6haftalik hamilelerTaze anneler

Adetimden 1gün geçti ve kan testi yaptırdım 14.1 cıktı 3gün geçince yani bugun yine kan testi yaptrdım 41.5 cıktı doktor ayın 25inde gel keseye bakarız dedi Acaba değerlerim normalmi ?

kızlar benim kasığım ağrıdı gün boyunca ya,normal bişey mi acaba.gün boyu yattım hep

Benim de öyle. Rahim mi genişliyor yolunda gitmeyen bişey mi var düşünüp duruyorum hep. Doktor randevum haftaya pzts 18i. O zamana kadar idare edelim Allah yardımcımız olsun canım
benimkide ondan sonrası pazartesi gülüm dr a gittiğinde diğer tüm kızlarda tüm bu şikayetleri soralım gelince paylaşalım burda.tecrübesizlikten sürekli korku yaşıyoruz belkide olması gerektiği gibi ama biz hep tedirginiz.

Adetimden 1gün geçti ve kan testi yaptırdım 14.1 cıktı 3gün geçince yani bugun yine kan testi yaptrdım 41.5 cıktı doktor ayın 25inde gel keseye bakarız dedi Acaba değerlerim normalmi ?
Canım normale gidiyor. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 2 günde bir değerlerin 2 kat artması lazım

progestan kullanıyorsa kanama olmayabiliyor diye biliyorum ben ama düşük önleyici ya o Allah umut kesilmez inşallah hayırlı haberlerini alırız

Kızlar yarın için dualarınızı bekliyorum çok stresliyim ağlayıp duruyorum günlerdir uyuyamıyorum işte uyukluyorum artık geçen hafta bebeğimin kalp atışlarını duyamamıştım yarın tekrar gidicem 7 haftalık oldu bebeğim inşallah duyarım dualarınızı bekliyorum yarın için

Dilek cnm benece duyacaksın benim arkadaşlarımın çoğu zaten 8 haftalıkken duydular lütfen stres yapma vücudunu birazcık rahat bırak yarın bu evhamın la kalacaksın gibi geliyor bana :) Allah bebeğinin de senin de yardımcısı olsun...

ay inşallah canım dua edin bende öyle olsun istiyorum bebek te görünmedi ya benim o yüzden çok stresliyom rabbim hayırlısını versin inşallah

ay inşallah canım dua edin bende öyle olsun istiyorum bebek te görünmedi ya benim o yüzden çok stresliyom rabbim hayırlısını versin inşallah

Canım neden bu kadar sıkıntı yapıyorsun ki bak bebeğede yansır yapma. Kimisinin 9. Haftasında duyuluyor. Yarın da atmasa da aldırma bebeği 9. Haftaya kadar bekle. Rabbine de dua et sağlıklı sıhatli bir evlat için. Mesela ben ilk bebeğimi 9. Haftasında kalbi durmuştu almışlardı kürtajla. Bende çok üzülmüştüm. Seni çok iyi anlıyorum. Ve ben kalp atışını duydum ve durdu ne kadar acı... Ama hep benden kötüsünü düşündüm doğuma kadar taşıyıpta doğumuna 1-2 gün kala kalbi duran da var. Öyle teselli ettim kendimi. Kısacası sende kendini üzüpte bebeği de içinde sıkma 9. Haftaya kadar bekle hayırlısı olsun inşallah canım

Bende yarın doktora gidecem senin için dua edecem hemen başlıyorum Can'ım iyi haberlerini. Bize ver

inşallah 9.haftaya gerek kalmadan yarın duyabilirim ilk bebeğim benim de öyle olmuştu kalp atışını duymuştum ama 11. haftada durmuştu zaten riskliydi ama herşey iyi giderken birden bire durmamıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…