- Konu Sahibi Aydindankubra
-
gerçekten çok üzüldüm Allahım hemencecik yeni bebiş versin inşallahBenim kanamam oldu kese kayboldu 6haftalıktı şuanda düşürmeye çabalıyorum
gülüm sen kaç haftalıksın şu anya geçmiş olsun tatlım ne kadarlıktı doktora gitmedin mi çok üzüldüm
benim 6 haftalıkgülüm sen kaç haftalıksın şu an
vajinal banada baktı ama lekelenme olmadı canım içini rahatlatmak için bidaha git istersenKizlar ben dun doktora gitdim doktor her sey yolunda dedi amma vajinal baktikdan sonra lekelenmem daha da artdi ya ((((sizde basina gelen varmi?
Ufff valla artik bakmasinlar altdan gitsem tekrara bakacak(((zaten lekelenme hep vardi da amma dunden beri artti gibi sanirim 9 ay benimle lekevajinal banada baktı ama lekelenme olmadı canım içini rahatlatmak için bidaha git istersen
4 hafta sonra doktorum bakacak sonra diger testler icin baska yere gitmem lazimKızlar bide bişey soracağım size ben kalp atşını duymaya gittim duyduk doktor bir dahaki randevuyu 5 hafta sonraya verdi ikili test tarihine sizinkiler kaç hafta sonraya verdi bana çok uzun geldi bilmiyorum neden
senin kaç haftalık canım ya ne bileyim ben 2 hafta sonra çağırır demiştim hani tekrar kalp atışı devam ediyor mu etmiyor mu falan diye daha 6 haftalıksın 5 hafta sonra gel bide diyince çok geldi bana4 hafta sonra doktorum bakacak sonra diger testler icin baska yere gitmem lazim
Canım alttan baktırma niye baktırıyorsun ki biraz daha bekle dıştan gör veya duy. Rahim yolun falan hassastır ondan oluyordur korkma ama zarar da verebilir Allah korusun.Ufff valla artik bakmasinlar altdan gitsem tekrara bakacak(((zaten lekelenme hep vardi da amma dunden beri artti gibi sanirim 9 ay benimle leke
Evet artik 12-ci haftada ustten bakarlar dimi? Biktim altdan bakmalarindanCanım alttan baktırma niye baktırıyorsun ki biraz daha bekle dıştan gör veya duy. Rahim yolun falan hassastır ondan oluyordur korkma ama zarar da verebilir Allah korusun.
Ben 8 haftaligim birde 12-de bakacaksenin kaç haftalık canım ya ne bileyim ben 2 hafta sonra çağırır demiştim hani tekrar kalp atışı devam ediyor mu etmiyor mu falan diye daha 6 haftalıksın 5 hafta sonra gel bide diyince çok geldi bana
Canım baktırma ya lekelenme varsa valla riskli. Sakınha. Geçen burda kötü bi deneyim okudum.allahkorusun hepimiziEvet artik 12-ci haftada ustten bakarlar dimi? Biktim altdan bakmalarindan
ya ultrason aletlerimi kötü gittiğiniz yerin ben anlamadım kızlar bana 4 haftadan itibaren hep üstten baktı doktor keseyi de kalp atışını da üstten gördü ben vajinal ultrason kendim istedim alttan bakalım bide diye onun için yaptı değilse hep üstten baktı bence ultrason cihazları eski gittiğiniz doktorların eğer imkanınız varsa daha iyi ultrasonu olan bi yere gidinCanım baktırma ya lekelenme varsa valla riskli. Sakınha. Geçen burda kötü bi deneyim okudum.allahkorusun hepimizi
ha 6 haftalıkken gitmiştin 8 de çağırdı şimdide 12 de mi çağırdı normalde bende 7+2 yim ama ultrasona göre 6 haftalığımBen 8 haftaligim birde 12-de bakacak
Bende 7 haftadayım. İlk gebeliğimde hiç alttan bakmadılar. Hep üstten gördüler. Ama bunda paso alttan. 2. hastanem ıkısıde karından goremedi.ya ultrason aletlerimi kötü gittiğiniz yerin ben anlamadım kızlar bana 4 haftadan itibaren hep üstten baktı doktor keseyi de kalp atışını da üstten gördü ben vajinal ultrason kendim istedim alttan bakalım bide diye onun için yaptı değilse hep üstten baktı bence ultrason cihazları eski gittiğiniz doktorların eğer imkanınız varsa daha iyi ultrasonu olan bi yere gidin
kaç haftalıktın senBende 7 haftadayım. İlk gebeliğimde hiç alttan bakmadılar. Hep üstten gördüler. Ama bunda paso alttan. 2. hastanem ıkısıde karından goremedi.
Evet aynen oyle. Ben ultrasonla ayni haftam cocuk haftaya gore gelismisha 6 haftalıkken gitmiştin 8 de çağırdı şimdide 12 de mi çağırdı normalde bende 7+2 yim ama ultrasona göre 6 haftalığım
tamam canım anladım benim geç döllenme olmuş 1 hafta geriden geliyorum o yüzden benEvet aynen oyle. Ben ultrasonla ayni haftam cocuk haftaya gore gelismis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?