7 aydir ortada yok..

Bu yorumda tek katıldığım nokta korkakliktan dem vurmaniz. Evet korkağın tekidir. İleride de arayamaz. Allah birdaha karşımıza çıkarmasın dilerim.
Sevilmemek sizin için neden daha önce ayrılık sebebi olmadı ben en çok bunu merak ettim. Evlilik bir mecburiyet değildir. Zaten görüldğü üzere kapıyı kitleseniz bacadan kaçmış bir adam var. Bu duruma neden soktunuz ki hem kendinizi hem evliliğinizi? Çok daha önce medenice bitmeliymiş bu evlilik, belki o zaman kimse kaçmazdı. Çocuklarınız babalarıyla normal görüşebilir, babaları sorumluluklarını yerine getirirdi. Resmen boğulmuş adam bu evlilikte. Ha çocuklarınızı aramamasına gerekçe mi tabiki hayır. ama insanların psikolojik sorunları olabiliyor bu tarz süreçlerde. Hele erkekler daha kolay geçmişe bir çizgi çekebiliyorlar hiç olmamış gibi..

Sevilmemek sizin için neden daha önce ayrılık sebebi olmadı ben en çok bunu merak ettim. Evlilik bir mecburiyet değildir. Zaten görüldğü üzere kapıyı kitleseniz bacadan kaçmış bir adam var. Bu duruma neden soktunuz ki hem kendinizi hem evliliğinizi? Çok daha önce medenice bitmeliymiş bu evlilik, belki o zaman kimse kaçmazdı. Çocuklarınız babalarıyla normal görüşebilir, babaları sorumluluklarını yerine getirirdi. Resmen boğulmuş adam bu evlilikte. Ha çocuklarınızı aramamasına gerekçe mi tabiki hayır. ama insanların psikolojik sorunları olabiliyor bu tarz süreçlerde. Hele erkekler daha kolay geçmişe bir çizgi çekebiliyorlar hiç olmamış gibi..
Ben konu sahibi adına yazmak istemem ama bazı insanlar için sevilmek çok önemli
Uğruna emek verilmesi gereken bsy, mesela çocukken ebeveynlerden biri tarafından sevilmediğini düşünmek, kendini sevecek birini bulduğunda bazı şeylere tahammül etmek, ben kendimi anlattım tabi konu sahibininkini bilemem ama, güzel sevgi dolu ailelerde yetişen kadınların pek böyle sorunları olduğunu sanmıyroum

Uğruna emek verilmesi gereken bsy, mesela çocukken ebeveynlerden biri tarafından sevilmediğini düşünmek, kendini sevecek birini bulduğunda bazı şeylere tahammül etmek, ben kendimi anlattım tabi konu sahibininkini bilemem ama, güzel sevgi dolu ailelerde yetişen kadınların pek böyle sorunları olduğunu sanmıyroum
Konu sahibi için sevilmek önemli olsaydı seni sevmiyorum artık dendiğinde bu evliliğin bitmesi gerekirdi zaten ben de onu kastettim.

Adam zaten aylardır gümbür gümbür ayrılık sinyalleri vermiş
Çile doldurur gibi gününü tamamlayıp gitmiş resmen
Hatta sanırım işe girip kendinizi geçindirmenizi beklemiş
Boşa onca yıl katlandığınızla kalmışsınız
Biri vae ua da yok
Bu adamdan yana hiç yüzünüz gülmemiş zaten
Umarım diğer her şeye rağmen çeken kadınlara örnek olur en azından
Evet ayrılık sinyali veriyordu ve ben herkesten yardım istedim destek istedim ama göremedim. Aileler sustu sinsice. Hiçbirini affetmem. İki medeni insan gibi ayrılalım cocuklar var arada demisti ben de boşanmak istiyorsan kapi orda git demistim gidicem zamanini bekliyorum dedi. Ve utanmadan giderken evlilik cüzdanını da gizlice alıp gitmiş boşanma açmak icin bunların hepsinin planlı olduğu açık ama giderken bana namusuma onuruma çamur atıp gitti. Delikanlı gibi gidemedi. Hakkımı ona helal etmiyorum. Namusuma laf atti diye yüzüne sağlam bir tokat attım sadece hepsi bu. Ettiğinden utansin. Bizden uzak olsun.

Evet kimse çile çekmesin. Ama ben çocuklarım için katlandım çektim. Elimden gelenin fazlasını yaptım Allah ve çocuklarım sahit bu bana yeter. Gerisi umurumda değil artık. Sağolun

Bu adamdan ne size koca olur nede çocuklarınıza baba. Benim babamda 30 sene önce bi gitmiş gidiş o gidiş 3 çocukla bırakmış annemi. Siz önünüze bakın artık o adam hiç olmamış hayatınızda gibi davranın bari bundan sonra neden gitti neden çocuklarına sahip çıkmadı gibi sorularla içinizi kemirmeyin. Çok zor biliyorum ama çocuklarınız için dik durun evde hiç lafını etmeyin gerekirse.

Cevabı veriyim size. Çünkü o alçak herif seni sevmiyorum dedikten sonra kalkıp bana kahvaltı hazırladı yemek yapıp gel ye derdi. Sonrada ben sinirden dedim canim hiç olur mu öyle şey derdi. Beni resmen enayi yerine koymuş kandırmış ikiyüzlü davranmış. İnsan sinirle hersey der diyordu. Buna ne diyeceksiniz ?

Zaten son dönemlerde sen beni sevmiyorsun çek git demeye başladım sevmedigin kadınla yaşama diye rest çekiyordum. Çünkü artık gözlerim açılmış beni resmen salak yerine koyduğunu fark etmiştim. Bu sevgi olamazdı

Sizi ve evlatlarınızın yaşadığı eksiklik için üzülmenizi anlıyorum ben de üzüldüm hiçbir çocuk bunu hak etmez ama ne yapalım onların da öyleymiş. Fiziki olarak evde olup ruhen uzakta olmaydı belki daha yaralayıcı olurdu onlar için
Boşverin Allah yüzlerini başka yerden güldürsün diye dua edin
Amin kardeşim inşallah sağol varol. Aynen öyle son zamanlarda yanlarında bile soguktu onlara hiç yokmuş gibi davranirdi ki cocuklarim bile bunun farkindaydi ben sıcak davran onlar evlatların yazıktır dedim kaç kez.. kendi bilir o kaybetti bu değerli yavruları. Hersey imtihan çocuklarıma bunu böyle izah ediyorum

Herşey olacağına varmış
Allah sizi evlatlarınızla çok mutlu etsin, kimseye muhtaç etmesin
Kendinizce emek vermişsiniz, ilişki içinde bazen yapmamamız gereken şeyleri emek vermek olarak görüyoruz kadınlar olarak
Size ay zamanında boşanmamışsın şimdi böyle olur tabi demenin bir anlamı yok,ilişki içinde insanın gözü kör de oluyor veya bilmek isteyip vazgeçemiyor, bunlarda yanlızlık çaresizlik hisleri de mevcut
Zamanla geçecektir 7 ay uzun zaten kendinize biraz daha zaman verin, ama madem 7 aydır onsuz yaşıyorsunur olur da işi düşer geri dönerse siz dönmeyin, tutsak olmayın
Amin kardeşim inşallah Allah razı olsun dualarına. Evet ben 7 aydir onsuz yaşadım Allahin izni ile. Tuvalet temizliyorum ev temizliyorum hiç gocunmam. Helal hoş olsun Yavrularım için didiniyorum. Dediklerinize de katılıyorum. Emek çok verdim. Allah bilsin. Allah onun yanına bırakmasın.

Birdaha da karşımıza çıkmasın dilerim. Geri gelsede birgun helallik almak için gelir kapıma ama ona o helallik hakkini da vermeyeceğim.

Yok bir erkeğin sevgisine hiçbir zaman tenezzül etmedim. Aa beni seven bir erkek çıktı diye de ona katlanmadim. Sadece çok iyi niyetli, dürüst ve merhametli oluşumun kurbanı oldum ben. Ama annem sevmedi beni hiç bu doğru. Bana acimadi beni hep güçlü akıllı uyanik buldu. Yardımını görmedim hala da öyledir kırgınım ona.

Ama rahmetli Babam tarafından çok güzel sevildim.

Adam sizi hiç istememiş ama gitmek içinde hiç acele etmemiş.Yolunu bulunca da arkasına bakmadan kaçmış.Hal böyleyken sevmeyi bilmeyen ,beceremeyen bi insana neden çocuklarını arayıp sormuyor diye üzülüyorsunuz.Boşversenize mis gibi kendi ayaklarınızın üzerinde duruyormuşsunuz yiyin için keyfinize bakın babalarını hatırlatacak hiç bi ima da dahi bulunmayın zaten çocuklar silmişler bile babalarını.

Konu sahibi için sevilmek önemli olsaydı seni sevmiyorum artık dendiğinde bu evliliğin bitmesi gerekirdi zaten ben de onu kastettim.
Gerçekten önemli degildi ben kendisi ile barışık kendimi seven biriyim. Merhametimin iyi niyetimin kurbanı oldum..

Bu adamdan ne size koca olur nede çocuklarınıza baba. Benim babamda 30 sene önce bi gitmiş gidiş o gidiş 3 çocukla bırakmış annemi. Siz önünüze bakın artık o adam hiç olmamış hayatınızda gibi davranın bari bundan sonra neden gitti neden çocuklarına sahip çıkmadı gibi sorularla içinizi kemirmeyin. Çok zor biliyorum ama çocuklarınız için dik durun evde hiç lafını etmeyin gerekirse.
Cok üzüldüm kardeşim sanada. Allah sizinde hep yardımcınız olsun dilerim. Anneniz için de çok üzüldüm onu çok iyi anlıyorum. Öyle zor ki.. bu acıyı anlatamam. Ama vicdanen huzurluyum. Elimden geleni yaptım tek bir keşkem yoktur. Dik durup çocuklarımla birlikte hayat mücadelesine devam edicem insallah. Allah yardımcımız olsun dilerim. Sağol

Adam sizi hiç istememiş ama gitmek içinde hiç acele etmemiş.Yolunu bulunca da arkasına bakmadan kaçmış.Hal böyleyken sevmeyi bilmeyen ,beceremeyen bi insana neden çocuklarını arayıp sormuyor diye üzülüyorsunuz.Boşversenize mis gibi kendi ayaklarınızın üzerinde duruyormuşsunuz yiyin için keyfinize bakın babalarını hatırlatacak hiç bi ima da dahi bulunmayın zaten çocuklar silmişler bile babalarını.
Aynen böyle oldu biliyor musun canim. Tam dediğin gibi. Bahaneye sığındı kaçtı. Haklısınız sevmeyi bilmeyen kendinden başkasını düşünmeyen hep ben haklıyım siz haksızsınız diyen egolu bir insan çocuklarını mi sorar. Doğru dediniz. Hamdolsun iki ayağımın üzerinde duruyorum işlerim açık patronlarım seviyor güveniyor bana. Bu evden de çıkıyorum yakın zamanda. Çocuklarımla kendimize yepyeni bir hayat kurucam insallah. Allah yardım etsin bize ..

Aynen böyle oldu biliyor musun canim. Tam dediğin gibi. Bahaneye sığındı kaçtı. Haklısınız sevmeyi bilmeyen kendinden başkasını düşünmeyen hep ben haklıyım siz haksızsınız diyen egolu bir insan çocuklarını mi sorar. Doğru dediniz. Hamdolsun iki ayağımın üzerinde duruyorum işlerim açık patronlarım seviyor güveniyor bana. Bu evden de çıkıyorum yakın zamanda. Çocuklarımla kendimize yepyeni bir hayat kurucam insallah. Allah yardım etsin bize ..
Rabbim yardımcınız olsun

Keşke camdan atlayacak boyuta gelmeden boşanmak istediğinde bosansaydiniz...bunu unutmayın kimin üzerine bu kadar düşerseniz o insan kaçacak delik arar. Bende öyleyim kendimden biliyorum nefret basiyor soğuyorum .önce kendinize değer verin gerisi gelicek inşallah bundan sonra çocuklarınla musmustlu olursun umarim

Boşanmamak için bu kadar çok direnmeseydiniz çocuklar için de daha kolay olurdu sanki. Anlaşmalı boşanır, arkadaş kalırdınız.
Adam camdan kaçtı diyorsunuz. Belli ki çocukları da gözden çıkarmış.
Böyle baba olmasın zaten. Umarım çocuklarınız çok mutlu olur.

Canim ben kaç kez gitmeye çalıştım. Kaç kez bosanicam dedim ama o cahil ailem bana engel oldu sus otur seni evlatliktan red ederiz ne bosanmasi dediler. Yanımda olmadılar inan. Ben evden gidince de bu herif annemi arar aracı yapardı beni eve döndürmek için. Ben gitmeyi bosanmayi çok kez denedim.
Neden ozaman eve geldiğinde yuvamizi kurtaralım vs dediniz . gerçekten aklim hayalim durduğu için soruyorum siz adamı neden eve kilitlediniz adam neden camdan atladı .bunu bizzat eşimde bana yaşattı evden gitmeye kalktığımda kapıları üstüme kilitledi bu nasıl bı travma biliyomusunuz ? Bir insanı nasıl kilitleyebilicek kadar gözünüz döner .çok üzüldüm halinize ama siz aslında en baştan gidicegini biliyodunuz buna rağmen durdurmaya çalışmak .bilmiyorum ya.ustunuzede gelmek istemiyorum yeterince yaralanmissiniz . Olması gereken buydu ve oldu .ilerde yemin edebilirim iyiki kaçıp gitmiş diyiceksiniz . artık nedeni falan bırakın çocuklarınıza kendinize odaklanin

Hamurunda insanlık yoksa evladını da özlemez ana babasını da özlemez
Ha belki özlemiştir bilemeyiz ama gelirse sizin zorluk cikarabileceginizi düşünmüştür ki geçmişte yapmissiniz.
Bence bosverin gitsin ne güzel çalışıyormuşsunuz, cocuklar da zaten olan bitenin farkındadır. Şahsen ben olsam beni arayıp sormayan,gormeye gelmeyen babayı istemem onlar da istemiyorlar ki engellemişler.

Back
X