7 aydır içim içimi kemiren bir derdim

Şu an şoktayım, ben sizi genç kız sanıyordum😲😲😲
Son olarak bosverin,daha yaşanmamış problem için caninizi sıkmaya değmez. Hiç dert edecek konu değil,eğer yarın bir gün herhangi bir nedenle dovmeden rahatsız olursa binlerce cover-up seçeneği var. Dövmemi yaptirdigum zamanlarda fikir olsun diye bir sürü dövmeci sayfasına aboneydim,ne cover-uplar gördüm..inanın değişmeyecek dövme yok
Mesela bakın,bir örnek;

Eki Görüntüle 2710677
O eski haaalinden eser yok simdi
Yok ablacım genç kız değilim , yaşlı teyze de değilim :))
Henüz kvalideliğe aday bile değilim . Ben kurdum işte kafamda şöyle olursa böyle olursa diye ..
Teşekkür ediyorum ❤

Yaaaa hannazcigimin derdine bak ♥️Bosuna sevmiyorum seni dimi
Allah bizim belamizi vermis,boyle kaynanaya dusememisiz be
Canımsın Daark ❤❤
Selamün kavlen :)) Dur bakalım ben nasıl geline düşcem be dur hele
Henüz gelinden şikâyet eden kaynana konusu yok şükür hep gelinler şikâyetçi , dur bakalım ben nolcam :)

Canımsın Daark ❤❤
Henüz gelinden şikâyet eden kaynana konusu yok şükür hep gelinler şikâyetçi , dur bakalım ben nolcam :)
Ayy sen de kotusune dusersen artik bu dunyada adalet neyin hic kalmamis derim. Allah bana sen gibi dunur versin,gelin vermez zaten de bari dunur olayim 🥰

Mesela geçen gün birinin evine kayınvalidesi zorla kendi tablosunu astırmıştı o saçmaydı mesela. Ama sizin oğlunuz kendi rızasıyla yaptırmış :stop:

Bir de önemli olan kayınvalide olması değil de nasıl bir insan olduğu sanırım.Bilemedim valla :olamaz:
Nasil yani,kendi gul cemali mi,yoksa elleriyle yaptigi bir tablo mu o_O

Ayy sen de kotusune dusersen artik bu dunyada adalet neyin hic kalmamis derim. Allah bana sen gibi dunur versin,gelin vermez zaten de bari dunur olayim 🥰
Daark kocanın en fenasına düşmüşüm feleğim şaşmış , gelinin de fenasına düşersem yüreğim kaldırmaz zaten , umuyorum nasibimde en merhametlisi olsun , merhamet varsa sırtım yere gelmez , yoksa yandım gitti .
Amin versin İnşAllah , bence eşlerin yanısıra eş ailelerinde geçimi de önemli .

Belki yapımdan belki de yaşadıklarımdan dolayı çok hassasım .
Dedim eşinin resmini de yaptır evlendiğinde hiç değilse eşit oluruz , sorun minimuma inmiş olur , ama bana dediği anne boşanırsak nolur o dövme , bebeğimiz olursa onun resmini yaptırırım dedi .
Hannazcim ne yazsam bilemedim o_O
Dusundum de oglum yarin aksam bana suuurpriiiiz dese :rolleyes: :confused:
:deli:

Ben de bilemedim Denizim , her ayrıntısını düşünüyorum , sonuçta öyle de olsa böyle de olsa kaynana kaynanadır , o resimdeki ben değilim Deniz kaynana o 😅
Derse aç sen de bi konu göreyim seni :)))
Oglumla iyi anlasiriz,paylasimimiz iyidir masallah,ama ben yavasca itiyorum cocuumu,kanatlarini calistirsin,bensiz ucmayi,yasamayi ogrensinler,esleri,anasindan Allah razi olsun desin:)
Bunun ustune boyle bisey yaparsa sasiririm vallahi,ben de empatigimdir cok feci,kaynanamin resmini esime sarilirken gormek istemezdim,konsantrasyonum bozulurdu yav:-)

Ay yok ben değilim. Burada konusu olan bir üyeydi. :KK48: Kayınvalide eve girip kendi asmış kimse de bir şey dememişti.
Bunu yapan iyi niyetli olabilir mi?
Onu evlat ya da gelin asacakki anlami olsun.Neyse hannaz yapmadi dovmeyi,ordan yirtarsin Hannaz:))

Teşekkür ederim ❤
Evet düşünüyorum , onlara hep derim , eşinizi üzmeyin kırmayın , rencide etmeyin küçük düşürmeyin , bardağa çay katmakla ya da mutfağa girip yardımcı olmakla erkekliğinizden olmazsınız derim . Hep söylerim ...

Kendinizi evlatlariniza sevdirmissiniz , ne mutlu size.

Formülü gerçek sevgi vermekten geçiyor bunun işte.

Canımsın Daark ❤❤
Sayın KK üyeleri

Gelinim olacak şahıs, oğlumun yıllar önce koluna yaptırdıği dövmeden dolayı beni kıskandığı için oğlumu benden soğutmaya çalısıyor

ahdjfjngmg🤣

Abla şöyle bi konu en azından azıcık cadılık bekliyoruz 🤣🤣🤣🤣🤣

Siz böyle tatlı ve iyi düşünceli bir anne olduktan sonra gelin de sizi sever bence. Koca yürekli bir gelininiz olsun inşallah, sevin ve sevilin.

Lakin konuya gelirsek ben de istemezdim kocamın kolunda anasının resmi olsun😄
Ama annesine de bağlı belki.. Bilemedim şimdi..
Hmm.
Allah iyilerle karşılaştırsın diyeyim ben.

Hepinize merhabalar :)
Benim yaklaşık 7 aydır içim içimi kemiren bi derdim var , belki size göre dert olmayabilir ama bana beni rahatlatıcak güzel şeyler söyleyin ki bari şu meselem beynimden yok olsun .
Çocuklarım bana çok düşkünler Allah bizi ayırmasın ... Kimseyi evladından ayırmasın .
Mutlu olmamı isterler , üzmezler Allah razı olsun .
Bi gün oğlum eve geldi 7 ay olmuştur , gözlerini kapat anne dedi kapattım sürpriiiiiiiiz aç gözlerini anne , ana bi baktım :KK57: üçümüzün resmini gitmiş koluna dövme yaptırmış öyle kaldım bi , içimden de diyorum İnşAllah geçicidir , sordum hemen tabi , yok anne gerçek dövme dedi kalıcı dedi .
Ne gereği vardı oğlum dedim , yarın bi gün evlenceksin , olur ya herkes herkesle anlaşmak zorunda değil tutki biz eşinle anlaşamadık , rahatsız olmaz mı bu dövmeden ? Çiçek yaptırsaydın böcek yaptırsaydın annem dedim .
Haksız mıyım sizce ? Ne gereği vardı . hiç yoktan muhalefet olmaz mı ?
Düşünün tartışmışsınız kvalidenizle bi tatsızlık olmuş , tam eşinize sarılcaksınız eşinizin kolunda kvalidenizin kabak gibi resmi var .
Bu güne kadar kız arkadaşlarıyla tanıştığım oldu , hepsiyle de oğlumdan daha güzel anlaştım , güzel iletişimlerimiz oldu :)))
Ben bu dövmeye fena taktım kafayı kızlar , ya psikopat birine denk gelirse Allah korusun o dövmeyi nasıl çıkarır bilmiyorum .
Okuyan yorum yapan herkese şimdiden teşekkürler .
Ben çok hassasım nolur üzmeden yorum yapın ❤
Dovme sılınır üstüne bısey yapıp kapatılır vs. Cok asırı maliyetı yok merak etmeyın

Back
X