7 aydir ortada yok..

Neden ozaman eve geldiğinde yuvamizi kurtaralım vs dediniz . gerçekten aklim hayalim durduğu için soruyorum siz adamı neden eve kilitlediniz adam neden camdan atladı .bunu bizzat eşimde bana yaşattı evden gitmeye kalktığımda kapıları üstüme kilitledi bu nasıl bı travma biliyomusunuz ? Bir insanı nasıl kilitleyebilicek kadar gözünüz döner .çok üzüldüm halinize ama siz aslında en baştan gidicegini biliyodunuz buna rağmen durdurmaya çalışmak .bilmiyorum ya.ustunuzede gelmek istemiyorum yeterince yaralanmissiniz . Olması gereken buydu ve oldu .ilerde yemin edebilirim iyiki kaçıp gitmiş diyiceksiniz . artık nedeni falan bırakın çocuklarınıza kendinize odaklanin
Çünkü bana adice bir iftira atti bende kendimi ifade etmek için oturup beni dinlemesi için evin kapısını kitledim. Gitme dur dinle dedim. O anda cocuklarda izliyordu olanları bak yuvani yikacaksin bu çocukları görmüyor musun bu ne öfke bu ne gözü karalik dedim. Gideceksin adam gibi git demek için konuşacaktım. Ama onun gözü bizi görmüyordu ve bize Allah sizin belanızı versin deyip gitti. Zaten bizim ona yük olduğumuzu faturalar evraklar yaşam geçinme derdinin fazla ağır geldiğini her fırsatta söylüyordu..sen sahi bekar hayatını özlemedin mi hiç dedi şok olmuştum. ben seni mutlu edemedim doğru insallah bundan sonra mutlu olursun da demişti. Vedalaşıyormus meğer. Cok sinsi ve asla konuşmazdı. Sessizdi hep. Elinden telefon düşmüyordu.

Amin saol güzel dileklerin için canim.

Hamurunda insanlık yoksa evladını da özlemez ana babasını da özlemez
Ha belki özlemiştir bilemeyiz ama gelirse sizin zorluk cikarabileceginizi düşünmüştür ki geçmişte yapmissiniz.
Bence bosverin gitsin ne güzel çalışıyormuşsunuz, cocuklar da zaten olan bitenin farkındadır. Şahsen ben olsam beni arayıp sormayan,gormeye gelmeyen babayı istemem onlar da istemiyorlar ki engellemişler.
Aynen öyle kardeşim. Hamurunda insanlık yokmuş. Benden tiksinsin sevmesin umurumda değil ama insan öz evlatlarına bunu reva görmez. Seninde dediğin gibi çocuklar herseyin farkında ve gördüler bizzat.. kimin yanında olmaları gerektiği konusunda da fikirleri ortada. O bizi kaybetti deyip engellediler. Ve çok beklediler gelip bizi görür arar özler okulumuza gelir diye de beklediler ama sonuç sıfır. Kendi bilir. Yüzü yoktur gelmeye o bilir ben gururlu insanim affetmem. Cocuklar da çektiğim cilelerin emeğin farkında ve bana sonsuz destekler hamdolsun.

Boşanmamak için bu kadar çok direnmeseydiniz çocuklar için de daha kolay olurdu sanki. Anlaşmalı boşanır, arkadaş kalırdınız.
Adam camdan kaçtı diyorsunuz. Belli ki çocukları da gözden çıkarmış.
Böyle baba olmasın zaten. Umarım çocuklarınız çok mutlu olur.
Direndim çünkü ben evlendigim insanla yaşlanalım diye hep hayaller kurardım. Sorunlar olsa da çözüm yolları illaki vardır diye uğraşan biriyimdir. Kesip atmayı vurup kırmayı yıkmayı sevmem. Herzaman bir orta yol bulunur diye düşünen biriyim. Ona hep destek oldum. Onun hep iyiliğini istedim. Onun için herkesi yeri geldi karsima aldim ailesini bile. Ama o birkez bu iyi niyetimi vefami görmedi demek ki.. çevresinden bilhassa ailesinden cok etkilenen biriydi. Simdi gitsin ailesi ona aile olsun eş olsun çocukları olsun. Bizden bu kadardı ona...gözden çıkardıklarına muhtaç kalsin dilerim.

Selamlar
17 yıllık evliyim. yuvam yıkılmasın diye cok mücadele ettim. Evin erkegi hep ben oldum.sirtimda taşıdım onu. Yeri geldi dayak bile yedim hakaret işittim soğukluk sevgisizlik gördüm..Aileside bilirdi bunu. Oğullarının elinden birsey gelmediğini. Son 8 aydir bana karşı çok soğuktu. Çocuklarıma karşıda öyle. Benden ayrı yatıyordu yada çocuğumla uyumayı tercih ediyordu. Ben anlam veremezdim. Neden bana dokunmuyorsun neden uzaksın değiş düzel, kendine gel yazıktır derdim ben sabrediyorum derdi. Neye sabrediyorsun derdim susardı. Ben çözüme yanastikca o susuyordu. Ben seni mutlu edemedim umarım bundan sonra mutlu olursun demisti. Şok olmuştum. Neden sen beni mutlu et demistim. ? Susmustu..

Ailesine de kendi aileme de durumu izah etmeye çalıştım. Destek görmedim kimseden. Kaç defa bosanalim dedi. İki medeni insan gibi ayrılalım cocuklar var birbirimize bakacak yüzümüz olsun diyordu. Bana çoğu zamanda seni sevmiyorum artık demistir. Hemde çocukların yanında, bende istemiyorsan git dedim hayatımdan.. zamanı var gidicem derdi. Birgun bana çok kötü bir iftira atarak evi terk etti. 7 aydir da ortada yok cocuklari asla arayıp sormadı. Ne yer ne içerler özlemedi bile. Babasi demis ki ilk ayrılan benim oglummu anlasamiyorlar ilk boşanan benim oğlum mu demiş utanmadan. O karar vermiş gibi. Ve oğulları evi terk edip giderken asla birgun bile bizi arayıp sormadılar neden böyle oldu sorun nedir diye. Ne bana ne çocuklarıma asla birsey sormadılar. Ben hayatında bir kadin old. Düşünüyorum. Aksi takdirde bir baba nasil evlatlarını aramaz sormaz peşine düşmez. Evden giderken de beni özleyen merak eden evlat arar sorar ha aramıyor mu umurumda değil dedi gitti.birkez kapiya gelmisti Kapıları kitledim otur konuşalım yuvamızi yıkma dedim ama adam camdan atladi gitti. Ve bana hemen bosanma davası açmış işten de ayrılmış. Cocuklar ona çok kırgın whatsapdan engellediler ama o bir baba degil mi bu çocukları arayıp sormasi gerekmez miydi? Okullarına gidip göremez miydi. Kapiya dayanıp evlatlarım diyemez miydi.

Hamdolsun artık çalışıyorum kendime ve çocuklarıma bakabiliyorum 7 aydir ona tek bir an bile muhtaç etmedi Allah.. Etmesinde dilerim. Ne ona ne aileme nede kimseye..

Sizin düşüncelerinizi merak ediyorum
Bir koca beni sevmese bile bir Baba çocuklarını neden sormaz aramaz..
Başkası var. O yıllarca sırtında taşıdığın adam şimdi başka bir kadın için şu saatten sonra deli gibi çalışırsa şaşmam. Neden 17 yıl katlandınız?

Başkası var. O yıllarca sırtında taşıdığın adam şimdi başka bir kadın için şu saatten sonra deli gibi çalışırsa şaşmam. Neden 17 yıl katlandınız?
Neden katlandım açıkladım diğer sayfalarda inan cevap verecek gücü bulamıyorum tekrar kendimde. Çekilecek çilem varmış çekmişim diyelim. Ama artık bitti. Akıllandım her anlamda. Birdaha da kimseye güvenmem inanmam. 18 yıldır koynumda yılan beslemisim diyelim. Başka bir kadin içinde çalışsın didinsin kendini harcasin inanın umurumda değil artık. Bizden uzak hayatında her kim varsa onla mutlu olsun. Tabi Allah yanına bırakırsa.. Teşekkür ederim

Sizin ona asiri bagimli haliniz onun cocuklarindan uzak durmasina sebep olmus maalesef 😔

Adam kılıklı ne yapsa boşanmamışsınız, bu böyle olmayacak deyip kendi gitmiş sonunda.
Sakada verin, gariban sevindirin kurtulduğunuza.
Çocuklarını arayıp sormamasına siz karışamazsınız, çocukları kessin biletini.
Bu arada haber alıyor musunuz kendisinden?

Keşke camdan atlayacak boyuta gelmeden boşanmak istediğinde bosansaydiniz...bunu unutmayın kimin üzerine bu kadar düşerseniz o insan kaçacak delik arar. Bende öyleyim kendimden biliyorum nefret basiyor soğuyorum .önce kendinize değer verin gerisi gelicek inşallah bundan sonra çocuklarınla musmustlu olursun umarim
Amin canim inşallah Allah razı olsun. Ben onun üzerine düzelsin bize sıcak ılımlı olsun değişsin kendine gelsin diye düştüm. İlaçlar kullanırdı kullanma sağlığına iyi degil derdim sırf bundan dolayı bile dayak yemisimdir. Anladim ki kimseye iyilik insanlık yaramazmis inanın acı da olsa anladım. Bundan sonra sadece cocuklarim ve ben. Gerisi umurumda değil. Ben cok acılar çektim insan acılar çekince değişirmis.

Sizin ona asiri bagimli haliniz onun cocuklarindan uzak durmasina sebep olmus maalesef 😔
Alakası yok ben kimseye aşırı bağımlı olmam. Birtek Allaha ve evlatlarıma bağımlı insanim. Cocuklarindan uzak durdu çünkü egoist bencil ve vicdansız biri oldu.. benle alakalı değil. Ben beni sevmeyen adama niye bağımlı olayım. Kafamı o kadar yemedim. Amacım sevgi olsun yuvada huzur olsun birliktelik olsun ömür boyu. Seviyorum seni hop evlen sonrada haa simdi sevmiyorum soğudum! demek bencilce. Ben seni mutsuz ettim demeyi biliyordu ama... e mutlu etseydi o zaman benii deyince susuyordu. Buna ne diyeceksiniz? Sırtımdan vuruldum resmen

Adam kılıklı ne yapsa boşanmamışsınız, bu böyle olmayacak deyip kendi gitmiş sonunda.
Sakada verin, gariban sevindirin kurtulduğunuza.
Çocuklarını arayıp sormamasına siz karışamazsınız, çocukları kessin biletini.
Bu arada haber alıyor musunuz kendisinden?
Evet boşanmak kelimesini sürekli konuşan oydu. Birkez daha bunu yapmaya kalkmıştı Babam öldükten sonra. Evi terk etmeye kalkti sonra pişman oldu ilk orda dedi bana seni sevmiyorum diye. Düşünün babam ölmüş ve ben neler duyuyordum. Sonra vazgeçti gitmedi iyiki gitmemisim dedi ne yapıyordum ben dedi. Ailesi de arkasindaydi boşanmak için babasi beni o dönem aradi "oğlum seni istemiyor zorla mi defol git çocuklarınla" demisti. Simdide arkasinda ailesi var. Hepsine yaziklar olsun. Cocuklarim biletini çoktan kesti. Gecmis olsun.

Hayir kesinlikle bir haber almadık.

Onun çocukları değiller artik
Bu çocuklar benim. Onlarin öyle Babasi yok. Öldü
Cocuklarda benimle hemfikirde zaten. Dünya para hersey onun olsun bana evlatlarım yeter. Hamdolsun

Alakası yok ben kimseye aşırı bağımlı olmam. Birtek Allaha ve evlatlarıma bağımlı insanim. Cocuklarindan uzak durdu çünkü egoist bencil ve vicdansız biri oldu.. benle alakalı değil. Ben beni sevmeyen adama niye bağımlı olayım. Kafamı o kadar yemedim. Amacım sevgi olsun yuvada huzur olsun birliktelik olsun ömür boyu. Seviyorum seni hop evlen sonrada haa simdi sevmiyorum soğudum! demek bencilce. Ben seni mutsuz ettim demeyi biliyordu ama... e mutlu etseydi o zaman benii deyince susuyordu. Buna ne diyeceksiniz? Sırtımdan vuruldum resmen
Tmm

Siz ciddi misiniz bu yazdıklarınızda ben şoktayım suan. Ne demek sevmiyorum demis? Bu cocuk oyuncağı mi ? Bir yuva kurulmuş severek evlenmis ne demek ben sevmiyorum gidiyorum bu kafada olacaktı madem paşam neden evlendin! 3 çocuğu ortada bırakmak gitmek ona onca emek vermiş cile cekmis kadina rest çekmek nasil bir vicdansızlıktır. Öyle baba olmaz olsun.
17 sene yuvam yıkılmasın diye mücadele ettiğinizi söylediniz. Etmeseydiniz boşanma yıllar önce gerçekleşecekmiş demek. Gönülsüz adamı zor bela başınızda tutmuşsunuz yıllarca, yazdıklarınızdan bu anlaşılıyor.

17 sene yuvam yıkılmasın diye mücadele ettiğinizi söylediniz. Etmeseydiniz boşanma yıllar önce gerçekleşecekmiş demek. Gönülsüz adamı zor bela başınızda tutmuşsunuz yıllarca, yazdıklarınızdan bu anlaşılıyor.
Benim vicdanım rahat mı rahat. Yuvasini yıkan düşünsün. Bu çocukların vebali ve benim emeklerim sorulur elbet. İlahi adalet diye birsey var. Yuvayı yıkmak kolaydır önemli olan mücadele edip sorunları çözüp yikmamaktir ben cok mücadele ettim olmadı diyelim. Evet bende çok kez gittim dayak olaylarında boşanmak istedim ama engel oldular malesef. Hatta gel doktora terapiste bile gidelim dedim ben iyiyim dedi.. Gidesi varmış paşanın gitti. Yolu Layığına açık olsun dilerim!

Selamlar
17 yıllık evliyim. yuvam yıkılmasın diye cok mücadele ettim. Evin erkegi hep ben oldum.sirtimda taşıdım onu. Yeri geldi dayak bile yedim hakaret işittim soğukluk sevgisizlik gördüm..Aileside bilirdi bunu. Oğullarının elinden birsey gelmediğini. Son 8 aydir bana karşı çok soğuktu. Çocuklarıma karşıda öyle. Benden ayrı yatıyordu yada çocuğumla uyumayı tercih ediyordu. Ben anlam veremezdim. Neden bana dokunmuyorsun neden uzaksın değiş düzel, kendine gel yazıktır derdim ben sabrediyorum derdi. Neye sabrediyorsun derdim susardı. Ben çözüme yanastikca o susuyordu. Ben seni mutlu edemedim umarım bundan sonra mutlu olursun demisti. Şok olmuştum. Neden sen beni mutlu et demistim. ? Susmustu..

Ailesine de kendi aileme de durumu izah etmeye çalıştım. Destek görmedim kimseden. Kaç defa bosanalim dedi. İki medeni insan gibi ayrılalım cocuklar var birbirimize bakacak yüzümüz olsun diyordu. Bana çoğu zamanda seni sevmiyorum artık demistir. Hemde çocukların yanında, bende istemiyorsan git dedim hayatımdan.. zamanı var gidicem derdi. Birgun bana çok kötü bir iftira atarak evi terk etti. 7 aydir da ortada yok cocuklari asla arayıp sormadı. Ne yer ne içerler özlemedi bile. Babasi demis ki ilk ayrılan benim oglummu anlasamiyorlar ilk boşanan benim oğlum mu demiş utanmadan. O karar vermiş gibi. Ve oğulları evi terk edip giderken asla birgun bile bizi arayıp sormadılar neden böyle oldu sorun nedir diye. Ne bana ne çocuklarıma asla birsey sormadılar. Ben hayatında bir kadin old. Düşünüyorum. Aksi takdirde bir baba nasil evlatlarını aramaz sormaz peşine düşmez. Evden giderken de beni özleyen merak eden evlat arar sorar ha aramıyor mu umurumda değil dedi gitti.birkez kapiya gelmisti Kapıları kitledim otur konuşalım yuvamızi yıkma dedim ama adam camdan atladi gitti. Ve bana hemen bosanma davası açmış işten de ayrılmış. Cocuklar ona çok kırgın whatsapdan engellediler ama o bir baba degil mi bu çocukları arayıp sormasi gerekmez miydi? Okullarına gidip göremez miydi. Kapiya dayanıp evlatlarım diyemez miydi.

Hamdolsun artık çalışıyorum kendime ve çocuklarıma bakabiliyorum 7 aydir ona tek bir an bile muhtaç etmedi Allah.. Etmesinde dilerim. Ne ona ne aileme nede kimseye..

Sizin düşüncelerinizi merak ediyorum
Bir koca beni sevmese bile bir Baba çocuklarını neden sormaz aramaz..
Camdan mı gitti asdfdhajak

Başka bir örneği var çevremde adam çalışmıyor da sürekli giderim haa diyor

kadın git diyemediği için adama kredi çekip bir şeyler alıyor fln bakalım 17. Senede onlar ne olacak

gitmek isteyeni tutamazsınız bunca yıl tutmanız hata olmuş hayırlısı

Evet camdan atladi ve gitti. Son gidişi böyleydi.
Meğer ne çok ağır gelmişiz ona. Cocuklarda buna şahit oldu gördü malesef. O utansin. Komik haklısınız
Yani adam kaçmış resmen o kadar bunalmış ki kaçmış gibi, siizi anlıyorum evlilik sorumluluk vs bazılarına ağır geliyor ama siz de rest çekmeliydiniz adama iyice tutunmuşsunuz lütfen gitme modunda

Back
X