- Konu Sahibi Aydindankubra
-
canım meyveli süt iç çilek muz ben öylede içiyorum ceviz ye boş bolYumurta yiyorum da sut icemiyirum yogurt yiyorum onun yerine(((
Ne güzel insansınız maşallah. Bende aynı sizin gibi düşünüyorum anneliği çok ama çok seviyorumBu insallah 3. Bebegim olacak.hamileleik annelik cok guzel ben hayatta en cok anne olmayi sevdim...maddi dururmum 3 bebegi gecindirecek durumda keske daha iyi olsa daha cok cocuk yapardim inanin...Allah herkese saglikli mutlu hamilelikler gecirip yavrusunu da kucagina almayi nasip etsin
Bende oldu Can'ım ama progeston kullandım ve geçti şimdi ama hapa devam ediyorum sen kaç haftalık hamişsinKizlar kimde lekelenme var bu haftada?
Can'ım bende yeni hamileyim Akdeniz bölgesinde oturuyorum sabah yumurta süt zeytin bal ve peynir tüketiyorum öğlen sebze yemeği yiyorum öğlen arası meyveli süt akşamda yine et veya balık tüketiyorum ama bunların yanında ekmek yok denecek kadar az yiyorumMerhaba hamişlere. Bende klomen ile hamile kaldım yaş 26 1 senelik evliyim 6+2 haftalık gebeyim :) 1 kg aldım sizlerde durum nedir Nasıl az kg alıcaz anlamadım dikkat ediyorum Akdeniz tipi besleniyorum ama yinede +1 ...
Can'ım bende yeni hamileyim Akdeniz bölgesinde oturuyorum sabah yumurta süt zeytin bal ve peynir tüketiyorum öğlen sebze yemeği yiyorum öğlen arası meyveli süt akşamda yine et veya balık tüketiyorum ama bunların yanında ekmek yok denecek kadar az yiyorum
6+0 haftadayim ben bir haftadir dinleniyordum progestan da kullaniyorum vajinal.dun bıraz dısarı cıktım fazla haraket etdım kahve rengı leke oldu bu sefer koyuydu dun sabaha kadar uyuyamadım ya bebeye bısey oldu dıye(((keske bır alet olsa ıcerıye kendımız baka bılsek((Bende oldu Can'ım ama progeston kullandım ve geçti şimdi ama hapa devam ediyorum sen kaç haftalık hamişsin
Allah butun anne adaylarının yardımcısı olsun. Nasıl gececk bu zaman hıc bılmıyorumCanim bnm ara ara kasik agrilarim oluyo.doktora gittim yat dinlen fln dedi.bnde korkuyorum ama.hakkimizda hayirlisi.bn pronolut depot vurulmaya basladim her hafta.sanitim progestanin daha yogunu.haftada 1 vurulcakmisim.faydasi okur herhalde.
Ben bir kilo aldım ve 7+o haftalığım şişlik bende de var bu arada bol bol su iç kepek ekmeği yeme bana önermediler.biraz fazla tuvalet çıkarsın.bir de günlük ceviz yeNe güzel bayılırım oralara.. Bende öyle besleniyorum Can'ım ekmekte tam buğday yiyorum günde 2 dilim kilo aldığımı sanmıyorum şişlik olabilir bence :) sen aldın mı kg kaç haftalıksın
Sen kac haftandasın?Allah ıstemezse bır sey olmaz merak etmeArkadaslar bndede yuksek oranda iltihap cikti.doktor once yat gln dedi sonra sonuclarimi girunce iltihap var yuksek oranda.oda kasiklarina agri yapiyo olabilir dedi.bn munurol kullandim gecen hafta gecmemis.simdi yine verdi.bol suda iciyorum ne yapabilirim.cok yedirgibim bebegime bisey olcak die.
Ben de bugun sabah tok karnina tartildim 2 kg vermisim...bulantim yok mide yanmam yok sadece canim yemek istemiyorMerhaba hamişlere. Bende klomen ile hamile kaldım yaş 26 1 senelik evliyim 6+2 haftalık gebeyim :) 1 kg aldım sizlerde durum nedir Nasıl az kg alıcaz anlamadım dikkat ediyorum Akdeniz tipi besleniyorum ama yinede +1 ...
Ama bu cok normal bende de hala var kasık agrıları hamılelıkde bu normalBen daha yeni 6 haftama girdim.ama sol kasigima ara ara kramp grio.iltihaptan mi duruk tehlikesimi bilemiorum.
Tebrıkler sag salım bulusun bebeyınle ınsallahMerhabalar bende 30 martta hamile oldugumu ogrendim
Kizlar kimde lekelenme var bu haftada?
Kizlar kimde lekelenme var bu haftada?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?