7 aylık evliyim .İşte çok sevdiğim evimden bazı kareler

merhaba avizeleriniz ve yatak odanıza bayıldım çok güzel şirin bir eviniz var güzel günlerd oturmanız dileğiyle

insaallah birgun bende evimin resimlerini koyarim. Arkadasim evin cok ferah.gule gule otur

bende çok beğendim perdelerin çok değişik gri ve siyah favori renklerimden dir çok güzel herşeyinnn canım benim allah mutluluğunu daim etsin

hadi yaa çok saol canım ben bidaha düşüneyim oazaman

bende çok beğendim perdelerin çok değişik gri ve siyah favori renklerimden dir çok güzel herşeyinnn canım benim allah mutluluğunu daim etsin

çok tşk ederim perdelerimi iki değişik şekilde kullanabiliyorum çok memnunum amin hepimizin çok tşk ederim daha güzelleri seninle olsun

çamaşırlığını çok beğendim nerden almıştın hatırlıyormıusun birde fiyat bhatırlıyorsan sevinirim.

samsunda vizyon diye bir mağaza var oradan aldım yalan söylemim 27-28 tl olması lazım 30 un üstünde değildi iyi hatırlıyorum çok kullanışlı diğerleri gibi çok yer kaplamıyor kapatınca küçüçük oluyor şemsiye gibi hemen kapanıyor samsunu biliyorsanız yerini tarif ederim

tezgah arana cam mozaik çakıl taşı döşedin demi çok hoş görünüo cnm

nereye ne taşı döşeniyor ben anlamadım banada anlatın lütfen merak ettim bende yapayım
ayrıca çok güzel bir ev güzelliği mutlulukla tamamlansın her daim iyi günlerde otur canımm

nereye ne taşı döşeniyor ben anlamadım banada anlatın lütfen merak ettim bende yapayım
ayrıca çok güzel bir ev güzelliği mutlulukla tamamlansın her daim iyi günlerde otur canımm

tşk ederim evimi beğendiğin için canım mutfaktaki duvar taşlarından bahsettik resimde duvar taşlarına bakarsan anlarsın boncuk boncuk duruyor yeni moda bu

tşk ederim evimi beğendiğin için canım mutfaktaki duvar taşlarından bahsettik resimde duvar taşlarına bakarsan anlarsın boncuk boncuk duruyor yeni moda bu

ahh canım ben modanın çok gerisinde kalmışım her çok güzel zaten sen beğenip mutlu olduktan sonra gerisi boş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…