- 12 Nisan 2015
- 28
- 5
- 1
- Konu Sahibi sahte_ruya
-
Bu diyet isvec diyeti ile ayni listeye sahip ben bunu fark ettim isvec diyeti diye aratip sonuclari gorebilirsin canim^^ biz de sonuclarimizi yaziyoruz burayaPeki nerden buldunuz bu diyeti uygulayın sonuç alan olmuş mu
Gunaydiiiiin Bende merak ettigim icin paylastim canim ben yapmaya calisiyorum yarin baslicam sonucunu paylasirimPeki nerden buldunuz bu diyeti uygulayın sonuç alan olmuş mu
Ben de yarin baslamayi dusunuyorum canim kardes kardes yazarız artik sonuclarimiziGunaydiiiiin Bende merak ettigim icin paylastim canim ben yapmaya calisiyorum yarin baslicam sonucunu paylasirim
Ayyyy heyecanlandim ama kilomuz az oldugu icin 10 kilo bekleme ama ne kadar veririsek o kadar iyiBen de yarin baslamayi dusunuyorum canim kardes kardes yazarız artik sonuclarimizi
Sen kac kilosun canim kac olmak istiyordun???Ayyyy heyecanlandim ama kilomuz az oldugu icin 10 kilo bekleme ama ne kadar veririsek o kadar iyi
Ben 72 kg yim 57 olmak istiyoooooommmmSen kac kilosun canim kac olmak istiyordun???
Çabayla her şey ama kilo vermek o kadar zor ki eski alışkanlıkları birakmak cokkk zor. Boyun kac acaba?Ben 72 kg yim 57 olmak istiyoooooommmm
Evet canim paket diyerek ambalaji kastetmiştim zaten işlemden geçmiş ürün oldugu icin yemeyin diyorlar hayatimizin bir parcasi olmus bırakmak cokkk zor
Evetttt kesinlikle diyette yardıma cok ihtiyac oluyor ve arkadaslarimdan destek alamıyorum yanimda her seyi yiyorlar cok canim çekiyor162boyum canim vermliyim ki burda birbirimize cok iyi destek olucaz kizlar mukemmel
Afiyet olsun canim. Bende yaptim kahvaltimi heryerim agriyo ya dayak yedim sanki. Bende simdi mistik cayimi iccem sonra ikramliklarimi yaparim
Sagol canim ne yapsam bi turlu karar veremedim yaaaaSanada afiyet olsun canim gecmis olsun bu arada kolay gelsin
Sagol canim ne yapsam bi turlu karar veremedim yaaaa
benim de kilom var ama alımlı güzel giyinip bir kaç makyaj hilesiyle daha ince görünebiliyoruz :)
isterseniz ince görünmek için kombinler yapabilirim sizler için Bizler için daha doğrusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?