Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hiç iyi değil kaptanım. adapte olamıyorum ama en azından akşamları fazla yemiyorum hatta bikaç akşamdır akşam yemiyorum kendimi daha hafif hissediyorumgünaydın kızlarsss moral olarak kötü günler geçiriyorum ama tartı gününü kaçırmadım :) 63.000 güncelim. Eh işte giden bi hafta için -300 gr. fena değil. hiç yoktan iyidir..
Sizde durumlar nasıl?
aaaa süpersiiinnnGunaydinssss.
Gecen hafta 66.5
Bugun. 64.7
1.8 kg gitmis gibi gorunuyor ama ben bunu zaten bir kac haftada vermisimdir 2 gun once reglm bittigi iicn odem inmistir.
Yine de kilo veriliyormus demek ki diyerek bir gaza geldim su an.
Aynen veremiyorum diye hayiflaniyordum o yuzden sevindim.aaaa süpersiiinnn
e çok güzel bu haber çünkü sen hep zor veriyorum diyordun bak ne güzel gidiyo işte
tebrikler ve aynen böyle devam
harikasın kırdın sonunda zincirleri :))Gunaydinssss.
Gecen hafta 66.5
Bugun. 64.7
1.8 kg gitmis gibi gorunuyor ama ben bunu zaten bir kac haftada vermisimdir 2 gun once reglm bittigi iicn odem inmistir.
Yine de kilo veriliyormus demek ki diyerek bir gaza geldim su an.
Gecen hafta 63.2 imissin.Sabah: 2 kaşık menemen 1 yunurta 1 dilim denge ekmek 2 ceviz
Öğle: 3 köfte 1 proteinli süt
Ara: 2 ceviz 2 kuru kayısı
Akşam üstü yarım porsiyon döner
18:türk kahvesi küçük birdilim kurabiye ve börek başkada birşey yok. Bugün menemen kurabiye faslı fazl kaçtı. Bu sabah 62,7 gördüm çok mutlu oldum. İnşallah 1 eylüle kadar bari 60a inerim ama çok zor.
Bol kaçamaklı yemeli içmeli bi haftasonu yaşıyorumKizlar naber...
Haftasonunuz masil geciyor..
Kacamaksiz degil mi
Bende bunu gebe kaldığımda farkettim. Krem alıcam parabensiz, şampuan alıcam bitkisel, duş jeli alıcam organik. Süt içicem organik günlük süt. Okadar bilinen heryerde satılan ürün kullanmışımki, az zararlı olanları bulmakta okadar zorlanmıştımki.Ben kacamak yapmadim sadece su ve spor pek yoktu.
Bugun 15000 adim attim ama..
Bu arada asiri kola istedim bugun az once alacaktim ama bu saatte onu icecegime ayran iceyim dedim eve gelip ayran yaptim.
Ayrica yogurdumu da bu hafta kendim mayaladim cig sut alip.
Ya kizlar konu disi belki ama hazira okdr alismisiz ki yogurt sut hazir tum kullandgimz kozmetikler..ucu bucagi yok...yok sampuana ek madde yok bakim maddesi yok 3 cesit krem 5 cesit spreydi bilmem neydi...
Yani bu isin icine o kadar dalmisiz ki...
Yani hem rahatsiz oluyorum bu denli bir sistemin icine girdigimize hem gerekte duyuyorum herkes gibi.Bende bunu gebe kaldığımda farkettim. Krem alıcam parabensiz, şampuan alıcam bitkisel, duş jeli alıcam organik. Süt içicem organik günlük süt. Okadar bilinen heryerde satılan ürün kullanmışımki, az zararlı olanları bulmakta okadar zorlanmıştımki.