6haftalik hamilelerTaze anneler

Kizlar ben dun doktora gitdim doktor her sey yolunda dedi amma vajinal baktikdan sonra lekelenmem daha da artdi ya ((((sizde basina gelen varmi?

Kızlar bide bişey soracağım size ben kalp atşını duymaya gittim duyduk doktor bir dahaki randevuyu 5 hafta sonraya verdi ikili test tarihine sizinkiler kaç hafta sonraya verdi bana çok uzun geldi bilmiyorum neden

Kızlar bide bişey soracağım size ben kalp atşını duymaya gittim duyduk doktor bir dahaki randevuyu 5 hafta sonraya verdi ikili test tarihine sizinkiler kaç hafta sonraya verdi bana çok uzun geldi bilmiyorum neden
4 hafta sonra doktorum bakacak sonra diger testler icin baska yere gitmem lazim

4 hafta sonra doktorum bakacak sonra diger testler icin baska yere gitmem lazim
senin kaç haftalık canım ya ne bileyim ben 2 hafta sonra çağırır demiştim hani tekrar kalp atışı devam ediyor mu etmiyor mu falan diye daha 6 haftalıksın 5 hafta sonra gel bide diyince çok geldi bana

Ufff valla artik bakmasinlar altdan gitsem tekrara bakacak(((zaten lekelenme hep vardi da amma dunden beri artti gibi sanirim 9 ay benimle leke
Canım alttan baktırma niye baktırıyorsun ki biraz daha bekle dıştan gör veya duy. Rahim yolun falan hassastır ondan oluyordur korkma ama zarar da verebilir Allah korusun.

Canım baktırma ya lekelenme varsa valla riskli. Sakınha. Geçen burda kötü bi deneyim okudum.allahkorusun hepimizi
ya ultrason aletlerimi kötü gittiğiniz yerin ben anlamadım kızlar bana 4 haftadan itibaren hep üstten baktı doktor keseyi de kalp atışını da üstten gördü ben vajinal ultrason kendim istedim alttan bakalım bide diye onun için yaptı değilse hep üstten baktı bence ultrason cihazları eski gittiğiniz doktorların eğer imkanınız varsa daha iyi ultrasonu olan bi yere gidin

Bende 7 haftadayım. İlk gebeliğimde hiç alttan bakmadılar. Hep üstten gördüler. Ama bunda paso alttan. 2. hastanem ıkısıde karından goremedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…