• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

7 Aylık evliyim çocuk için erken mi sizce?

kendını hazır hısedıorsan ve gercekten ıstıorsan..can sıkıntısı için deıl yada cewrendekılerın isteklerınden etkılendıın için deıl sen ıstedıın için yapıcaksan ,ewlılıındede hersey yolundaysa neden olmasın?7 ay yada 17 ay ne farkederkı?bız ewlendık ve 2 yıl korunduk cocuk ıstyemedık..borc harc gezelım falan dedık....ama sonra da aradık....Rabbımın sewdıı kullarındanmısızkı fazla aratmadı..1 yılı gecgın sure bebeğimiz olmadı..tedawı ılac iğne...vs o zaman neler yasadım hıssettım bır ben bır Allah bılır..eşim bile tam ne hıssettımı bılemez....
hakkında hayırlısı olsun canım benım...Allah gonlune gore wersın tatlım

canım benim 5. senem olacak nerdeyse ve hala düşünmüyoruz eşim çocukları çok severdi bende hiç sevmem benim sayemde oda soğudu çocuktan yerimseniben şimdi ben istiyorum o boşver 30-34 ol ondan sonra diyor ....kaydirigubbakcemile3

mrb kızlar hepınızın yorumlarını okudum cok saolun ellerınıze saglık ılgısız kalmadınız fıkırlerını yazdınız benıde bu kararsızlıkdan kurtardınız.cocukları cok sevıyorum ıyıde bır anne olacagıma emınım ama bıraz erken olduguna sayenızde karar verdımm.bır seneyı en azından doldurmak ıstıyorum sımdı aman bes ay var bır seneyı doldurmama :) hayırlısı olsun kızlar Allahım hayırlısını versın

esımmle da karar vermıstık cocuk evın nese kaynagı der hep zaten bende cocukları sevıyordum ama gecıcı bır hevestı galıba sımdı adetım bıraz gecınce daha erken olduguna karar verdım

esımmle da karar vermıstık cocuk evın nese kaynagı der hep zaten bende cocukları sevıyordum ama gecıcı bır hevestı galıba sımdı adetım bıraz gecınce daha erken olduguna karar verdım

hayırlısı olsun canım...
kendını ne zaman hazır hıssedıosan ozaman yapman daha mantıklı olur...
ben 36 haftalık hamıleyım ve bız cok ıstedık bu bebği eşimle.ama suan doğum yaklastıkca eşimlede konusuoruz bu sorumluluun altından kalkabılcekmıyız hayatımız 2 hafta sonra nasıl olcak dıe dusunmeye basladıkkka.s
cok ıstemişken kendımı hazır hısedıorken bole..tabı ote yandan hala coookkk ıstıyorum ama bu apayrı bı psıkolojı.benced en dogru kararı vermişsin canım...:1hug:

vay bee "bebek için erken biraz bekle" diyen kaynanalar da varmış :1shok:
bence tadını çıkar sonra başının etini yerler nasılsa.:)

annelik gerçekten şu dünyadaki en harika en mükemmel duygu kısacası mütiş bir duygu fakat her ikinizinde anne ve babalığa hazır olmanız da çok önemli ben anne olarak böyle düşünüyorum.hakkınızda hayırlısı

uzun bir süre anne olmadım ben nerdeyse on yıl bebek yoktu hayatımızda cokmu dolu dolu mutlu mesut yaşadık hayır
bizimde kavğalarımız huzursuzluklarımız oldu sonra kızım oldu hayat değiski eşimle paylaşacak şeylerimiz artı bebek sevğisi bambaşka bir sey bunu anne babalar anlar ancak
tabi cok zorlukları var acemilikler hastalıklar sıkıntılı geceler ve cocukların hınzır yaramazlığı
eğer kendini hazır hisediyorsan bence hic bekleme er yada gec insallah anne olacaksın bunu bir an önce yaşa bence

Allah hayırlısını versin sağlıklısını versin öncelikle 24 yaş annelik için güzel bir yaş bence ben her zaman çocukla anne baba arasında yaş uçurumu olmaması gerektiğini düşünüyorum 24 yaş güzel eğer evliliğinin tadını çıkardıysan güzel çünkü çocuk büyük bir sorumluluk artık başbaşa kalacağınız zamanların azalacağını düşünerek karar ver derim yaşın daha genç çünkü :) Allah isteğen herkeze nasip etsin inşallah.

kızlar bugun saglık ocagına gıttım dogum kontrol hapı almak ıcın kullananlar bılıyorlardır bır suru soru soruyorlar.ben esımle nısan 18de bırlıkte oldum adetımde 24-25 arasında olacaktı olmadı daha dun oldu fakat cok sıddetlı bır agrıyla oldu doktorada bole dedım ya dedı sen dusuk yaptıysan bu kanama adet deyılse dedı yarın sabah 8 de gel bır test yapalım dedı aman dedım bu doktorda bırsey bılmıo dedım cunku dusuk yapmıs olsam bole normal bır gun gecırebılırmıyım anlasılır degılmı karın agrısı dısında bır sıkıntım yoktu ama baya agrıdı karnım ılaclar ıctım banyo yaptım gectı

of yaaaaaaaaaa ya dusuk yaptıysammmmmmmmmmmmmmmmm ıcım cok huzursuz yarına kadarr anlamadıgım sey dusuk olsa bu kadar basıtmı olur ya dusuk olsa hastanelık olmazmıyım ne bılıyım ıste belım agrıdı karnım agrıdı goguslerım sıstı normal adet belırtılerı ıste ama kafam cok karısık

of yaaaaaaaaaa ya dusuk yaptıysammmmmmmmmmmmmmmmm ıcım cok huzursuz yarına kadarr anlamadıgım sey dusuk olsa bu kadar basıtmı olur ya dusuk olsa hastanelık olmazmıyım ne bılıyım ıste belım agrıdı karnım agrıdı goguslerım sıstı normal adet belırtılerı ıste ama kafam cok karısık

Ne bekliyorsun ki bence...eşinle yıllarca gezmiş eglenmişsiniz evlenmeden yaşamışsın zaten bu ilkleri..
eşin de yoğun işte,sen evde tek basına..bence cok mantıklı bir zaman bu..şimdi evliliğin otursun ya boşanırsan gibi laflar edenler olacaktır ama boşver sanki neyin garantisi var..10sene beklesen çocuk olsa boşanma olacaksa yine olacaktır ..yerinde olsam bu güzel duyguyu anne olmayı hemen tatmak isterdim..
Allah kadına vermiş bu mucizeyi neyi bekliyorsun ki..

istiyosan bu duyguyu bi an önce yaşa derim..

erken anne olmak daha az yıpratıcı bence..

az once dusuk belırtılerıne baktım aynısı bendede vardı ama dusuk bu kadar basıt bır olaymı kı

Ben yerinde olsam çocuk yapardım. Henüz evli değilim ne zaman çocuk yaparım diye düşünüyorum. Ben de önce evliliğimin tadını çıkarıcam 1 1.5 sene. Ama yaş da önemli. En geç 25ten önce doğurmak istiyorum. Rabbim hayırlısıyla nasip etsin. Genç anne olmak her zaman güzel birşey. Hem 6 senedir çıkıyormuşsunuz. 7 ay da az değil, bence çocuk işini çok ertelemeyin yerimseniben Hem çocuk evin neşesi derler :dance:

Back
X