• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

7 Aylık evliyim çocuk için erken mi sizce?

ben de 8 bıttı dokuz ayın ıcındeyım ama hala dusunmuorum cocuk.cok yenı evlıyız.bızde 3, 3.5 yıl flort donemımız var ama aynı evde olması gıbı olmuo kı.henuz kocama dogru durust doyamamısım kayınvalıde aıleler tartısmalar derken evlılıgımden bısey anlamamısım bana kalırsa senın ıcınde daha erken canım.en az bı yıl gecsın bakalım

mızmızcım erken-geç meselesi senin hazır olup olmamanla alakalı. bence neden olmasın :ecrin_bebek:

bu konuda ben de pek çok arkadaşın dediği gibi kendin karar vermelisin diyorum:ecrin_bebek: herkesin hayatı, evliliği, beklentileri farklı farklıdır bu yüzden tanımadan bilmeden senin için erken ya da uygun diyemem..
ben 25 yaşındayım bir iki ay sonra da 2 yılımız dolacak evlilikte. bebek istiyor muyum: eveeeettttt..ama uygun zaman mı: hayırrr yasakkelime öncelikle iş yaşamımı yoluna koymalıyım.yoksa aklım başka yerdeyken hamileliğimi de anneliğimi de doyasıya yaşayamama.s
umarımherşey gönlünce olura.s.

erken değil hem çok çok erken...

uzmanlar 4 sene diyorlar....

üstelik senin yaşın hayli genç, 4 yıl sonra geç kalmış sayılmazsın.

Ben 21 yaşındayım ewlendikten bir ay sonra hamile kaldım..Eşimin ısrarcı baskısı üzerine..

Bebeğimi çooook ama çoook seviyorum dünyalara değişmem ama benim için erken oldu.. Ewliliğimi oturtamadan.. Hamilelik psikolojisi çok farklı..

Önce eşinizden emin olun size karşı anlayışlı olacaksa olabilir..

En iyi kararı yine siz vericeksiniz tabiiki

ben evlendim 6 ay sonra hamile kaldım 9 ayda hamilelik zaten ..ama iikide yapmışım oğlum buyudu bile şimdi birlikte gezıoruz.. bence sende yap zaten ne zman hamile kalıcan doğum yapana kadar 2 seneye çocuksuz olmuş olursun.. hemde biran önce buyur yavrun ..ilk sene zor oluo çocukla ama 1 yaşından sonra çok gusel oluo :))

mızmız noldu son durum?

kızlar valla bır hafta sonra baska bır eve tasınıyoruz esımde tasınır tasınmaz cocuk calısmalara baslıyalım dıoooo bendee ıstıyorum aynı bır arkadasın dedıgı gıbı cocuk ıstıyorum ama dogru zamanm mı bılmıyorumakarım .haaaaaa benım cocugum olsa ben oooooooo asırı guzel bakarım bunda kendıme guvenıyorum hem cocuklarla cok hasır nesırım hemde bunun egıtımını aldım her yonden ayrıca egıtımı bırakın ıcımde asırı bır cocuk sevgısı var neyse kızlar bakalım bır ay sonra herkeze bır suprız olabılır :)

kızlar valla bır hafta sonra baska bır eve tasınıyoruz esımde tasınır tasınmaz cocuk calısmalara baslıyalım dıoooo bendee ıstıyorum aynı bır arkadasın dedıgı gıbı cocuk ıstıyorum ama dogru zamanm mı bılmıyorumakarım .haaaaaa benım cocugum olsa ben oooooooo asırı guzel bakarım bunda kendıme guvenıyorum hem cocuklarla cok hasır nesırım hemde bunun egıtımını aldım her yonden ayrıca egıtımı bırakın ıcımde asırı bır cocuk sevgısı var neyse kızlar bakalım bır ay sonra herkeze bır suprız olabılır :)

erkenmi geçmi derken
birde bakıyoruzki zaman su gibi akıp gitmiş
birçok şeyde geç kalmışız
ya olması için çabalar hale geliyoruz yada artık hiç olamaz duruma
ben kızımızı dünyaya getirdiğimde 19 dum o gün pişman olmadım
ve bugün hiç pişman değilim hep iyiki böyle oldu diyorum
hayatınızda hiçbirşeyi ertelemeyin
eşiniz sizi seviyor siz eşinizi seviyorsunuz birbirinizi tanımışsınız artık neden beklemek gerektiğini düşünüyorsunuz
değişim olacaksa eşler arasında yıllar zaten değiştiriyor herşeyi
siz kararınızı verin
siz verdikten sonra yaşananlar size pişmanlık getirmiyor
keşke dedirtmiyor
çünkü o sizin kararınız
hele bu karar çocuk ise inanki hiçbir şekilde keşkeleri düşündürtmüyor bile
verdiğiniz karar size bu mutlu yuvanızda daha çok mutluluk ve huzur versin inşallah:nazar:

canım bende 8 aylık evliyim.ilk evlendigimizde gezip tozalım 2 sene sonra olsun dedik.bende calışmıyorum evdeyim bide gurbete geldm kimsem yok sıkıntıdan antidepresan kullanmaya başladım yaklaşık 6 aydır kullanıyordum ve gecen ay bırakıp cocuk yapmaya karar verdik.ve ilk evlendigimizde olsaydı şimdi dogmuş olurdu demeye başladık.bende bu sene 24 üme giriyorum.gecte anne olmak istemiyorum.onuda düşündüm ve şuan :nazar:hamileyim:nazar: ..en iyisini yaparsın neyi bekliyeceksinki ben cok pişman oldum en baştan düşünmedigimize kısmet bu zamanymış diyorum.ALLAH gönlüne göre versin:)kaydirigubbakcemile5

İyi bakalım hayırlısı olsun,kendını hazır hıssetmende önemlı sanırım.Allah gonlune göre versın canımcım a.s
.

mrb kızlar ben 5 ekım 2008 tarıhınde evlendım nerdeyse 7 ay olacak ısımde yok okulumda yok ole evde ev hanımlıgı yapıyorum 24 yasına gırcem mayıs 8 de acaba dıom cocuk yapsam mı yoksa erken mı sımdı evlılıgınızın tadını cıkartın dıyenler olacak gezın tozun dıyenler olacak ben esımle severek evlendım 6 sene cıktık bolca gezdık tozduk ama gene de bıraz kararsızım erken oldu dıye sonradan pısman olurmuyum cocukları sevıyorum bır kızım olsun cok ısterım.

cevremdekıler daha erken yapma sakın dıyorlar ozellıkle annem kaynanamlar olsun dıolar ama kararsızım sızce ne yapsam kızlar

mız mız cım ne güzel hemen hemeen aynı tarihte evlenmişiz banada yedi ay oldu...
ama bu sözlerime kulak ver ..bende çok istiyorum ve bazen ne kadar istersen iste sorun yaşanabiliyor ve doktor doktor geziyorsun..

zaten hem okumuyor üstüne üstelik ev hanımısın ne duruyorsun..

ben öğrenci olduğum halde istiyorum ...hamilelik kadar güzel bişey varmı ve o bebeği kucağına aldığın zaman kadar yap yaşında iyi seninle oda büyür .....

hem çocuk olması her açıdan iyi....
:asigim:

Gezin tozun, çocuğun geleceği için kenara para koyun. Bende 3 aylık evliyim en az 2 sene düşünmüyorum. Olsa bile aldırırım çok yüksek ihtimalle

mızmız senin bileceğin iş ama bence doğur genç anne olmak her bakımdan avantajlıdır bekliyceğin bir şey yokmuş nasılsa evdesin de bence hemen yapp

bu seferde olmadı :) adını kız olursa duru koycam neyse dıger ayda denıyecez bu sefer su yumurtlama donemı var ya o zaman

canım bunun kararını en ıyı sen verırsın.bence erken gec olayı degıl kı.sen kendını buna hazır hıssedıyor musun onemlı olan bu.anne olmaya hazır mısın?malum cok buyuk ve onemlı sorumluluk gerektıren bı konu anne olmak.3 aymıs 4 yılmıs fılan hıc onemlı degıl.onemlı olan senın tam olarak hazır oldugunda ıstedıgınde olması...

evlilik ile flört aynı olmuyor bir insanla evde yaşamak daha farklı evliliğiniz oturmuşsa aynı evde yaşamaya alışmışsanız olsun derim ama bence 1 sene daha beklemen güzel olur çünki gün geçtikce eşin ile birbirinizin huylarını daha iyi tanıyacaksınız ve ona göre hareket edeceksiniz bu şekilde aranızda uyuşmazlık kalmamış olacak.

mrb kızlar ben 5 ekım 2008 tarıhınde evlendım nerdeyse 7 ay olacak ısımde yok okulumda yok ole evde ev hanımlıgı yapıyorum 24 yasına gırcem mayıs 8 de acaba dıom cocuk yapsam mı yoksa erken mı sımdı evlılıgınızın tadını cıkartın dıyenler olacak gezın tozun dıyenler olacak ben esımle severek evlendım 6 sene cıktık bolca gezdık tozduk ama gene de bıraz kararsızım erken oldu dıye sonradan pısman olurmuyum cocukları sevıyorum bır kızım olsun cok ısterım.

cevremdekıler daha erken yapma sakın dıyorlar ozellıkle annem kaynanamlar olsun dıolar ama kararsızım sızce ne yapsam kızlar

eğer kendini hazır hissediyorsan, maddi-manevi karı koca olarak çocuğua bakabilecek durumdaysanız kimseyi dinleme ve yap derim
ben çok yeni anneyim kızım 5 haftalık henüz dünyanın en güzel şeyimiz meğersem şimdi anlıyorum
evet zor yönleri tabiki var ama sen zaten ev hanımıymısın, işini gücünü bırakmıcaksın bazı şeyler senin için daha kolay eğer eşinde istiyosa çok bekleme derim

bence ilişkinizle ilgili bir durum bu mesela ben sevgililik söz nişan dönemlerimi çok dolu dolu yaşadım gezdik tozduk ve evlenir evlenmezde çocuk istedik Rabbim de çok şükür aratmadı heen verdi ama daha yaşayamadığınız şeyler olduğunu düşünüyorsanız bekleyin ama herşeyi yaşadıysanız maddi manevibir çocuk için hazırsanız bebek bi evliliğin en güzel dönüm noktası diye düşünüyorum hayırlısı olsun hakkınızda.

Back
X