7 aydir disi sandigim kedim erkek cıktı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok ben siz bir şey dediniz diye demedim. Yoksa bırakın cinsi, sağlık sorunu olan köpeğini tedavisine para harcamamak için barınağa bırakanlar var
Hayvanların doğada ölmeleri bu kadar üzmüyor inanın, doğada tutunamadılar bu seleksiyon hayatın gerçeği deriz öyle olsa ama insanoğlunun geçici hevesleri yüzünden eziyet görüyorlar ya içim gidiyor, ağızları yok dilleri yok ama hisleri var onların da. Ne diyim allah öyle insanlar olmaktan korusun bizleri. Evdeki elemanlara selamlar

Eee sen bizi nereden tanıyorsun mutluluk geçicidir hanımefendi??
Neye göre gam yemediniz ?
Bana fenalık geliyor böyle saldıran insanlardan.
Şuna bak ya gam yemesem dedi.
Akıl almak için bizi tercih eden sizsiniz gam yememe isteyen sizsiniz.
Biz turşu bidonu muyuz ??
Son olarak okkeeeyyyyy madammm goooddd goooddd veryyy gooodddd

[/QUOTE]
Kim nereden yer bilmiyorum ama dişi kedi öyle senede bir iki defa kızgınlığa girer bilginiz hatalı. Havaların gidişatına göre şubattan ekime kadar ortalama iki haftada bir kızgınlığa girer. İki senedir kız kedi annesiyim, ayrıca annemle birlikte mahallemizin kedilerine biz bakıyoruz; tecrübeliyim. Cinsiyete gelince kız kedim bana gelip ben aslında Afyonlu Katolik gay taşfırın ustasıyım dese; kedi değil kutup ayısı çıksa ondan vazgeçmem.

Sokak hayvanin eve adaptasyonu zor oluyor malesef, iki defa barinakdan aldim ve öldü gencik hastaligina yakalandi.
Keşke insanları yargılamadan bir sorsanız etseniz. Ama nerdeee kalvyeden yazmak çok kolayyy
4 tane sokaktan kedi sahiplendik hiçde adaptasyon soruni falan yaşamadılar şu anda da baktıgim yavrular var sokakta beni görünce üstüme atliyorlar nerdeyse ne adaptasyonu bide eve alıp gelsem
Zaten kızımı yakın zamanda kaybettim böyle konuları okuyunca deliriyorum

Bnmde exotic shothair erkek kedim var, gercekten nasil farketmediniz erkek oldugunu?
Yahu inmemis olsa da testisi oluyor
Kendini temizlerken filan ayan beyan gorunuyor, hadi siz farketmediniz, onceki veterinerler nasil farketmez

Bnmde exotic shothair erkek kedim var, gercekten nasil farketmediniz erkek oldugunu?
Yahu inmemis olsa da testisi oluyor
Kendini temizlerken filan ayan beyan gorunuyor, hadi siz farketmediniz, onceki veterinerler nasil farketmez
Hayvancağız “kedi kızım” diye seslenildikçe bu benim erkek olduğumu anlarsa geri vermeye kalkar falan diye düşünüp ponponlarını saklamış olabilir bence.

Kim nereden yer bilmiyorum ama dişi kedi öyle senede bir iki defa kızgınlığa girer bilginiz hatalı. Havaların gidişatına göre şubattan ekime kadar ortalama iki haftada bir kızgınlığa girer. İki senedir kız kedi annesiyim, ayrıca annemle birlikte mahallemizin kedilerine biz bakıyoruz; tecrübeliyim. Cinsiyete gelince kız kedim bana gelip ben aslında Afyonlu Katolik gay taşfırın ustasıyım dese; kedi değil kutup ayısı çıksa ondan vazgeçmem.
[/QUOTE]

Bence konu sahibi sürekli yavrulatacağı için yılda iki kere kızgınlığa gireceğini söylemiş. Sitemizdeki kedi ağustosta doğum yaptı. Şimdi hamile 2 haftaya doğurur. O arada kızgınlığa girmemişti. Bunlar sütten kesilince babama belediye veterinerine götürttürücem kısırlaştırılsın diye.

Bence konu sahibi sürekli yavrulatacağı için yılda iki kere kızgınlığa gireceğini söylemiş. Sitemizdeki kedi ağustosta doğum yaptı. Şimdi hamile 2 haftaya doğurur. O arada kızgınlığa girmemişti. Bunlar sütten kesilince babama belediye veterinerine götürttürücem kısırlaştırılsın diye.
[/QUOTE]
ben de bir doğumdan sonra kısırlaştırılmaları taraftarıyım.ama eğer bağlandığınız bir kediyse uyarmış olayım, belediye veterinerleri kısırlaştırma işleminden sonra size geri teslim etmiyor.insanlar evdeki kedilerini getirip suistimal etmesinler diye böyle bir uygulama var.

ben de bir doğumdan sonra kısırlaştırılmaları taraftarıyım.ama eğer bağlandığınız bir kediyse uyarmış olayım, belediye veterinerleri kısırlaştırma işleminden sonra size geri teslim etmiyor.insanlar evdeki kedilerini getirip suistimal etmesinler diye böyle bir uygulama var.
[/QUOTE]

Evet biliyorum. Sanırım sokak adı verip aradığımızda alıp geri aynı yere bırakıyorlarmış. Babam hayatta 500-800 lira ödeyip kısırlaştırtmaz onu. Öbür türlü de her yıl en az 8 tane doğuruyor. 4’ü dişi olsa bir sonraki yıl en az 40 yavru demek bu . Sefil olurlar yazık günah. Anne kedinin de sağlığını zorlar bu sürekli doğurması. Yavrularını da sütten kesip evlerine almıştı çevre sitelerdekiler. Geri sokağa atmışlar İnanılmaz sinirliyim. En azından doğurmaz onu bir daha göremeyecek olsak da. Bence kendi sağlığını da yavrularını da tehlikeye atmaktansa varsın biz bir daha görmeyelim.

Kendi dişi kedimi ilk kızgınlığı geçer geçmez kısırlaştırdım. Sokaklarda o kadar can varken bir kez bile yavrulamasını istemedim. Bir de annesi doğumda ölmüştü ve kendisi de kızgınlığa girdiğinde annesi gibi çok minyondu. 1 yaşını doldurmuştu ama veterinerler 6 aylık mı diye sormuştu. Gelişimi geri kalmış galiba. Kıyamadım o yüzden.

Hayir , scotislerin hepsinde eklem rahatsizligi yok. Belirli özelikde üreme yapılan kediler de oluyor
Anlayabileceğinizi pek sanmıyorum ama yine de bir bakın..
Scottish kediler üzerine

Bunu bağlı olduğunuz belediyeye sordunuz mu? Sokağımızdaki kedileri babamlar tuttu ben götürdüm. Sabah verdim öğlen kısırlaştırılmış şekilde teslim aldım.

çok güldüm hem kendime hem size bize de erkek denilen kanarya yuvaya yattı yumurtladı biz ötmesini beklerken hem de..... dişi çıktı yani

Bunu bağlı olduğunuz belediyeye sordunuz mu? Sokağımızdaki kedileri babamlar tuttu ben götürdüm. Sabah verdim öğlen kısırlaştırılmış şekilde teslim aldım.

Ne kadar güzel. Eskişehir’de belediyeyi arayıp şu sokakta dişi bir sokak kedisi var kısır olmayan dediğinizde alıp götürüyorlar ilaçlı şekilde o sokağa geri bırakıyorlar. Kendi götürdüğünüzü ev kedisidir diye almıyorlar. Ama bu bahsettiğim kedi Antalya’da. Orada da belediyeyle bir konuşmak lazım dediğiniz gibi. Geçen yıl Antalya’da sokak kedisini götürmüştü arkadaşım, ona teslim etmediler aynı mahalleye bırakmışlar. Ama farklı ilçelerindeyiz, bağlı olduğumuza bir soralım en iyisi.

tintinn veteriner hanım koş tam senlik konu bak nasıl meslektaşların varmış
Petshop dişi demiş öyle okudum. Veteriner bakmış erkek demiş.
Bu arada meslektaş kötülemek olmasın da neleri var neleri.. Hasta sahibinin lafıyla hayvana bakmadan erkek kediyi dişi diye açıp uterusu arayan mı dersin ohoo..
Muhtemelen karne çıkaranlarda bakmamıştır. Erkek mi dişi mi? İyi madem dişiyse deyip geçmiştir.
Unutmadan konu sahibi kediler takılmıyor pembeye maviye de keşke göz zevkiniz için kronik ağrı çeken bir cins sahiplenmeseymişsiniz. Bir de çiftleştiricem diyorsunuz. O kedilerin eklem rahatsızlığı var. O tatlı kulaklar onun sonucu. Bilin istedim.

Ay kiyamam ya o irk yanlis ciftlestirildigi icin hasta oluyorlar ve.cok agrilari oluyor iskelet sisteminde ciddi bozukluklari oluyor cok uzuluyorum ben o kedilere

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…