- 19 Mayıs 2020
- 47.318
- 212.581
- 548
- Konu Sahibi duvarsaatii
Evet.Hatırlıyor musun nicki?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet.Hatırlıyor musun nicki?
Katip dm katip dm piliiiis
Evet.Sen saçmalama kısıtlamak için mi evlendiniz?
Kesin barıştı ya. Mesajları beğenmiş ama cevap yazmamış, çok açık değil mi? Maalesef insan kendisine değer vermezse dışardan kim ne söylerse söylesin bir yere varılmıyor. Keşke şu konuyu da açıp bize stres yaşatmasaydı, madem barışacaktı.Neden sizcebarıştı bile 5 para etmez kocasıyla
Kesin barıştı ya. Mesajları beğenmiş ama cevap yazmamış, çok açık değil mi? Maalesef insan kendisine değer vermezse dışardan kim ne söylerse söylesin bir yere varılmıyor. Keşke şu konuyu da açıp bize stres yaşatmasaydı, madem barışacaktı.
Herifi eve aldın mı ?
Ozaman davayı aç da biraz tutuşsun. Yok öyle kuru tehditler. Anladığım kadarıyla boşanmayacaksin gibi. Ama en azindan boşanma davasını aç ki. Biraz sürünsün.Helal olsun size. Umarim siz ve bebeğiniz hep mutlu olun. Benim Beklentim yok. Öyle bir beklentim yani gelsin vs. Tek isteğim anlamasıydı. Sizin gibi düşünüyorum beni bu şekilde tek bırakandan ben de kurtulduğumda şükrederim.
Bende yazıp yazıp siliyorum çünkü benim ex ile cok benziyor. Ekran görüntülerini bidaha okuyorum aynı onun tutumlari. Küfür etmeler, size kabahat yükleyip terk ediyorum demeler, bekar hayata özenme, aile olmayı benimseyememe. Psikologum bana gelmeyecek bekleme dediğinde tokat yemişe dönmüştüm. Ben mi arasam o zaman bir yol mu açsam diye de düşünmüştüm. Ben adım atsaydim barışsak ne olacaktı ki böyle bir adamdan koca da olmuyor baba da olmuyor.
Ayrılık zor, hamileyken daha da zor. Ama kurtulduğunuzu anlayınca günlük güneşlik
Eeee sonuççççç
İnşallah sağ Salim alın bebeğinizi kucağınıza ama size ve bebeğinize bunları yaşatanı unutmayınSonuç aynı devam kızlar. Konu eski ama yukarı taşımışsınız,
Tek başıma 35 haftalık bebeğimle hayat mücadelemi devam ettiriyorum inşallah :)
Alışverişi bitirdim. Annem ve ben aynı evdeyiz , bebeğimin gelmesini bekliyorum sağlıkla sihhatle:))
Her şey yolunda.
Çok hamleler yaptı dediği tatile gitmedi hatasını net anladı ama çok geç oldu , hala daha ailesi üzerinden tekrar deneyin vs yapılıyor. Benim kalbim soğumuş istemiyor.
Ki çok şükür soğumuş. Gerçekten böyle çok mutluyum huzurluyum