7.5 aylık bebeğin, oyuncak bebekten dehşete kapılarak korkması normal mi.

et-bebek-gamze.jpg
bu bebeğim çok benzeri var Hediye geldi bize ve kızım ilk gördüğü gün titreyerek çığlık atarak kaçtı cok korktu şuan 2.5 yaşında hala korkuyor. Ortalıktan kaldırdım 1 yıldır dolap üzerinde: ) bigün korkusu geçerse veririm oynar diye ama pek gececeğe benzemiyor

bu bebeğim çok benzeri var Hediye geldi bize ve kızım ilk gördüğü gün titreyerek çığlık atarak kaçtı cok korktu şuan 2.5 yaşında hala korkuyor. Ortalıktan kaldırdım 1 yıldır dolap üzerinde: ) bigün korkusu geçerse veririm oynar diye ama pek gececeğe benzemiyor
Aslında biraz ürkütücü buldum ben de, yüz ifadesi de pek sevimli değil çocuklar korkmakta haklı :D

Gulumseyerek okudum aynı oyuncaktan kizim çığlık çığlığa korktugu icin cope atmıştım oyuncakli fare koymuştu adını kendi kendine yuvsrlanan bişeydi
Çocuk hakli yani ;) Gece karanlıkta ayağıma değse altıma işerim korkudan,öyle gerçekçiydi tüyleri vs. Düşündükçe irkiliyorum. Ortadan kaldırdım da rahat ettim valla.

küçüklüğümden beri oyuncak bebeklere karşı bi fobim var hiç sevmem oda b3lki öyle biseydir

Korkabilir gayet normal.
Kimbilir neler düşündü yavrum bakarken.
Ben kocaman kadınım,kızımın bir oyuncağını elime alamıyorum,tilkiye benzer birşey,topa bağlı,topu atıyorsunuz yuvarlanıyor o tilki ama böyle birşey olamaz,yazarken irkiliyorum,2 senedir evde oyuncak ama daha bir kez dokunmadım. En son oyuncak kutusuna kaldırdım da kurtuldum. Olabilir yani. Bana çok gerçekçi geldigi ve tüylü olduğu için hazzetmiyorum,bebeginize de tuhaf gelmiştir ki zaten yaşına uygun değil. Diş kaşımak için bu tip şeyler önerilmiyor hatta bir zürafa var diş kaşıma oyuncağı olarak geçiyor,pahalı da birşey,o bile amacına uygun kullanıldığı halde içi bebeğin salyalarından siyahlaşmış(icini acmışlardı),baya zararlı hale gelmişti,bir anne bebek sayfasında görmüştüm.
Şu içi sulu ve tırtıklı olan basit diş kaşımalardan alıp,buzlukta soğutup vermeyi deneyin. Hem sterilize etmek kolay,hemde ayına daha uygun.
Sağlıkla büyütün.

normal diş kayıcıyıcılarla ilgilenmiyor. hatta birkaç çeşit farklı tarzlarda var. kumanda telefon şişe bu tarz şeyleri ağzına almak istiyor

Bunların zencileri vardı . Allahım çocuklugumun kabusu :olamaz:

Bence çok normal. Bebeği ortadan kaldırın.

Back
X