6haftalik hamilelerTaze anneler

Ben de var canım. Günümde seninle aynı. Kahverengi. Doktor progesteron verdi. Yarın konttolün var çok korkuyorum. Keseyi görmemiz lazım dedi.
Insallah her sey yolundadır canım.bende progeston kullanıyorum uzandıgım dınlendıyım surece ıse yarıyor amma bır yerımden kalkınca dısarı cıkınca tekrar leke((ne olacak bızım bu halımız?bebeklerımıze bısey olmasında ne olacaksa olsun

Kızlar çok fena moralim lütfen yorum yapın çok ihtiyacımvar
Beta hcg degerlerim iki gün aralıklarla
42.4
74.3
121.8
559 (progesteron 22.23 )
579 (progesteron 14.12)
1063.8 (bugün progesteron 11.23)

44. Günüm bugün doktora tekrar gittim hiç bişey görünmedi dış gebelik belirtilerinden ağrı baş dönmesi leke kanama varmı dedi yok dedim dış gebelikten suphelendim ama bişey görünmüyor dedi
Çarşamba tekrar hcg istedi tekrarbakacakmis
İki ay önce kimyasal gebelik geçirdim
Acaba dış gebelikmidir çok korkuyorum

İnş canım onlar iyi olsun da tek duam o. Allaah hepimizin yardımcısı olsun.

Kızlar cevap bekliyorum lütfen

sana progeston vermedimi

Bnm keseyi gordu canim onda srn yokama iltihapta agri yaparmis cunku.ondanda olabikir bnm agrilaim.
Allah hepimize bebislerimizi sagsaglim kucahimiza almayi nasip etsin.

Ayın 13 ü dedi alttanmı bakıyor.ya bende sanki adet olcakmışım gibi sancı var siz de de oluyormu bu arada ilk çocukmu
Evet o adet belirtileri normalmis rahimdeki esnek bağlar uzuyormus kasiklarda ağrı ya da çekilme de olabilirmiş. Bu arada başka doktora da gittim kist miş gayet normalmis doğumla beraber aliniyormus :)

Kizlar adetine 4 gün var belirtim yok sadece bugün sari akintim oldu? Hamilelik belirtilerinin oldumu ? Paylasirmisiniz benimle?

Canm bnm kasik agrim okmustu adetmden oncede akintimda kesilmisti bnm.ama kisiden kisiye deisir tabi belirtiler.

Merhaba, bende cumartesi günü hamile olduğumu öğrendim, Dr gittim keseyi gördük sadece çünkü 5 haftalık mış, 10 gün sonra kalp atışı için çağırdı. Şimdi benim korkum, kalp atışını duymazsam diye çok endişe ediyorum. Benim gibi bu korkuyu yaşıyan varmı, ilk bebeğim 6 yıllık evliyim çok bekledik oyuzden inanamıyorum sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…