7 aydir ortada yok..

Beni döven eziyet eden adamla evli kalmaya zorlayan aileyi de silerdim. Bazıları için gerçekten boşanmak çok zor ama benim için değil çünkü bunları yaşarsan boşanırsın . Sevgi biterse ayrılırsın, aldatılırsan , fiziksel ve psikolojik şiddet görürsen ayrılırsın. Kimse bana yuvanı kurtar diyemez dediği an o da hayatımdan çıkar. Siz evladınızın sizin durumuzda olduğunu bilseniz onu o evde bir dk bırakır mısınız. çeker alırsınız. herkes anne baba olamıyor malesef.
Artık olmuş bitmiş siz o adamı tamamen hayatınızdan çıkarıp yolunuza bakın artık. Adam sadece sizden ayrılmamış çocuklarından da ayrılmış. O yüzden siz o adamı tamamen hayatınızdan çıkarıp yolunuza bakın artık.
Bende sildim ailemi zaten. Hiçbiri ile görüşmüyorum. Eden bulacak. Cok acılar çektim yüreğim ciğerlerim kırıldı ama bende çok değiştim artık. Tek o adami değil ben acılar çekerken izleyen herkesi sildim hayatımdan. Çok tsk ederim sağol

Namusuma iftira atti. Bosanma dilekcesinde de bundan bahsetmis utanmadan 3 çocuğunun annesine. Ama sonra ne oldu ben onun attığı iftirayi ortaya sermek için "dilekçesini degistirsin bosanirim" deyince hemen Okey ifademi geri çekerim dedi utanmadan. Madem ben namussuzdum neden ifadeni geri çekmeye çalıştın. Madem ben iffetsiz ahlaksiz kadınım neden 3 çocuğu benimle bırakıp gittin. Ve asla da sormadın? Hani ben namussuz kadinim ya insan çocuklarını namussuz kadina bırakır gider mi ?? Derler adama..

ne yapın edin boşanın bir an önce.
ha 17 sene katlanmanız boşuna olmuş bana göre. olacak olan illa oluyor. zaten sizde gönlü olmamış, sevmediğini açıkça söylemiş biri var ortada.
zararın neresinden dönülse kar.

Ben kimseyi zorla yanımda tutmam. Tutmadım. Sadece hem yuva için yıkılmasın diye son çırpınışlarımi yaptim. Ve Bana iftira atti niçin beni dinlemiyorsun diye Bana iftira atma otur dinle beni...yine git demek için kapiyi tuttum. Ama o beni dinlemedi.

Ben kendime tabiki saygı duyuyorum
Sırtımdan yük gitti inanın. Beni sevmiyorsan kapı orda git hayatımdan çok dedim ben ama o gitmemişti. Zamanı var diyordu
Size attığı iftira ne?
Koca olamamış, baba da olamamış. Bazı insanlar anneliği babalığı benimsemiyor. beceremiyor maalesef. Bırakın neden diye sorgulamayı çocuklarınızla mutlu olmaya bakın artık.

Size attığı iftira ne?
Koca olamamış, baba da olamamış. Bazı insanlar anneliği babalığı benimsemiyor. beceremiyor maalesef. Bırakın neden diye sorgulamayı çocuklarınızla mutlu olmaya bakın artık.
Namusuna iftira atmış

ben bi şeyi merak ediyorum. 1 değil 2 değil tam 3 çocuk neden? 17 yıldır çekiyorum demişsiniz dayak yemişsiniz sevilmemişsiniz iftiraya bile uğramışsınız eşiniz tarafından. neden zorladınız 3 çocuk için?

neden çocuklarınız büyüyüp en azından kreş anaokulu gibi yaşlara geldiğinde çalışmaya başlayıp ayrılmadınız?

ısrarla ağzınızda bir laf var babası çocuklarını özlemiyor mu diye. ya adam kapıyı üstüne kitlediğinizde camdan atlayıp kaçmış sizden sizce özlüyor mudur çocuklarını?

hiç kimse bakın 1 allahın kulu bile son 7 aydır ayaklarınızın üstünde durduğunuz için sizi tebrik etmez 1 kişi bile. çocuklarınız büyüyüp hayat mücadelesi verene kadar sizi onlar bile anlamaz. bakın aileniz bile ne halde olduğunuzu bile bile her seferinde itmiş sizi geri dönün diye.

artık lütfen yok özlemedi mi falan diye sorgulamayı bırakın aklınızı başınıza toplayın ve anlaşmalı bi şekilde boşanın. ne ispatlamaya çalışıp da anlaşmalı boşanmam dediniz onu da anlamıyorum ama eşiniz size dönüp pişmanım dese anında barışırsınız felaket derecede hissediyorum bunu. yanılırsam da adım leblebici değil bakın o kadar diyorum.

Selamlar
17 yıllık evliyim. yuvam yıkılmasın diye cok mücadele ettim. Evin erkegi hep ben oldum.sirtimda taşıdım onu. Yeri geldi dayak bile yedim hakaret işittim soğukluk sevgisizlik gördüm..Aileside bilirdi bunu. Oğullarının elinden birsey gelmediğini. Son 8 aydir bana karşı çok soğuktu. Çocuklarıma karşıda öyle. Benden ayrı yatıyordu yada çocuğumla uyumayı tercih ediyordu. Ben anlam veremezdim. Neden bana dokunmuyorsun neden uzaksın değiş düzel, kendine gel yazıktır derdim ben sabrediyorum derdi. Neye sabrediyorsun derdim susardı. Ben çözüme yanastikca o susuyordu. Ben seni mutlu edemedim umarım bundan sonra mutlu olursun demisti. Şok olmuştum. Neden sen beni mutlu et demistim. ? Susmustu..

Ailesine de kendi aileme de durumu izah etmeye çalıştım. Destek görmedim kimseden. Kaç defa bosanalim dedi. İki medeni insan gibi ayrılalım cocuklar var birbirimize bakacak yüzümüz olsun diyordu. Bana çoğu zamanda seni sevmiyorum artık demistir. Hemde çocukların yanında, bende istemiyorsan git dedim hayatımdan.. zamanı var gidicem derdi. Birgun bana çok kötü bir iftira atarak evi terk etti. 7 aydir da ortada yok cocuklari asla arayıp sormadı. Ne yer ne içerler özlemedi bile. Babasi demis ki ilk ayrılan benim oglummu anlasamiyorlar ilk boşanan benim oğlum mu demiş utanmadan. O karar vermiş gibi. Ve oğulları evi terk edip giderken asla birgun bile bizi arayıp sormadılar neden böyle oldu sorun nedir diye. Ne bana ne çocuklarıma asla birsey sormadılar. Ben hayatında bir kadin old. Düşünüyorum. Aksi takdirde bir baba nasil evlatlarını aramaz sormaz peşine düşmez. Evden giderken de beni özleyen merak eden evlat arar sorar ha aramıyor mu umurumda değil dedi gitti.birkez kapiya gelmisti Kapıları kitledim otur konuşalım yuvamızi yıkma dedim ama adam camdan atladi gitti. Ve bana hemen bosanma davası açmış işten de ayrılmış. Cocuklar ona çok kırgın whatsapdan engellediler ama o bir baba degil mi bu çocukları arayıp sormasi gerekmez miydi? Okullarına gidip göremez miydi. Kapiya dayanıp evlatlarım diyemez miydi.

Hamdolsun artık çalışıyorum kendime ve çocuklarıma bakabiliyorum 7 aydir ona tek bir an bile muhtaç etmedi Allah.. Etmesinde dilerim. Ne ona ne aileme nede kimseye..

Sizin düşüncelerinizi merak ediyorum
Bir koca beni sevmese bile bir Baba çocuklarını neden sormaz aramaz..
Keşke bu kadar katlanmasaydınız. Muhtemelen geri dönse affeder gibisiniz. Bunu kendinize yapmayın. Zamanla stres üzüntüden hasta olursunuz. Birkez yaşayın üzüntünüzü atlayın. 17 yıl önce asalaktan kurtulmuş olsaydınız kim bilir şimdi adını dahi unutmuş olurdunuz.

Şuan çalışıyorsunuz ve bir şekilde o adamın soyadını taşıyorsunuz bu yüzden en iyisi ayrılmak ve boşanmak resmiyette de . Üzüldüm size ve sizin gibi kadınların yanında olmayan sözde aile ,ana baba kardeş denilen varlıkların bu hayatta halen ben anayım babayim demelerine ... Onlar ne ana ne baba. Siz güçlü bir kadinsiniz bu yüzden güçlü olun ayakta durun , yaşamınızı bu şekilde idame ettirin . Allah yar ve yardımcınız olsun

ne yapın edin boşanın bir an önce.
ha 17 sene katlanmanız boşuna olmuş bana göre. olacak olan illa oluyor. zaten sizde gönlü olmamış, sevmediğini açıkça söylemiş biri var ortada.
zararın neresinden dönülse kar.
Birisi olduğundan bende şüpheliyim. Evden gitmeden son 6 ay benden hep ayrı yatardı. Hep ben bugün oglanla yatayım derdi oğlum için. Geceleri kalkarım adam yatakta yok kanepede uyuyor. Telefon elinde 30dk wcden çıkmazdı. Giderdi dışarı markete diye 4 saat gelmezdi. Bana değmezdi. Nicin bana yaklaşmiyorsun derdim sabrediyorum derdi. Neye sabır ediyorsun derdim susardi. Nefsime hakimim ben derdi utanmadan. Asiti soguktu bize çocuklara bile. Evet hayırlısı buymuş demek ki.

Keşke bu kadar katlanmasaydınız. Muhtemelen geri dönse affeder gibisiniz. Bunu kendinize yapmayın. Zamanla stres üzüntüden hasta olursunuz. Birkez yaşayın üzüntünüzü atlayın. 17 yıl önce asalaktan kurtulmuş olsaydınız kim bilir şimdi adını dahi unutmuş olurdunuz.
Keske. Emeklerime yazık oldu. Ama ilahi adalet vardır. Rabbim sorsun hesabımı ben ona bıraktım. Dönse bile kararım kesindir affı yok bunun. Yolum çocuklarımla birlikte açık olsun dilerim.

Sağol

Şuan çalışıyorsunuz ve bir şekilde o adamın soyadını taşıyorsunuz bu yüzden en iyisi ayrılmak ve boşanmak resmiyette de . Üzüldüm size ve sizin gibi kadınların yanında olmayan sözde aile ,ana baba kardeş denilen varlıkların bu hayatta halen ben anayım babayim demelerine ... Onlar ne ana ne baba. Siz güçlü bir kadinsiniz bu yüzden güçlü olun ayakta durun , yaşamınızı bu şekilde idame ettirin . Allah yar ve yardımcınız olsun
Allah razi olsun dediklerinize yürekten katılıyorum. Allahima şükürler olsun ki güçlü ve dayanıklı bir yapıya sahibim. İnanın çektiklerimi bir Allah bir ben birde cocuklarim gördü. Cocuklarim benimle gurur duyduklarını her defasında belirtiyorlar. Iyiki Annemizsin başımızda dimdik duruyorsun diyorlar. En büyük kazancım bu evlilikte beni anlayan ve yanımda olan evlatlarımdir.

Sağolun

Selamlar
17 yıllık evliyim. yuvam yıkılmasın diye cok mücadele ettim. Evin erkegi hep ben oldum.sirtimda taşıdım onu. Yeri geldi dayak bile yedim hakaret işittim soğukluk sevgisizlik gördüm..Aileside bilirdi bunu. Oğullarının elinden birsey gelmediğini. Son 8 aydir bana karşı çok soğuktu. Çocuklarıma karşıda öyle. Benden ayrı yatıyordu yada çocuğumla uyumayı tercih ediyordu. Ben anlam veremezdim. Neden bana dokunmuyorsun neden uzaksın değiş düzel, kendine gel yazıktır derdim ben sabrediyorum derdi. Neye sabrediyorsun derdim susardı. Ben çözüme yanastikca o susuyordu. Ben seni mutlu edemedim umarım bundan sonra mutlu olursun demisti. Şok olmuştum. Neden sen beni mutlu et demistim. ? Susmustu..

Ailesine de kendi aileme de durumu izah etmeye çalıştım. Destek görmedim kimseden. Kaç defa bosanalim dedi. İki medeni insan gibi ayrılalım cocuklar var birbirimize bakacak yüzümüz olsun diyordu. Bana çoğu zamanda seni sevmiyorum artık demistir. Hemde çocukların yanında, bende istemiyorsan git dedim hayatımdan.. zamanı var gidicem derdi. Birgun bana çok kötü bir iftira atarak evi terk etti. 7 aydir da ortada yok cocuklari asla arayıp sormadı. Ne yer ne içerler özlemedi bile. Babasi demis ki ilk ayrılan benim oglummu anlasamiyorlar ilk boşanan benim oğlum mu demiş utanmadan. O karar vermiş gibi. Ve oğulları evi terk edip giderken asla birgun bile bizi arayıp sormadılar neden böyle oldu sorun nedir diye. Ne bana ne çocuklarıma asla birsey sormadılar. Ben hayatında bir kadin old. Düşünüyorum. Aksi takdirde bir baba nasil evlatlarını aramaz sormaz peşine düşmez. Evden giderken de beni özleyen merak eden evlat arar sorar ha aramıyor mu umurumda değil dedi gitti.birkez kapiya gelmisti Kapıları kitledim otur konuşalım yuvamızi yıkma dedim ama adam camdan atladi gitti. Ve bana hemen bosanma davası açmış işten de ayrılmış. Cocuklar ona çok kırgın whatsapdan engellediler ama o bir baba degil mi bu çocukları arayıp sormasi gerekmez miydi? Okullarına gidip göremez miydi. Kapiya dayanıp evlatlarım diyemez miydi.

Hamdolsun artık çalışıyorum kendime ve çocuklarıma bakabiliyorum 7 aydir ona tek bir an bile muhtaç etmedi Allah.. Etmesinde dilerim. Ne ona ne aileme nede kimseye..

Sizin düşüncelerinizi merak ediyorum
Bir koca beni sevmese bile bir Baba çocuklarını neden sormaz aramaz..
Slmlar ablamın eşinde onu kuzeniyle aldattı şu an onla dost hayatı yaşıyor ve 4 çocuğu var arayıp sormuyor ne yer ne içerler umursamıyor ablamın bi işi yok günlük işler denk gelirse çalışıyor siz ne iş yapıyorsunuz Allah çocuklarını bu kadar boynu bükük bırakan bu zalimlerin belasını versin ne güzel işiniz var çalışıyorsunuz hiç umursamayın

ben bi şeyi merak ediyorum. 1 değil 2 değil tam 3 çocuk neden? 17 yıldır çekiyorum demişsiniz dayak yemişsiniz sevilmemişsiniz iftiraya bile uğramışsınız eşiniz tarafından. neden zorladınız 3 çocuk için?

neden çocuklarınız büyüyüp en azından kreş anaokulu gibi yaşlara geldiğinde çalışmaya başlayıp ayrılmadınız?

ısrarla ağzınızda bir laf var babası çocuklarını özlemiyor mu diye. ya adam kapıyı üstüne kitlediğinizde camdan atlayıp kaçmış sizden sizce özlüyor mudur çocuklarını?

hiç kimse bakın 1 allahın kulu bile son 7 aydır ayaklarınızın üstünde durduğunuz için sizi tebrik etmez 1 kişi bile. çocuklarınız büyüyüp hayat mücadelesi verene kadar sizi onlar bile anlamaz. bakın aileniz bile ne halde olduğunuzu bile bile her seferinde itmiş sizi geri dönün diye.

artık lütfen yok özlemedi mi falan diye sorgulamayı bırakın aklınızı başınıza toplayın ve anlaşmalı bi şekilde boşanın. ne ispatlamaya çalışıp da anlaşmalı boşanmam dediniz onu da anlamıyorum ama eşiniz size dönüp pişmanım dese anında barışırsınız felaket derecede hissediyorum bunu. yanılırsam da adım leblebici değil bakın o kadar diyorum.
Yok inanın barışmam kalbimden tutunda ciğerlerime kadar kırgınım. 2 çocuğumuz severek isteyerek yaptık. 3. Evladım sürpriz oldu bizede. Iyiki de olmus kurban olurum onu verene. Yurt dışında olduğum için çalışmam mümkün olmadı. Kimsem yoktu çocukları bırakıp çalışmak için. Olanak imkanlar yoktu. İnanın kaç kez bosanmayi denedim ama desteklenmedim ailem tarafından sus otur denildi ayıpladilar bosanmayi. Burda hatalıyım dinlememem lazimdi.

Ve camdan kaçıp gideninde umurunda olmadığımızı artık anladım. Cektiklerimizi unutmaya niyetim yok. Bu işin affı da olamaz zaten. Kendimden eminim.

Neden şoktasınız ki? sevgi bitebilir ki adam sizi zaten sevmemiş. Seven insan sevdiğine kıyamaz ama maşallah siz 17 yıl hem fiziksel hem psikolojik şiddet gördüğünüz halde boşanmayı aklınızdan bile geçirmemişsiniz. adam gidince de "ben yuvam için uğraştım didindim ama o gitti" diyorsunuz da siz zamanında ayrılsaydınız bunların hiç birini yaşamazdınız.
Adama mı hak veriyorsunuz kadınındersi çocuklar bu çocukları tek başına yapmadı bu kadın dimi var mı öyle evlenip 3 çocuk yapıp aaa pardon sevmemiş hadi eyvallah demek,her baba çocuklarına bakmak zorunda hiçbir gerekçe bunu haklı kılmaz..eşiyle anlaşamaz boşanır beden çocukları kadının üzerine yıkmış gelsin baksın versin nafaka kolay mı 3 çocuğa bakmak gerçekçi olalım ohh adam haklı çıktı pes yani bu kadar

Adama mı hak veriyorsunuz kadınındersi çocuklar bu çocukları tek başına yapmadı bu kadın dimi var mı öyle evlenip 3 çocuk yapıp aaa pardon sevmemiş hadi eyvallah demek,her baba çocuklarına bakmak zorunda hiçbir gerekçe bunu haklı kılmaz..eşiyle anlaşamaz boşanır beden çocukları kadının üzerine yıkmış gelsin baksın versin nafaka kolay mı 3 çocuğa bakmak gerçekçi olalım ohh adam haklı çıktı pes yani bu kadar
Adamı haklı çıkardığım nerde yazıyor acaba? gerçekçi olalım evet şiddet görüyorsunuz ve eşim beni seviyor diyorsunuz. bu kadar polyannacılık fazla bence. Babalık yapmayan adama nasıl babalık yaptıracaksınız acaba. Adam çekmiş gitmiş. Nafaka ile babalık olacağını sanıyorsanız yanılıyorsunuz.
Yanlış yerden duyar kastınız ama tutmadı

bacım adam zaten seni bayadır aldatıyormuş ki soğukmuş sana. zaten kendin boşan diye baya da uğraşmış ama sen yuvam da yuvam demişsin . Kuş değilsin sen ne yuvası? Boşa gitsin. Elin öküzlerine bu kadar tahammül etmeyin. Eşinin babasının da dediği gibi ilk boşanan sen olmayacaksın biraz gururlu ol yaparsın sen her kadın güçlüdür

Avukatla görüşün haklarınızı alıp boşanın. Babalığı artık onun sorunu çocuklarını nasıl aramaz diye düşünmeyin. Zaten maalesef çocuklar her şeye şahit olmuş bundan sonra kararı kendileri verirler.

ortada aşk yok, sevgi yok saygı yok. tüm evi omuzlamış bir kadın ve 3 tane çocuk var yaşaları büyük bir ihtimal küçüktür

Back
X