merhaba avizeleriniz ve yatak odanıza bayıldım çok güzel şirin bir eviniz var güzel günlerd oturmanız dileğiyle
ay çok güzel bir çamaşırlıkmış nereden aldınız acaba...
çamaşırlığımı çok seviyorum katlanıyor işim bitince şemsiye gibi katlıyorum küçücük oluyor
memnunum canım çok güzel bir görüntüsü var ama ben çok titizim en ufak bir lekeyi belli ediyor bu ocaklar temizlemesi çok zor iz kalıyor ben yemek pişirirken elimde bez yemeğin başında duruyorum resmen leke kalıp çıkmayabiliyor görüntüsü süper ama biraz dikkat istiyor süt falan taşırdıysan yandın lekesi çıkmıyorsüt pişerken başında bekliyorum tencereyi düzgün koyarsan düşme gibi bir sorunu yok elimde bez dururum başında diyorsan al canım
bende çok beğendim perdelerin çok değişik gri ve siyah favori renklerimden dir çok güzel herşeyinnn canım benim allah mutluluğunu daim etsin
çamaşırlığını çok beğendim nerden almıştın hatırlıyormıusun birde fiyat bhatırlıyorsan sevinirim.
evinizin her yeri çok güzel,aksesuarlar,lambalar her şey
tezgah arana cam mozaik çakıl taşı döşedin demi çok hoş görünüo cnm
evın cok guzelmış gule gule otur cnm:)
nereye ne taşı döşeniyor ben anlamadım banada anlatın lütfen merak ettim bende yapayım
ayrıca çok güzel bir ev güzelliği mutlulukla tamamlansın her daim iyi günlerde otur canımm
tşk ederim evimi beğendiğin için canım mutfaktaki duvar taşlarından bahsettik resimde duvar taşlarına bakarsan anlarsınboncuk boncuk duruyor yeni moda bu
:) alemsin yaaa. allaha şükür mutluyuz allah herkese mutluluk huzur sağlık versinahh canım ben modanın çok gerisinde kalmışımher çok güzel zaten sen beğenip mutlu olduktan sonra gerisi boş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?