Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayrıca bana kalırsa daha yeni evlisiniz...Çocuk olunca çoğu şeyden soyutlanıcaksın...
eşinlede ilgilenemiceksin dilediğin gibi vakit geçiremiceksin..Çünkü 6 senede flört etsen evlilik farklı...
O çocuk var ya böcüğüm,sadece arabanın içinde kalmıyor :1no2:
O kadar zor kiiii,e tabi bir o kadar da güzel:1closedeyes:
Ama evlilik başlı başına bir uyum sürecini beraberinde getiriyor.Her şeyi bir kendin bir de eşin için düşünüyorsun.
Bu yüzden ben bir büyüğün olarak derim ki çocuk sorumluluğunu almak için önce evde ve evlilikte pratikleş,sonra bana arkadaş olacak diye düşündüğün bebişin sana külfet gelmesin.
Yine de karar verecek olan sensin tatlım,umarım mutlu ve büyük bir aile olursunuzkaydirigubbakcemile3
arkadaşlar söyleyeceğini söylemişlerr mızmızcım a.sAllaha sukur esımle hıc sorunum yok benı el ustunde tutuyor bende tabıkı ona elımden gelenı yapıyorum evlenmeden once bu kadar ıyı deıldık sımdı sankı yenıden asık olmus gıbıyız ıkı saat grmesem ozzluyorum oda aynı sekılde annem dıo bazen ylz sen odada bır ıkı dakka olma hemen senı arıo pesımde gezıo valla cnm kocam benım esım evın nesesıdır cocuk dıoooooo
İşte ben buna çok karşıyım, e 2 yıl sonrada aynı sonla karşılaşmayacakmı ozaman. eninde sonunda bu mantıkla soyutlanacak herşeyden, ozaman hiç çocuk yapmasın. Neden evliliğin tadını ilk iki yıla sıkıştırıyoruz, sonrasında tatsızlaşacakmı yani...
Bebek için erken evet ama bu nedenden dolayı değil. Çoğu kadın bunu düşünüyor bunu yaşıyor. Çocukla evliliği güzel götürecek yollar bulunması lazım,önyargılı olmamak lazım.
buna karşı olabilirsin ama düşünceme karşı olamazsın aysun.Ben düşündüğümü yazarım sen düşündüğünü yazarsın yazdığıma müdahele etmemelisin.
.
mrb kızlar ben 5 ekım 2008 tarıhınde evlendım nerdeyse 7 ay olacak ısımde yok okulumda yok ole evde ev hanımlıgı yapıyorum 24 yasına gırcem mayıs 8 de acaba dıom cocuk yapsam mı yoksa erken mı sımdı evlılıgınızın tadını cıkartın dıyenler olacak gezın tozun dıyenler olacak ben esımle severek evlendım 6 sene cıktık bolca gezdık tozduk ama gene de bıraz kararsızım erken oldu dıye sonradan pısman olurmuyum cocukları sevıyorum bır kızım olsun cok ısterım.
cevremdekıler daha erken yapma sakın dıyorlar ozellıkle annem kaynanamlar olsun dıolar ama kararsızım sızce ne yapsam kızlar