Her ikisiVicdanın rahatsızlığı hangi konudan ?
Bırakmanızdan dolayı mı sizin yüzünüzden doğuya gitmesinden dolayı mı ?
Neden hala instagramdan takip ediyorsunuz?Bunları söyleyip aktif şekilde instagrama fotoğraf atıyor.
Gerçekten psikolojim bozuldu bu süreçte ben beni bırakır hemen diye tahmin ederken takıntı yaptı bunun sonucunda doğuya gönderildi uyku uyuyamıyorum keşke böyle olmasaydı diye kendisine güvenim 0 güven gerçekten tek kullanımlıkmışSiz eğer ciddi manada istemediğiniz halde sizinle görüşmek için ısrar ettiyse bu tacize giriyor ve bunun sonucunda da doğuya gönderildiyse bu tamamen onun kendi tercihi diye düşünüyorum. Tabi ki artık kabullenip yoluna bakması uygun olan
Neden hala instagramdan takip ediyorsunuz?
Hayat devam ediyor bence gayet olağan herkesin yas süreci farklı işleyebiliyor size yazması mantıksız ama siz istiyorsunuz ki adam ölsün bitsin mı? Siz ne istediğinizi pek bilmiyorsunuz gibime geldi
bir yanınız inanmak istiyor sanırım, olabilir ama inanmayın. peşinizden koşmak onu bi amaca bağlıyor ve elde etitğinde inanın bana 2 ayda yüzünüze bakmayacak duruma gelir. bu tipler hep böyledir asla şaşmaz. o yüzden ne üzülün ne de ''acaba'' diyerek suçluluk duyun.. siz iletişimi kestikçe pes edecektir yeter ki hayatınıza devam ettiğinizi görürse haddini aşıp tehlikeli olmasın..Herkese merhabalar
Beni hatırlayanınız vardır aldatmalı barışmalı sonra evlilik teklifi alıp ayrıldıgım 3 yıllık bir ilişkim vardı 7 ay önce ailem istemiyor diye ayrıldım. 7 aydır hiçbir şekilde benim peşimi bırakmadı bir numaradan engelliyorum diğer numaradan yazıyor. Şikayet vs durumundan doğuya sürüldü.
Senin yüzünden bunlar geldi başıma diye sitem ediyor ama hala sen yeterki benimle ol başka hiçbir şey istemiyorum ne yaşadıysam sana değer, senden gelen her şeye razıyım diyor.
Böyle oldukça çok üzülüyorum ne yaptıysam hiç vazgeçmedi. Bunları söyleyip aktif şekilde instagrama fotoğraf atıyor. Bazen kendimi düşünüyorum benim de çok üzüldüğüm oluyor sosyal medyaya fotoğraf paylaşmak vs aklıma bile gelmiyor. bunları yazıyorum ama inanmıyorum kendisine de hiçbir şekilde. Vicdani olarak da çok rahatsız hissediyorum. Buraya yazıp rahatlamak istedim
çok teşekkür ederim aynen böyle düşünüyorum ben debir yanınız inanmak istiyor sanırım, olabilir ama inanmayın. peşinizden koşmak onu bi amaca bağlıyor ve elde etitğinde inanın bana 2 ayda yüzünüze bakmayacak duruma gelir. bu tipler hep böyledir asla şaşmaz. o yüzden ne üzülün ne de ''acaba'' diyerek suçluluk duyun.. siz iletişimi kestikçe pes edecektir yeter ki hayatınıza devam ettiğinizi görürse haddini aşıp tehlikeli olmasın..
Yani umarım sadece rahatlamak için yazmışsınızdirHerkese merhabalar
Beni hatırlayanınız vardır aldatmalı barışmalı sonra evlilik teklifi alıp ayrıldıgım 3 yıllık bir ilişkim vardı 7 ay önce ailem istemiyor diye ayrıldım. 7 aydır hiçbir şekilde benim peşimi bırakmadı bir numaradan engelliyorum diğer numaradan yazıyor. Şikayet vs durumundan doğuya sürüldü.
Senin yüzünden bunlar geldi başıma diye sitem ediyor ama hala sen yeterki benimle ol başka hiçbir şey istemiyorum ne yaşadıysam sana değer, senden gelen her şeye razıyım diyor.
Böyle oldukça çok üzülüyorum ne yaptıysam hiç vazgeçmedi. Bunları söyleyip aktif şekilde instagrama fotoğraf atıyor. Bazen kendimi düşünüyorum benim de çok üzüldüğüm oluyor sosyal medyaya fotoğraf paylaşmak vs aklıma bile gelmiyor. bunları yazıyorum ama inanmıyorum kendisine de hiçbir şekilde. Vicdani olarak da çok rahatsız hissediyorum. Buraya yazıp rahatlamak istedim
Kendimi rahatlatmak için yazdım sadece gerçekten çok bunaldımYani umarım sadece rahatlamak için yazmışsınızdir
Ben çünkü kendinizi dönmeye ikna edecek gibisiniz olarak gordum
Aynı yoldan bende geçtim ama o adama ben hiç bi kosulda dönmedim, isterse ölsün yani kalkıp vicdan yapacak halim yok derken zaten eşime çok büyük aşık oldum .
İyiki saplanıp kalmamisim ötekine
Sizin de aklınızı başınıza toplayıp önünüze bakmanızi tavsiye ediyorum ki adam sizi sevmiyor bile
Çok komik bı tabir olacak ama sevene canımız feda sevmeyene elveda sözü misali yaşamalıyız
Herkese merhabalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?