- 11 Eylül 2015
- 843
- 419
- 23
- 40
- Konu Sahibi Aydindankubra
-
Insallah her sey yolundadır canım.bende progeston kullanıyorum uzandıgım dınlendıyım surece ıse yarıyor amma bır yerımden kalkınca dısarı cıkınca tekrar leke((ne olacak bızım bu halımız?bebeklerımıze bısey olmasında ne olacaksa olsunBen de var canım. Günümde seninle aynı. Kahverengi. Doktor progesteron verdi. Yarın konttolün var çok korkuyorum. Keseyi görmemiz lazım dedi.
Aynı gundemı dogurucaz?Ayyy ınsallahBen de var canım. Günümde seninle aynı. Kahverengi. Doktor progesteron verdi. Yarın konttolün var çok korkuyorum. Keseyi görmemiz lazım dedi.
Insallah her sey yolundadır canım.bende progeston kullanıyorum uzandıgım dınlendıyım surece ıse yarıyor amma bır yerımden kalkınca dısarı cıkınca tekrar leke((ne olacak bızım bu halımız?bebeklerımıze bısey olmasında ne olacaksa olsun
Kızlar cevap bekliyorum lütfenKızlar çok fena moralim lütfen yorum yapın çok ihtiyacımvar
Beta hcg degerlerim iki gün aralıklarla
42.4
74.3
121.8
559 (progesteron 22.23 )
579 (progesteron 14.12)
1063.8 (bugün progesteron 11.23)
44. Günüm bugün doktora tekrar gittim hiç bişey görünmedi dış gebelik belirtilerinden ağrı baş dönmesi leke kanama varmı dedi yok dedim dış gebelikten suphelendim ama bişey görünmüyor dedi
Çarşamba tekrar hcg istedi tekrarbakacakmis
İki ay önce kimyasal gebelik geçirdim
Acaba dış gebelikmidir çok korkuyorum
Aynı gundemı dogurucaz?Ayyy ınsallah
38.günümde hcg 474tü.kahverengi lekenmemden dolayı dış gebelik olabilir dedi bana da. Gönlünü ferah tut. Allahım iyi haber duymak nasip etsin.Kızlar cevap bekliyorum lütfen
Peki operasyon geçirdin mi benim değer 1063.8 en son tedirginim38.günümde hcg 474tü.kahverengi lekenmemden dolayı dış gebelik olabilir dedi bana da. Gönlünü ferah tut. Allahım iyi haber duymak nasip etsin.
AminnnnŞimdilik öyle gözüküyor canım. Sağlıkla tamamlarız inşallah hep birlikte.
Yok geçirmedim. Stres yapma canım. Değetin artıyorsa sıkıntı yok. Kişiye göre değişiyor rakamlar.Peki operasyon geçirdin mi benim değer 1063.8 en son tedirginim
Kızlar çok fena moralim lütfen yorum yapın çok ihtiyacımvar
42.4
74.3
121.8
559 (progesteron 22.23 )
579 (progesteron 14.12)
44. Günüm bugün doktora tekrar gittim hiç bişey görünmedi dış gebelik belirtilerinden ağrı baş dönmesi leke kanama varmı dedi yok dedim dış gebelikten suphelendim ama bişey görünmüyor dedi
sana progeston vermedimiKızlar çok fena moralim lütfen yorum yapın çok ihtiyacımvar
42.4
74.3
121.8
559 (progesteron 22.23 )
579 (progesteron 14.12)
Evet o adet belirtileri normalmis rahimdeki esnek bağlar uzuyormus kasiklarda ağrı ya da çekilme de olabilirmiş. Bu arada başka doktora da gittim kist miş gayet normalmis doğumla beraber aliniyormus :)Ayın 13 ü dedi alttanmı bakıyor.ya bende sanki adet olcakmışım gibi sancı var siz de de oluyormu bu arada ilk çocukmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?