- 14 Ağustos 2024
- 402
- 63
- 18
- 25
- Konu Sahibi ipek prenses
2 haftadır aşırı bulantım ve kusmam var tecrübeli anneler kaçıncı haftalarda azalır çok yalnız hissediyorum gurbetteyim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır pek tavsiye etmiyorlarBulantı ilaçları kullanıyor musunuz
Hmm kim tavsiye etmiyor baya kişi kullanıyor bebeğe bir zararı yok siz bilirsiniz tabiki dayanabiliyorsanız ne güzelHayır pek tavsiye etmiyorlar
Aslında çok zorlanıyorum ama çoğu gebe diyorki zararlı bebek için benimde tecrübem yok kafam karıştıHmm kim tavsiye etmiyor baya kişi kullanıyor bebeğe bir zararı yok siz bilirsiniz tabiki dayanabiliyorsanız ne güzel
İlk defa zararlı diyeni duydum ama bilmiyorum ben çok kötü oldum kullandım dayanamadım elim ayağım titriyordu resmen su içemiyordum su içemeyince de enfeksiyon gibi bir şey oldum hatta biliyor musun şimdi ikinci kez gerçi ilaç içtim yine suyu da zor içiyordum çok zor bulantı vallahiAslında çok zorlanıyorum ama çoğu gebe diyorki zararlı bebek için benimde tecrübem yok kafam karıştı![]()
Aynen öyle benimde ilk gebelik neye uğradığımı şaşırdım sabah bulantıya uyanıyorum gece bulantıyla uyuyorum hiçbirşey yemek istemiyorumİlk defa zararlı diyeni duydum ama bilmiyorum ben çok kötü oldum kullandım dayanamadım elim ayağım titriyordu resmen su içemiyordum su içemeyince de enfeksiyon gibi bir şey oldum hatta biliyor musun şimdi ikinci kez gerçi ilaç içtim yine suyu da zor içiyordum çok zor bulantı vallahi
Sizde benim gibi gurbete gelin gitmişsiniz böyle durumlarda yapayalnız olmak en kötüsüAynen öyle benimde ilk gebelik neye uğradığımı şaşırdım sabah bulantıya uyanıyorum gece bulantıyla uyuyorum hiçbirşey yemek istemiyorum
Hemde aşırı kötü yaşımda küçük çok yalnız ve kötü hissediyorumSizde benim gibi gurbete gelin gitmişsiniz böyle durumlarda yapayalnız olmak en kötüsü![]()
Senin gibiyim bende işimiz zor vallahi aklımdan neler neler geçiyor gurbet kapatılsınHemde aşırı kötü yaşımda küçük çok yalnız ve kötü hissediyorum![]()
Önerilmiyor değil, doktorunuza söylerseniz özellikle gebelikte kullanılan bulantı hapları var. Ben 3-4 çeşit bulantı hapı kullanmıştım birinin etkisi geçince diğerine geçiyordu doktorum. Doktorunuzla görüşün vitaminlerinizi vs veriyor zaten2 haftadır aşırı bulantım ve kusmam var tecrübeli anneler kaçıncı haftalarda azalır çok yalnız hissediyorum gurbetteyim![]()
Aynen valla yaSenin gibiyim bende işimiz zor vallahi aklımdan neler neler geçiyor gurbet kapatılsın![]()
Kontrole gidince soriyim en son sordu bulantın başladımı yok dedim daha 5 haftalıktı rahattım nerden biliyimÖnerilmiyor değil, doktorunuza söylerseniz özellikle gebelikte kullanılan bulantı hapları var. Ben 3-4 çeşit bulantı hapı kullanmıştım birinin etkisi geçince diğerine geçiyordu doktorum. Doktorunuzla görüşün vitaminlerinizi vs veriyor zaten
İnş azalır benimde midem yanıyor iyice tetikliyor7+4 üm
Bulantı reflü halsizlik çarpıntı öfke yorgunluk uykusuzluk çok fazla.
Bunlar 8. Haftada peak yapıyordu sonra azalıyordu diye hatırlıyorum
Benim 6-7de başlayıp 14.haftada bitmişti şükür7+4 üm
Bulantı reflü halsizlik çarpıntı öfke yorgunluk uykusuzluk çok fazla.
Bunlar 8. Haftada peak yapıyordu sonra azalıyordu diye hatırlıyorum
Biter demiBenim 6-7de başlayıp 14.haftada bitmişti şükür
Bitiyor ya. 2. Trimester hamileliğin balayı derler. En güzel en rahat en şikayetsiz zamanlarııı sabret geçecekBiter demi![]()
İnş ya en zoru ilk zamanlar deseneBitiyor ya. 2. Trimester hamileliğin balayı derler. En güzel en rahat en şikayetsiz zamanlarııı sabret geçecek
Ay bekle bekle sonu daha güzelİnş ya en zoru ilk zamanlar desenebulantı kadar zor bişe görmedim