz, şampuan alıcam bitkisel, duş jeli alıcam organik. Süt içicem organik günlük süt. Okadar bilinen heryerde satılan ürün kullanmışımki, az zararlı olanları bulmakta okadar zorlanmıştımki.

Bende bunu gebe kaldığımda farkettim. Krem alıcam parabensiz, şampuan alıcam bitkisel, duş jeli alıcam organik. Süt içicem organik günlük süt. Okadar bilinen heryerde satılan ürün kullanmışımki, az zararlı olanları bulmakta okadar zorlanmıştımki.
Yani hem rahatsiz oluyorum bu denli bir sistemin icine girdigimize hem gerekte duyuyorum herkes gibi.
Sac boyat akmasin diye mor sampuan kullan parlasin sunu kullan parabrn olmasin sunu al zayif kaldi bunu al eskiden ne guzel hersey sabunla deterjanla hallediliyormus ve bizden de uzun yasiyorlardi ve rahat :)
Allah sonumuzu hayir etsin.

bende o farkındalığı hamilelikte edindim. sonrası zaten çocuk için hep en doğalını arama çabası vs.
evet işin içine çok girmişiz ama bence insanlar yavaş yavaş uyanıyo mesela çiftlik yumurtasını biçok kişi tercih etmemeye başladı. ev yoğurduna dönülüyor falan.
ben de geçen gün alışveriş torbalarını yerleştirirken farkettim herşey için ayrı poşeet içim acıdı yaa onların geri dönüşümünü düşününce.
bende file kullanmalıyım dedim. etraftan gülebilirler ama olsun çevremiz için en azından üzerime düşeni bi parça yapabilirim.

Back
X